MENIU

eMAG Revolutia Preturilor – 6 masini de spalat si frigidere cu reduceri de 50%

eMAG Revolutia Preturilor este o promotie care aduce discounturi reale de 50% pentru mai multe electrocasnice.

eMAG Revolutia Preturilor – Toate electrocasnicele aflate la promotie pot fi gasite AICI.

eMAG Revolutia Preturilor se apropie de final, insa exista inca oferte ce au reduceri reale de 50%. Noi am selectat 6 frigidere si masini de spalat rufe care au reduceri foarte importante.

eMAG Revolutia Preturilor – Masina de spalat rufe Sharp

Prima oferta pe care v-o recomandam este pentru o masina de spalat rufe de la Sharp care este exceptionala, are o capacitate de incarcare a cuvei cu pana la 9 kg de rufe murdare, are 1000 RPM, control touch LCD si face parte din clasa energetica A+++. Pretul acesteia poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Frigider Gorenje

Frigiderul Gorenje este foarte elegant, are un design inedit si un maner aparte, este dotat cu o singura usa si face parte din clasa energetica A++. Frigiderul are volum de depozitare generos de 260l si inaltimea sa este de 154cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Masina de spalat Haier

45% discount pentru aceasta masina de spalat rufe produsa de Haier, in cadrul ofertei eMAG Revolutia Preturilor. Masina are o capacitate de incarcare de 6kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A++, avand un consum mic de energie electrica. Oferta poate fi consultata in detaliu AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Combina frigorifica AEG

50% reducere reala de la eMAG in cadrul promotiei de exceptie Revolutia Preturilor, pentru aceasta combina frigorifica AEG. Combina e dotata cu doua usi, are un volum de depozitare in cele doua compartimente de 312l, face parte din clasa energetica A++ si are inaltimea de 185cm. In plus, combina e dotata si cu display, touch control, iar exteriorul este din inox antiamprenta foarte usor de intretinut si curatat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Uscator de rufe Gorenje

Va prezentam o oferta foarte avantajoasa si pentru uscatorul de rufe de la Gorenje care e dotat cu pompa de caldura, are capacitatea de a usca pana la 7kg de rufe deodata si face parte din clasa energetica A+. Pretul redus cu 42% in acest moment poate fi consultat AICI.

eMAG Revolutia Preturilor – Combina frigorifica Sharp

Combina de la Shapr e dotata cu doua usi, functie speciala Advanced NoFrost pentru a nu produce gheata si face parte din clasa energetica A++. Aceasta combina are volum in cele doua compartimente de 324l si inaltimea de 186cm. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Mai multe articole despre:
emag electrocasnice