MENIU

eMAG Resigilate - Top 15 oferte de laptopuri si telefoane

eMAG are oferte bune de resigilate mereu, insa in cazul laptopurilor si telefoanelor pare ca acum e cea mai buna perioada pentru o achizitie.    

eMAG.ro Telefoane resigilate – Samsung Galaxy S6

Unul dintre cele mai râvnite telefoane ale momentului, dar și unul dintre cele mai performante care există acum este Samsung Galaxy S6. Acest telefon costă în mod normal 3.000 de lei însă resigilat prețul este uluitor de avantajos. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Lenovo Vibe x2

Un telefon foarte performant este și Lenovo Vibe x2 care este la promoție în cadrul eMAG.ro. Telefonul are 32 Gb memorie și folosește funcția 4G pentru viteză mare la transfer de date. Toate detaliile și prețul pot fi găsite AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Apple iPhone 6

Unul dintre cele mai râvnite telefoane mobile ale momentului este iPhone 6 care folosește cea mai înaltă tehnologie de la Apple. Telefonul pe care vi-l prezentăm are o memorie de 64 Gb și prețul are mare reducere pentru produsul resigilat. Oferta poate fi găsită AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Allview X2 Soul

Un alt telefon foarte interesant care are doar 5.55mm, 13 Mp cameră principală foto, cea secundară de 5Mp, memorie pentru stocat imagini și video de 16 Gb. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Nokia 635 Lumia

Un alt produs resigilat foarte interesant de la eMAG.ro este telefonul Nokia 635 Lumia e dotat cu un procesor de 1200 Mhz și folosește sistemul de operare Windows Phone 8.1. Telefonul are un display IPS LCD cu rezoluție de 854x480. Camera principală a telefonului are 5 Mp. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Allview V1 Viper S

Un telefon foarte avantajos de la Allview este V1 Viper S, poate administra două cartele SIM simultan și are un display de 5 inch HD.Telefonul are două camere foto foarte bune, cea principală cu senzor de 13 Mp, iar cea secundară de 5 Mp. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Huawei Ascend P7

Un alt telefon ce ne-a atras atenția cu oferta pentru produse resigilate de la eMAG.ro este Huawei Asced P7 cu memorie de 16 Gb și funcția de ultimă generație 4G pentru transfer de date de mare viteză. Prețul și oferta completă le găsiți AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – Apple iPhone 5S

Pentru cei care vor cu un buget redus să achiziționeze un telefon de calitatea Apple, pot profita din plin de oferta eMAG.ro pentru iPhone 5S resigilat cu memorie de 16 Gb și culoare gold. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – HTC One M8

Telefonul HTC One M8 este foarte puternic și are un preț excelent resigilat. Telefonul are un procesor foarte puternic de 2300 Mhz, e dotat cu GPS, bluetooth, micro SUB și 3G. Toate detaliile le găsiți AICI.

eMAG.ro Telefoane resigilate – LG G3

Ultimul telefon mobil resigilat pe care vi-l prezentăm este LG G3 care are funcția 4G și o memorie de 16 Gb. Prețul poate fi găsit AICI.

eMAG – Laptop 2 in 1 de la Lenovo Yoga

Prima oferta pe care v-o recomandam este una de exceptie pentru modelul de laptop Lenovo Yoga care se poate rabata complet si se poate transforma intr-o tableta foarte puternica. Configuratia laptopului e urmatoarea: are un procesor Intel Core cu frecventa de 1.2 Ghz pe o arhitectura Skylake, ecran de 12.5 inch, rezolutie QUHD si touchscreen. Memoria este de 8GB si are spatiu de stocare de 512Gb SSD. Oferta completa cu reducere mare de tot de la eMAG poate fi gasita AICI.

Laptop Asus resigilat de la eMAG

Continuam cu o alta oferta excelenta ce include o garanti de 24 de luni si posibilitate de retur in 30 de zile. Laptopul Asus are procesor Intel Celeron de 1.6 Ghz, 11.6 inch display mic, dar e si foarte usor de transportat, avand o greutate mica. Memoria laptopului e de 2GB si spatiul de stocare de 500GB. Oferta pentru laptopul resigilat include o reducere consistenta pe care o gasiti AICI.

eMAG – Laptop Dell Inspirion 5559

Unul dintre cele mai vandute modele de laptopuri de la eMAG este acest Dell Inspirion 5559 ce are procesor Intel Core i5 cu o frecventa de 1.8 Ghz pe o arhitectura Sklake.Laptopul are ecranul cu o diagonala de 15.6 inch, 4 GB memorie si 500GB spatiu de stocare, dar si o unitate optica de tip DVD-RW. In plus, placa video a laptopului din oferta eMAG este de buna calitate: Intel Iris Graphics 540 si vine cu sistemul de operare Windows 10 preinstalat. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Laptop Acer Aspire la eMAG

Laptopul Aspire de la Acer are zgarieturi fine si ambalajul original deteriorat, motiv pentru care beneficiaza de o reducere de pret de peste 500 de lei. Laptopul are procesor Intel Celeron N 3350 de pana la 2.4 Ghz si un ecran de 15.6 inch. Oferta completa de la eMAG poate fi gasita AICI.

eMAG – HP ProBook 450 G4

Ultima oferta din aceasta promotie de laptopuri resigilate de la eMAG pe care v-o prezentam in cadrul articolului este pentru modelul Hp ProBook 450 G4. Laptopul are procesor de ultima generatie Intel Core i5 cu frecventa de 2.5 Ghs si construit pe o arhitectura Kaby Lake. Ecranul sau e de 15.6 inch si reda imagini impecabile Full HD. Memoria este de 4GB si spatiul de stocare e unul dintre cele mai generoase de pe toate laptopurile de 1TB + 256GB SSD. Oferta include o placa video Intel HD Graphis 620, finger print reader si sistem de operare preinstalat Microsoft Windows 10 Pro. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

Mai multe articole despre:
null