MENIU

eMAG Saptamana eletrocasnicelor - Ultimele ore de promotie cu reduceri 45%

Promotia eMAG Saptamana electrocasnicelor se incheie peste doar cateva ore, insa au mai ramas destule oferte ce au reduceri de pana la 45%.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Lista cu toate ofertele din aceasta promotie poate fi consultata AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor este o promotie uriasa ce vine cu reduceri mari pentru multe produse.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Aparate frigorifice

Reduceri mari de tot pentru aparatele frigorifice din promotia de la eMAG. Cele mai bune branduri le gasiti la reduceri mai mari ca niciodata de la eMAG. Fie ca vorbim de combine frigorifice sau frigidere clasice sau chiar congelatoare, lazi frigorifice sau cele mai cautate frigidere de tip Side by side, toate au reduceri mari. Lista cu toate ofertele o gasiti AICI.

Dintre toate ofertele, una dintre cele mai avantajoase este cea cu reducere de 33% pentru combina frigorifica de la Arctic, produsa chiar in Romania, care are o inaltime de 181cm si volum de depozitare in cele doua compartimente de 291l. COmbina face parte din clasa energetica A+ si pretul ei il gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masini de spalat rufe

Masinile de spalat rufe au si ele mari reduceri la eMAG Saptamana Electrocasnicelor. Sunt disponibile multe masini de spalat rufe, chiar si modele verticale sau care sunt dotate si cu uscator. Lista tuturor modelelor din promotie o puteti accesa AICI.

Cea mai avantajoasa masina de spalat rufe din oferta, in opinia noastra, avand un raport calitate/pret foarte bun, este masina de la Arctic, un model SLIM, cu dimensiuni reduse, ideal pentru o baie mica. Masina are capacitate de incarcare de 5kg, 800 rotatii pe minut la centrifugare si face parte din clasa energetica A+. Pretul il gasiti AICI.

eMAG Saptamana Electrocasnicelor – Incorporabile si aragazuri

O alta categorie lovita din plin de reducerile de la eMAG este cea a incorporabilelor. Aici gasiti atat cuptoare incorporabile cat si plite sau hote, insa sunt disponibile cu reduceri mari si hote clasice, aragazuri, cuptoare cu microunde si multe altele. Consultati toate ofertele AICI.

Cel mai ieftin si mai accesibil aragaz al momentului este produs de Hansa, functioneaza pe gaz si e dotat cu 4 arzatoare. Latimea aragazului este de 50cm si pretul beneficiaza de discount de 38%. Oferta completa o puteti consulta AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masini de spalat vase

Masinile de spalat vase sunt o categorie speciala de produse, ele pot fi atat clasice cat si incorporabile in mobilierul de bucatarie. Toate bucatariile ar trebui sa aiba in dotare o masina de spalat vase care va poate salva o multime de timp si energie. Lista tuturor modelelor de masini de spalat vase de la eMAG poate fi consultata AICI.

Cea mai ieftina masina de spalat vase costa chiar sub 1.000 de lei in promotia Saptamana Electrocasnicelor de la eMAG. Masina este incorporabila in mobilierul de la bucatarie, este produsa de Electrolux si poate spala pana la 9 seturi de vase deodata. Masina de spalat vase face parte din clasa energetica A si are latime de 45cm. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Combina frigorifica Samsung

Prima oferta din cadrul promotiei eMAG Saptamana electrocasnicelor pe care v-o prezentam este pentru o combina frigorifica Samsung ce are un volum de 367l. Combina este una foarte simpla, dotata cu doua usi, face parte din clasa energetica A+ si are functia No Frost pentru a nu produce gheata si pentru a pastra alimentele proaspete o vreme mai indelungata. Inaltimea combinei este de 201cm. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Frigider cu doua usi Arctic

Continuam cu un frigider produs chiar in Romania si care are 41% discount in acest moment. Frigiderul cu doua usi de la Arctic are un volum de depozitare in cele doua compartimente de 259l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime dE 160CM. Pretul acestui frigider este de sub 700 de lei si poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Side by side Haier

Cele mai cautate si mai moderne frigidere din aceste zile sunt cele de tip Side by side care dau un cu totul aspect bucatariei voastre. Totusi, aceste modele de frigidere sunt adesea foarte costisitoare, nu este si cazul modelului Side by side de la Haier. Frigiderul pe care vi-l recomandam are volum de depozitare de 521l, face parte din clasa energetica A+, functie No Frost, inaltime de 180 cm si o reducere de pret de 50%. Consultati oferta completa AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat rufe SLIM Indesit

