MENIU

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Top 5 cele mai ieftine masini de spalat rufe cu incarcare de 6 kg

eMAG Saptamana electrocasnicelor aduce preturi cu pana la 40% mai ieftine pentru mai multe masini de spalat rufe cu capacitate mare de incarcare.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Lista tuturor masinilor de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 6kg poate fi consultata AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor este o promotie foarte avantajoasa  ce are loc in aceste zile la cel mai mare retailer online din Romania. Preturile pentru electrocasnice sunt scazute chiar si cu 40%. Am selectat si noi cele mai ieftine masini de spalat rufe ce au capacitate de incarcare mare si vi le prezentam in cadrul acestui articol:

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat rufe Slim Beko

Prima masina de spalat rufe pe care v-o prezentam are un pret foarte avantajos, beneficiaza de un discount de 450 de lei, este un model slim care va salveaza foarte mult spatiu mai ales daca aveti o locuinta mica. Masina de spalat rufe de la Beko are capacitate de incarcare de 6kg, 1000 RPm si face parte din clasa energetica A++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Hansa

Masina de spalat rufe produsa de Hansa are un pret foarte avantajos si la reducere de la eMAG doar in aceasta perioada. Masina are capacitate de incarcare de 6kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+. Oferta completa si pretul le gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat rufe slim Indesit

22% discount in cadrul promotiei eMAG Saptamana electrocasnicelor pentru aceasta masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 6kg, produsa de Indesit. Masina este un model SLIM cu dimensiuni reduse, are 1000 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+. Mai multe detalii gasiti AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Albastros

Desi un brand mai rar intalnit in ziua de astaz, insa cu mare vechime in Romania, Albatros produce o masina de spalat rufe foarte avantajoasa si de mare calitate. Masina de spalat rufe Albatros are capacitate de incarcare cu rufe murdare de 6kg, 1000 RPM si beneficiaza de un discount de 11%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat rufe Slim Arctic

Ultimul model de masina de spalat rufe pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol este produs chiar de Arctic, un producator romanesc. Calitatea produselor Arctic este una renumita, iar pretul in cadrul promotiei de la eMAG pentru aceasta masina de spalat rufe este redus cu 21% fiind una dintre cele mai mari reduceri ale promotiei. Masina este un model SLIM cu dimensiuni reduse insa are o capacitate de incarcare generoasa de 6kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag saptamana electrocasnicelor