MENIU

eMAG Revolutia Preturilor - Best Deals - Ofertele cele mai tari din ultimele minute de promotie

eMAG are promotia Revolutia Preturilor care vine cu discounturi de pana la 50% pentru o multime de electrocasnice dar si alte produse.

eMAG Revolutia Preturilor – toate ofertele din promotie pot fi consultate AICI.

eMAG Revolutia Preturilor este o promotie cu discounturi de pana la 60% care se incheie astazi la cel mai mare retailer online. Noi am pornit in cautare de oferte pentru electrocasnice si suntem uimiti de ce oferte foarte bune am gasit. Vi le prezentam si voua, mai jos:

eMAG Revolutia Preturilor – Combina frigorifica Samsung

Combina frigorifica de la Samsung are una dintre cele mai bune oferte din aceasta perioada: reducere de 31%. Combina e dotata cu doua usi, congelator, volum de depozitare pentru alimente de 289l, face parte din clasa energetica A+ si are functie Full No Frost. In plus, inaltimea ei este de 178cm. Toate detaliile si pretul pot fi gasite AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Combina frigorifica Arctic

O alta combina frigorifica, de data aceasta fabricata chiar in Romania, are o reducere chiar si mai mare fata de modelul precedent: discount de 41%. Combina e dotata cu doua usi, este un model clasic, minimalist, simplu, are un volum de depozitare pentru alimente de pana la 295l si face parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Masina de spalat Whirlpool

Continuam cu prezentarea de oferte excelente pentru electrocasnice mari. Masina de spalat rufe de la Whirlpool are o multime de atuuri pentru a fi achizitionata cat mai rapid: este un model SLIM cu dimensiuni reduse, redus este si pretul sau, cu 37%, insa capacitate de incarcare este una generoasa de 6kg, face parte din clasa energetica A+++, are 1200 RPM si e dotata si cu display de tip LCD. Pretul ei poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Masina de spalat vase Bosch

O masina de spalat vase poate sa va salveze o multime de timp si energie, iar investitia nu este deloc una costisitoare. Masina fabricata de Bosch se afla la reducere de 26%, este incorporabila in mobilierul de bucatarie si are o latime de 60cm. Masina de spalat vase are un consum scazut de electricitate, face parte din clasa energetica A++, are capacitatea de a spala pana la 12 seturi de vase deodata, 5 programe diferite si alte 3 functii speciale. Oferta o gasiti AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Aragaz Zanussi

Pret foarte bun si pentru aragazul de la Zanussi care functioneaza pe gaz, are 4 arzatoare si latimea sa este standard de 50cm. Acest aragaz beneficiaza de o reducere de pret de 21% si oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Aparat de aer conditionat Daewoo

34% reducere pentru aparatul de aer conditionat fabricat de Daewoo. Este vorba despre un aparat de tip Inverter cu putere de 12000 BTU care face parte din clasa energetica A++, are functie turbo pentru momentele in care vreti sa raciti temperatura din incapere in timp foarte scurt, dar are si functie de auto restart inclusa. In plus, in pret este inclus si kit-ul de instalare. Oferta completa o gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
emag revolutia preturilor