Una dintre cele mai ieftine masini de spalat rufe pe care le gasiti in oferta, in acest moment, la eMAG, este acest model de la Indesit. Masina este SLIM, adica are dimensiuni reduse si poate fi usor depozitata intr-o baie sau bucatarie cu spatiu restrans. Masina are o forta de centrifugare de 1200RPM, capacitate de incarcare a cuvei cu pana la 6kg de rufe murdare si face parte din clasa energetica A+. Pretul ei poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat Beko

Un alt model ceva mai costisitor de masina de spalat rufe, dar si cu capacitati mult mai puternice, este modelul SLIM Beko. Aceasta masina de spalat rufe are capacitate de incarcare de 7kg, 1000 RPM si este foarte economicoasa din punct de vedere energetic, facand parte din clasa A+++. Pretul cu reducere il puteti consulta AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Aragaz Hansa

Tot o reducere record, de 43% dn pret, se inregistreaza in aceste zile pentru aragazul de foarte buna calitate de la Hansa. Aragazul e dotat cu 4 arzatoare, are o latime de 50cm si functioneaza pe gaz. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat vase incorporabila Bosch

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui material este pentru masina de spalat vase care nu ar trebui sa lipseasca din nicio bucatarie, pentru ca va salveaza o multime de timp si energie. Masina de la Bosch poate spala pana la 12 seturi de vase simultan, are 5 programe disponibile, face parte din clasa energetica A+ si are latime de 60cm. Pretul cu 37% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Espressor Bosch Tassimo Vivy Tas

Primul espressor pe care vi-l recomandam din oferta de electrocasnice la reducere de la eMAG este un espressor Bosch. Modelul Tassimo are dimensiuni reduse, este foarte elegant, chic, se potriveste in orice bucatarie si are o putere de 1300W. Espressorul lucreaza la o presiune de 3.3bar si are volum al recipientului de apa de 0.7l. Espressorul functioneaza cu capsule si pretul cu reducere de 49% poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Espressor automat Saeco Incanto

Trecem la un alt nivel si va prezentam un espressor ceva mai costisitor, dar si mai puternic. Espressorul automat Saeco Incanto are putere de 1850W, recipient separat pentru lapte care este integrat, 5 varietati de cafea, AquaClean si lucreaza sub o presiune de 15bar. Oferta cu reducere de 32% poate fi gasita AICI. 

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Espressor automat Philips

Continuam cu o oferta foarte buna ce are reducere de 44% pentru espressorul automat Philips cu rezervor de apa de 1l, carafa cu sistem de spumare automata a laptelui, rasnite 100% ceramice, putere de 1400W si presiune de 15bar. Espressorul are culoarea argintie, este foarte elegant si este potrivit pentru orice bucatarie. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Espressor automat Saeoc Incanto

Design elegant, calitate impresionanta a cafelei si tehnologie avansata pentru savoare maxima. Carcasa rafinata contine tehnologie italiana de inalta calitate, rasnita 100% ceramica si robusta, 5 setari de intensitate pentru aroma. Toate detaliile si pretul cu 30% reducere le gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Espressor automat Philips

Philips este un brand renumit in materie de electrocasnice si in special de espressoare. Modelul pe care vi-l prezentam costa putin peste 1.500 de lei, are reducere de pret de 41%, este automat si are putere de 1850W. Espressorul lucreaza la o presiune de 15 bar, are recipient pentru apa de 1.8l si un altul pentru lapte de 0.5l. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Delonghi

Poate cel mai cunoscut brand producator de espressoare este DeLonghi si acest model de espressor este unul dintre cele mai bune pe care le gasiti la un asemenea pret. Espressorul automat DeLonghi are o putere de 1350w, 15bar si 1.8l volum al recipientului pentru apa. Culoarea espressorului este argintie si pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Combina frigorifica Arctic

Prima oferta pe care v-o prezentam este pentru o combina frigorifica de la Arctic, modelul ANK275. Combina e dotata cu doua usi, are un design minimalist, culoarea alba, volum de depozitare in cele doua compartimente de 262l si face parte din clasa energetica A+. Inaltimea combinei este de doat 170cm si pretul e redus de eMAG cu 32%. Consultati oferta AICI.

