MENIU

eMAG. Saptamana Microsoft. 10 reduceri impresionante

Nu rata ocazia de a achizitiona produsele mult dorite de la Micorsoft, eMAG are saptamana aceasta super reduceri la cele mai interesante tehnologii. De la laptopuri, la desktopuri si accesorii periferice PC si software.

Intreaga lista cu produse Microsoft la super reduceri poate fi consultata AICI.

Ultrabook ASUS Zenbook cu procesor Intel Core i7-8550U, full HD, 8 GB, 256 GB, Intel UHD graphics 620, Microsoft Windows 10. Un notebook ultra-portabil, cu un display de 14 inch, adica un ecran generos pentru un laptop usor de manevrat si transportat. Cu un design super-modern, acest Zenbook imbina performanta cu designul slim si usor, cu o grosime de doar 15.9 mm si o greutate de 1.25 kg. Acest laptop imbina eleganta cu calitatea superioara a ecranului mat, ce reproduce culorile fara sa le degradeze din orice unghi ar fi privite. In plus, te bucuri de procesor Intel Corel i7 din a 8-a generatie, cu memorie RAM pana la 16 GB DDR4,placa grafica optionala NVIDIA GeForce 940MX. Videoclipurile si fotografiile nu au fost niciodata atat de clare. Iata AICI detalii despre acesta oferta eMAG.

Consola Microsoft Xbox One Slim 500 GB + Joc Assassin’s Creed Origins. Ai controller Ebox cu un design mai elegant si mult mai simplificat, cu tehnologie Bluetooth, raza wireless extinsa si set compatibil de casti cu mufa jack 3.5 mm. Datorita IR Blaster iti poti configure consola pentru a porni alte dispozitive, precum receiver, televizor, astfel telecomanda poate fi lasata deoparte. Tehnologia High Dynamic Range aduce profunzime si culori mai bogate, mai luminoase. Iar tehnologia 4K Ultra HD Blu-Ray ofera cea mai buna si mai clara imagine, astfel filmul si jocurile sunt mult mai realiste. Vezi AICI mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG.

Videoproiector Epson, 3300 lumeni. Acesta a fost special proiectat pentru a fi usor de transportat si configurat, avand o gama extraordinara de carcateristici si o duarata de viata de pana la 15 ani. Produce un afisaj fantastic de 320 inci, tehnologie 3LCD, avand un afisaj de trei ori mai luminos, cu umbre definite si nuante intense de negru. O solutie pe termen lung pentru necesitatile de proiectie, fie ca vorbim de filme, fie ca vorbim de prezentari la cea mai buna calitate. Poate crea rapid o experienta cinematografica, este luminos si in lumina ambientala, are echipament accesibil si te bucuri de tehnologie superioara. Profita acum de oferta eMAG la acest produs, vezi AICI mai multe detalii.

Multifunctional inkjet color CISS Epson. Imprimi, scanezi si copiezi mult mai simplu si usor exact de acasa, ai cerneala pentru doi ani si imprimi la cel mai reuds cost. Lucrezi rapid, imprimanta imbunatateste productivitatea inca de la inceput si nici nu astepti mult pentru paginile de imprimat. Un produs fiabil, lucreaza la costuri reduce, rapid si fara probleme. In plus, ai cerneala suplimentara inclusa, tehnologie Micro Piezo si cerneala Epson originala. Profita acum de aceasta oferta eMAG si achizitioneaza un produs de calitate. Vezi AICI mai multe detalii.

Camera Web Microsoft LifeCam Studio, HD. Ai calitate video HD superioara, cu senzorul HD de 1080p. Ai Auto Focus de la 10 cm la infinit, filmezi cu acuratete remarcabila si la unghi larg cu obiectivul super precis de sticla, faci film mai usor. Tehnologia TrueColor face videoclipul mai luminos, mai plin de culoare in orice conditii de lumina, datorita tehnologiei Clear Frame. Utilizezi microfonul incorporat de inalta fidelitate pentru surprinderea imaginilor, culorilor si sunetelor reale. Vezi AICI mai multe detalii despre aceasta camera performanta la super oferta.

