MENIU

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Reduceri de pana la 65% - Care sunt cele mai ieftine frigidere

eMAG are promotia Saptamana electrocasnicelor in cadrul careia mai multe frigidere de tip Side by side au reduceri ce ajung pana la 65%.

eMAG - lista tuturor frigiderelor de tip Side by side ce se afla la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG a dat drumul in aceasta perioada promotiei Saptamana electrocasnicelor care scade pentru mai multe electrocasnice mari preturile chiar si cu 65%. In cadrul acestui articol, am selectat cele mai avantajoase oferte pentru frigiderele foarte moderne de tip Side by side.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Hotpoint

Primul frigider de tip Side by side pe care vi-l recomandam de la eMAG are o oferta foarte avantajoasa, cel mai mare discount din promotie, de 1600 de lei. Frigiderul are dozator de apa pe usa, face parte din clasa energetica A+, e dotat cu functia Full No Frost si are inaltimea de 176cm. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Beko

De la Beko va prezentam o oferta foarte ieftina pentru frigide cu doua usi de tip Side by side. Discountul de 25% face acest frigider foarte incapator si mai accesibil. Volumul compartimentelor este de 554l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 179 cm. In plus, frigiderul e dotat cu display si dozator instalate pe usa si are culoarea argintie. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Panasonic

Frigiderul Panasonic de tip Side by Side pe care vi-l recomandam din cadrul promotiei Saptamana electrocasnicelor este un frigider foarte elegant, are culoarea alba si se potriveste in orice bucatarie. Frigiderul are volum de 530l, face parte din clasa energetica A++ si este foarte economicos, foloseste functia No Frost si este de tip Inverter si mai este dotat si cu functiile Twin Eco Cooling si Dispenser. Toate detaliile si pretul cu 2.000 de lei reducere pot fi gasite AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Haier

Haier este un brand mai putin cunoscut in Romania, insa oferta pentru un asemenea frigider de tip Side by Side de la eMAG este una foarte avantajoasa. Frigiderul are volumul de 518l, foarte generos, si are o inaltime de 180cm. Pretul e redus cu 1.300 de lei si poate fi gasit AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Bosch

Frigiderul Bosch e dotat cu dozator pentru a pastra lichidere reci si a avea acces foarte usor si elegant la ele. Frigiderul are volum de 533l, clasa energetica A+ si foloseste functia No Frost pentru a nu produce gheata. Inaltimea frigiderului este de 177cm si stratul exterior este din inox foarte usor de intretinut si curatat. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Saptamana electrocasnicelor - Samsung

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este si una dintre cele mai interesante din cadrul promotiei Saptamana electrocasnicelor. Frigiderul side by side de la eMAG are un volum de 538l, face parte din clasa energetica A+, are o inaltime de 179cm si foloseste functia Full No Frost. Pretul cu 21% discount poate fi consultat AICI.