eMAG – Aragaz Arctic

Aragazul Arctic e unul dintre cele mai ieftine modele de pe piata, are 4 arzatoare, functioneaza pe gaz si e dotat si cu un dispozitiv de siguranta. Latimea aragazului este de 50 cm, iar pretul beneficiaza de un discount record de 39%. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Combina frigorifica Arctic

O alta combina frigorifica foarte avantajoasa de la Arctic beneficiaza de o reducere de 37% din pret, costa sub 1.000 de lei si este de cea mai buna calitate, fiind produsa chiar in Romania. Frigiderul are doua compartimente, 185cm inaltime, face parte din clasa energetica A+ si are un spatiu de depozitare de 295l. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Beko

Iata si o prima oferta pentru un electrocasnic fabricat de Beko, este vorba despre o masina de spalat rufe ce are performante notabile si un pret mic. Masina este un model SLIM, adica are dimensiuni mult reduse si va salveaza mult spatiu in locuinta. Masina SLIM Beko are capacitate de incarcare de 6kg, 1000 rotatii pe minut la centrifugare si face parte din clasa energetica A++. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Combina frigorifica Beko

Particularitatea aceste combine frigorifice Beko foarte avantajoase este faptul ca, fata de modelele prezentate anterior, are in dotarea sa un dispenser de apa pe usa superioara, fapt ce face mai usor accesul la apa, fara a deschide frigiderul. In plus, combina are si un display, doua usi, spatiu de depozitare de 325l si face parte din clasa energetica A+. Inaltimea combinei este de 201cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Plita incorporabila Arctic

Aceasta plita incorporabila de la Arctic functioneaza pe gaz si are 4 arzatoare, aprinderea se face insa electric. Stratul de la suprafata sa este din inox foarte usor de curatat si intretinut, iar pretul beneficiaza de discount de 32%. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Beko

O ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru o masina de spalat rufe de la Beko ce are capacitate de incarcare de 6kg, in ciuda faptului ca este un model slim cu dimensiuni mult reduse. Masina are 1000 RPM si este foarte economicoasa, facand parte din clasa energetica A+++. Pretul sau la reducere poate fi consultat AICI.

eMAG Saptamana electroacasnicelor – Combina frigorifica Albatros

Combina frigorifica Albatros este produsa chiar in Romania si se afla in stoc redus la eMAG tocmai pentru ca are un pret excelent. Combina e dotata cu doua compartimente si congelator, are 246l loc de depozitare, face parte din clasa energetica A+ si beneficiaza de o garantie de 3 ani. Pretul cu 46% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Frigider Side by side Electrolux

O alta oferta foarte interesanta cu reducere de 40% este pentru frigiderul side by side de la Electrolux. Acest frigider are discount de 40$, spatiu de depozitare urias de 536l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 177cm. In plus, exteriorul sau este din inox antiamprenta care se curata si se intretine cu multa usurinta. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalar rufe Haier

O alta oferta foarte avantajoasa din promotia eMAG Saptamana electrocasnicelor este pentru o masina de spalat rufe, probabil cea mai ieftina masina disponibila pe piata la acest moment. Este vorba de masina de spalat rufe de la Haier care are 1000 RPM, capacitate de incarcare a cuvei cu pana la 6kg rufe murdare si un consum scazut de electricitate, facand parte din clasa A++. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat vase incorporbila Whirlpool

Masina de spalat vase incorporabila de la Whirlpool are reducere de pret de 43%, un record absolut. Masina are capacitate de spalare de 13 seturi simultan, 6 programe disponibile si face parte din clasa energetica A+. Latimea masinii de spala tvase este de 60cm. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat rufe SLIM Whirlpool

Continuam cu oferta pentru masina de spalat rufe de la Whirlpool care are particularitatea de a fi un model SLIM, adica cu dimensiuni mult reduse, ideala pentru o baie mica. Masina are functia speciala de la Whirlpool 6th sense pentru protejarea hainelor la spalare, are capacitate de 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Oferta beneficiaza de un discount de 40% pe care il gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Combina frigorifica Haier

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru o combina frigorifica foarte performanta dar si foarte ieftina de la Haier. Capacitatea de depozitare a combinei este de 310l la o inaltime de 188cm, face parte din clasa energetica A+ si pastreaza alimentele proaspete o perioada indelungata, avand functia No Frost care nu produce gheata. Pretul cu 40% reducere il gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
emag saptamana electrocasnicelor ultimele ore