Kit tastatura si mouse Microsoft Comfort Desktop 5050, wireless. O tastatura foarte frumos finisata, ergonomica, ce ajuta la adoptarea posturii naturale a corpului, oferind confort sporit la activitatea la computer. Poti lucre eficient si lao distanta de 10 metri, tastezi usor si rapid cu tastele cu comenzi rapide. Tastatura utilizeaza tehnologia advanced encryption standard, protejand datele si informatiile prin criptarea acestora cu ajutorul tastelor desemnate. Mouse-ul are design ergonomic, ce ofera o pozitie naturala a podului palmei, nu are fir si este compatibil cu Xbox One Play si Charge Kit, Xbox One Chat Headset. Are forme curbate, ce faciliteaza pastrarea pozitiei naturale si confortabile a incheieturii. Vezi AICI detalii despre oferta eMAG.

Microsoft Windows 10 Home, 64 bit, engleza, DVD. Windows 10 este foarte usor de utilizat, cu o multime de asemanari cu Windows 7, care porneste rapid, are Securitate iclusa pentru a pastra fisierele in siguranta. Ferestrele multiple te ajuta sa termini treaba rapid, iar noul magazine Windows este locul ideal pentru lucrurile tale favorite. In plus, vine cu o mare varietate de aplicatii, fotografii, harti, calendar, muzica, filme, si altele. Aceste aplicatii folosesc OneDrive si sincronizeaza informatiile cu alte dispozitive care folosesc Windows 10, astfel munca devine mult mai usoara. AICI ai mai multe detalii despre aceasta oferta.

Sistem Desktop Serioux Multimedia cu procesor Intel Core i3-7100 Kaby Lake, 4 GB RAM, 1 TB, GeForce GT 730 2GB. A 7-a generatie de Intel Core i3 ofera experiente impresionante si aplicatii compleze, de la jocuri fluente la grafica de rezolutii mari. Tehnologia Enhanced Intel SpeedStep ajusteaza sistemul la tensiunea si frecventa procesorului, ducand la un consum redus de energie si reducerea caldurii emanate de acesta. Aceasta tehnologie poate oferi un echilibru excelent intre furnizarea de energie atunci cand ai nevoie si conservarea ei atunci cand nu este cazul. Vezi AICI mai multe detalii despre aceasta oferta eMAG.

Mini PC Acer RN66 cu procesor Intel Core i3 5005U, broadwell, 4GB, 128 GB SSD, Intel HD graphics, Windows 10 Home. Destinat pentru acasa si la birou, acest mini PC are o lungime de 140 mm si o inaltime de 53 mm si o greutate de 1.5 kg. Tipul memoriei este DDR3L cu capacitate de memorare 4 GB si memorie maxima de pana la 16 GB. Placa video este integrate, puterea sursei este de 45 W. Nu ocupa mult spatiu, este perfect pentru munca de birou sau acasa. Vezi AICI oferta eMAG.

Laptop 2 in 1 Lenovo YOGA cu procesor Intel Celeron N3060, 4 GB, 500 GB, touchscreen, Intel HD graphics, Microsoft Windows 10 Home. Este adaptabil, are design usor si ergonomic, cu ecran lat multitouch antireflexie si flexibil, inteligent, cu software integrat cu raspuns rapid si cu sunet si functionalitati audio imbunatatite. Ecranul tactil si designul unic face ca acest laptop sa fie usor de manevrat, ecranul se roteste la 360 de grade in jurul axei, avand 4 moduri, laptop, stand, cort si tableta. Ai performanta deosebita pentru lucru si divertisment, realizezi usor mai multe activitati in acelasi timp. Un laptop pentru viata, proiectat pentru munca la birou sau acasa. Iata AICI mai multe detalii despre oferta eMAG.

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
emag