MENIU

eMAG.ro – Ce diferențe sunt între iPhone 6S Plus, iPhone 6 Plus, iPhone 6S și iPhone 6

eMAG.ro are oferte pentru toate modelele de iPhone ale momentului, așa că ne-am gândit să facem o comparație între prețuri dar și între capacitățile telefoanelor.

Lista completă cu toate modelele de iPhone de la eMAG.ro este disponibilă AICI.

În continuare am făcut o trecere în revistă a modelelor iPhone 6S Plus, iPhone 6S, iPhone 6 Plus, iPhone 6, dar și modelele iPhone 5S și 5C. Puteți consulta și prețurile pentru a vedea diferențele.

eMAG.ro iPhone 6S Plus

Cel mai performant telefon al momentului de la iPhone este modelul 6S Plus care este dotat cu un procesor de 2000 Mhz, sistem de operare iOS9, ecran de tip IPS LCD cu rezoluție de 1080x1920 și diagonală de 5.5 inch cu funcție de retina display, Multi Touch și 3D Touch.

iPhone 6S Plus cu memorie de 128 Gb este cel mai scump și puteți consulta prețul AICI.

iPhone 6S Plus cu 64 Gb memorie este ceva mai ieftin, iar oferta e disponibilă AICI.

iPhone 6S Plus cu doar 16 Gb este cel mai ieftin model de acest tip. Prețul este AICI.

eMAG.ro iPhone 6 Plus

Următorul telefon pe care vi-l prezentăm este iPhone 6 Plus care are un procesor ceva mai slab ca precedentul, însă tot foarte puternic, de 1400 Mhz, folosește sistemul de operare iOs8, o altă diferență față de modelul prezentat mai devreme. În schimb, are același display de calitate Retina Display IPS LCD de 5.5 inch.

Cel mai scump model de iPhone 6 Plus de la eMAG.ro în acest moment este cel cu memorie de 64 Gb. Puteți consulta oferta AICI.

Aproape la același preț este și telefonul iPhone 6 Plus cu memorie de 128 GB care beneficiază de o reducere de 7% de la eMAG.ro doar în această perioadă. Oferta este disponibilă AICI.

iPhone 6 Plus, cel mai ieftin model este cel cu 16 Gb memorie, iar prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – iPhone 6S

Principala diferență a telefonului iPhone 6S față de precedentele două modele prezentate ma sus este ecranul mai mic, de 4.7 inch, suficient de generos pentru a vedea la calitate mare video-uri și fotografii. Afișajul este IPS LCD cu rezoluție de 750x1334, iar procesorul este un M9.

iPhone 6S cu 64 GB memorie are un preț pe care îl puteți consulta AICI.

iPhone 6S cu doar 16 Gb are un preț ceva mai ieftin și mai avantajos care poate fi găsit AICI.

eMAG.ro – iPhone 6

Tot un ecran ceva mai mic are și iPhone 6, de 4.7 inch, însă față de modelul precedent prezentat folosește un sistem de operare ceva mai vechi, iOS 8. Telefonul are o cameră principală de 8Mp și una secundară de 1.2 Mp.

iPhone 6 cu memoria de 64 Gb – prețul poate fi găsit AICI. 

iPhone 6 cu doar 16 Gb este cu un preț ceva mai redus pe care îl găsiți AICI.

iPhone 6 cu memorie de 16 Gb Space Grey are o reducere de preț de moment de la eMAG.ro, iar oferta poate fi consultată AICI.

eMAG.ro – iPhone 5S și 5C

În oferta eMAG.ro mai sunt disponibile și trei variante de telefoane iPhone ceva mai vechi. iPhone 5S folosește iOS7, are un display de doar 4 inch însă folosește aceiași tehnologie de vârf de la Apple.

iPhone 5S cu memorie de 64 GB este cel mai scump disponibil însă are un preț rezonabil și puteți consulta oferta AICI.

iPhone 5S cu memorie de 16 Gb are un preț și mai avantajos. Oferta e AICI.

iPhone 5C are cel mai ieftin preț dar o memorie de doar 8 Gb. Prețul e disponibil AICI.

Mai multe articole despre:
iphone emag