MENIU

eMAG Revolutia Preturilor – Best Deals Electrocasnice – Ofertele au reduceri de pana la 60%

eMAG Revolutia Preturilor continua pentru inca 2 zile cu reduceri ce ating si uneori si depasesc 60%.

eMAG Revolutia Preturilor – Lista completa cu electrocasnicele aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG Revolutia Preturilor este o promotie periodica a celui mai mare retailer online din Romania care vine cu reduceri impresionante. De aceasta data este vorba de discounturi de pana la 50%. Printre ofertele foarte bune se afla si cele pentru electrocasnice, asa ca am selectat o lista cu best deals:

eMAG Revolutia Preturilor – Combina frigorifica Samsung

Prima oferta pe care v-o prezentam este pentru o combina frigorifica produsa de Samsung si care are discount de 33% in cadrul promotiei eMAG Revolutia Preturilor. Combina are doua usi, volum de depozitare de 310l, face parte din clasa energetica A+ si are functia speciala Full No Frost pentru a nu produce gheata. In plus, combina este dotata si cu display si dispenser de apa pe usa superioara, iar inaltimea combine este de 185cm. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Masina de spalat rufe SLIM 6th Sense Colours Whirlpool

Tot in cadrul promotiei eMAG Revolutia Preturilor se gaseste si oferta pentru masina de spalat rufe 6th Sense Colours Whirlpool. Aceasta masina de spalat rufe beneficiaza de o reducere de 33%, este un model SLIM ce are dimensiuni reduse si poate fi usor depozitata intr-o locuinta sau o baie cu spatiu restrans. Masina de spalat are 1200 RPM, o capacitate de incarcare de pana la 6kg, face parte din clasa energetica A+++ fiind foarte economicoasa si are si un display LCD pentru afisarea programelor. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Cuptor si plita incorporabile

Un pachet special ce include atat un cuptor cat si o plita, ambele incorporabile, beneficiaza de un pret redus cu peste 800 de lei in cadrul promotiei eMAG Revolutia Preturilor. Cuptorul este de la Whirlpool si are volum de 65l, face parte din clasa energetica A si este multifunctional, avand 8 functii printre care si cea de autocuratare hidrolitica, ghidaje telescopice, butoane retractabile, grill, decongelare si un strat exterior de inox antiamprenta care se curata usor.

Plita este si ea incorporabila si e produsa tot de Whirlpool, functioneaza pe gaz si are 4 arzatoare, aprindere electrica si exteriorul este tot din inox. Pretul intregului pachet poate fi consultat AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Aspirator cu sac Bosch

Continuam prezentarea ofertelor best deals electrocasnice din cadrul promotiei eMAG Revolutia Preturilor cu o oferta excelenta ce are discount de 43% pentru aspiratorul cu sac de la Bosch. Acest aspirator dezvolta o putere de 700W, rezervorul are 3.5l, e dotat cu tub telescopic din metal, filtru PURE AIR si are culoarea neagra. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Statie de calcat Tefal Easypressing

Statia de calcat Tefal Easypressing are talpa Ultragliss, rezervor de apa de 1 litru si va ajuta sa indepartati cu usurinta cele mai incapatanate cute intr-un timp redus la jumatate. Presiunea aburului este una ridicata si ofera rezultate perfecte intr-un timp scurt. Pretul are reducere de 50% la eMAG Revolutia Preturilor si poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Mini Blender Philips

Pret excelent pentru mini blenderul de la Philips. Acest blender are putere de 220W, volumul recipientului este de 0.4l si are o singura viteza. Oferta completa cu toate detaliile si pretul redus cu 55% pot fi gasite AICI.

 
 
Mai multe articole despre:
null