MENIU

eMAG.RO - Cele mai bune reduceri la electrocasnice din campania Primăvara Cadourilor

eMAG a inclus o mulțime de electrocasnice în marea să promoție de sfârșit de februarie, Primăvara Cadourilor. În ofertă intră mașini de spălat și rufe, frigidere, incorporabile, aragazuri, hote, dar și electrocasnice mici, ca aspiratoare, fiare de călcat, mixere, storcătoare.

Întreaga campanie de reduceri eMAG.ro la electrocasnice poate fi consultată AICI.

Mașinile de spălat vin cu reduceri chiar și de 37%. De exemplu, o mașină de spălat Sharp din clasa A+++ are o reducere de 700 de lei în această perioadă. 

La fel de mari sunt reduceri la aparate frigorifice. De exemplu, o combină frigorifică Whirlpool cu al șaselea simț, cu sistem Fresh Control, are o reduceri de 1200 de lei în această perioadă.

Și incorporabilele au prețuri promoționale, reduse cu până la 35%. De exemplu, acest pachet compus din cuptor incorporabil rustic Zanussi și și plită electrică are o reduceri de peste 450 de lei în această perioadă.

Cum spuneam, și micile electrocasnice au prețuri speciale în această perioadă. Un exemplu bun este acest aparat de făcut pâine cu 12 programe, cu preț redus cu 30% în această perioadă.