MENIU

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Top 5 cele mai ieftine masini ce pot spala peste 7kg de rufe

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Promotie spectaculoasa cu reduceri foarte mari pentru mai multe produse.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Lista cu toate masinile de spalat rufe cu capacitate mare aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor este o promotie foarte avantajoasa cu multe reduceri. Am selectat si noi cele mai ieftine 5 oferte pentru masinile de spalat ce au capacitate de incarcare cu rufe murdare de peste 7 kilograme.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat rufe Indesit Innex

Indesit este un brand foarte renumit pentru calitatea produselor sale electrocasnice si este si cazul aceste masini de spalat rufe din gama Innex. Masina are capacitate de incarcare de 7kg, 1000 rotatii pe minut, display LED si face parte din clasa energetica A+, iar pretul este redus cu 36% si poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Heinner

Masina de la Heinner costa mult sub 1.000 de lei si are capacitate de incarcare generoasa de 7kg. Masina are 1200 RPM, un consum mic de energie electrica, facand parte din clasa A+, si e dotata si cu display de tip LED. Pretul masinii de spalat rufe poate fi gasit AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spala Beko

Reducere importanta de pret si pentru masina de spalat rufe foarte performanta de la Beko. Aceasta masina de spalat rufe are urmatoarele caracteristici: capacitate de incarcare de 7kg, 1000 RPM, clasa energetica A+. Oferta completa cu toate detaliile poate fi consultata AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Masina de spalat rufe Star Light

Star Light este un brand renumit pentru electrocasnicele foarte avantajoase pe care le fabrica, dar si calitatea lor care este la nivel inalt. Masina de spalat rufe Star Light are o capacitate de incarcare de 7kg, 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG Saptamana electrocasnicelor – Arctic

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru o masina de spalat rufe produsa chiar in Romania de catre Arctic. Masina este foarte economicoasa atat din punct de vedere al energiei electrice cat si al consumului de apa si detergent, facand parte din clasa A+++, are 1000 rotatii pe minut si capacitate de incarcare de 7kg. Pretul cu reducere poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag saptamana electrocasnicelor