MENIU

eMAG resigilate – Stiai poti cumpara iPhone resigilat cu reducere? Dumnezeule, ce preturi bune!

eMAG resigilate – Dupa cum stiti probabil, cel mai mare retailer online din Romania are o categorie de produse resigilate unde updateaza mereu ofertele. E uimitor ce poti sa gasesti acolo.

eMAG resigilate – Toate ofertele de resigilate pot fi consultate accesand URMATORUL LINK.

eMAG are o categorie speciala de resigilate unde actualizeaza constat produsele care au diferite defecte minore sau doar ambalajul deteriorat, iar pentru ele ofera reduceri consistente. De multe ori puteti vedea chiar si fotografii cu articolele ce au defecte, pentru a va asigura ca nu e ceva mai mult decat ati crede.

In plus, eMAG ofera 30 de zile posibilitatea de returnare gratuita a produsului. Practic, mai bine de atat nu ai putea sa gasesti nicaieri. Ai timp sa vezi daca produsul functioneaza, daca nu te deranjeaza defectul pe care il are si daca isi merita banii.

Mai jos, am facut o selectie cu 6 oferte interesante de la resigilate, inclusiv oferte pentru cele mai ravnite telefoane mobile ale momentului de la Apple, care au reduceri impresionante. Iata-le:

eMAG – Telefon mobil Apple iPhone 7

Prima oferta este una puternica, pentru telefonul mobil Apple iPhone7. Acest telefon mobil e unul dintre cele mai vandute din intreaga istorie a brandului Apple, este foarte performant, actual, cu un design placut, cu linii rotunjite, are culoarea neagra si o memorie de 32GB. Oferta include un discount de peste 20% si o puteti vedea AICI.

eMAG – Ultra Book Dell New XPS

Va prezentam o oferta ce are reducere de 2.000 de lei. Asa ceva rar intalnesti, chiar si la eMAG unde reducerile pentru resigilate sunt de multe ori foarte avantajoase. Laptoul de la Dell e un model special, cu o configuratie ce sparge orice tipar. Ultra book Dell New XPS 15 are un procesor asa cum era de asteptat foarte puternic, cel mai puternic de pe piata: Intel Core i7 77—HQ cu o frecventa de 2.8Ghz, pe o arhitectura Kaby Lake. Ecranul laptopului este de 15.6 inch si are rezolutie UHD, dar si functie touchscreen. Oferta completa poate fi gasita pe site-ul eMAG AICI.

eMAG – Televizor Smart Samsung

Trecem si la categoria de televizoare, unde gasim o reducere de 28% plus inca 650 de lei discount pentru produsul resigilat. Teleizorul de la Samsung are mici urme de folosire si zgarieturi fine, cu ambalajul original deschis. In oferta gasiti si poze cu televizorul resigilat. Vorbim despre un display de 123cm de tip LED, toate functiile smart disponibile, conectivitate la internet si rezolutie 4K ULTRA HD. Oferta completa de la eMAG o gasiti AICI.

eMAG – Televizor LG

Schimbam producatorul, dar ramanem in zona de televizoare performante si foarte performante. Televizorul OLED de la LG este si el smart si poate fi conectat la internet pentru vizionare de Netflix, Youtube, chiar si Facebook si alte aplicatii. Televizorul are diaognala generoasa de 139cm si rezolutie 4K ULTRA HD. Oferta completa include o reducere totala de peste 5.000 de lei si o gasiti AICI.

eMAG – Combina frigorifica Hotpoint

COntinuam sa va uimim cu ceea ce gasim in categoria de resigilate la eMAG, insa de data asta trecem la artileria grea: electrocasnicele mari. Prima oferta e pentru o combina frigorifica Hotpoint ce are spatiu de depozitare de 450l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 195 cm. Combina are functie FULL No Frost pentru a nu produce gheata, are exterior din inox si o reducere de aproape 1.000 de lei. Oferta este AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Whirlpool

Ultima oferta din acest articol pe care v-o recomandam de la eMAG este pentru masina de spalat rufe Whirlpool Supreme Care cu functie 6th Sense, spatiu de incarcare in cuva de 9kg, forta de centrifugare de 1400 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+++. In plus, masina de spalat are si functie Direct Drive. Latimea ei este cea standard de 60cm. Oferta completa poate fi accesata la URMATORUL LINK.

Mai multe articole despre:
emag