MENIU

eMAG. Reduceri la televizoare cum rar întâlnim. Lista cu modele de top la preț bun de tot

Toate modelele de top la super reduceri azi la eMAG. Bucura-te de ocazia de a achizitiona televizorul mult dorit in doar cateva minute. Noile tehnologii te vor incanta cu culorile si imaginile clare.

Intreaga lista de televizoare la reduceri de la eMAG poate fi consultata AICI.

Mai jos, descoperiți și cele mai interesante dintre reducerile eMAG la televizoare, din campania Revoluția Prețurilor:

Televizor Smart Android LED Star-Light, 81 cm, HD. Un televizor pentru toate buzunarele, care se misca repede, ruleaza orice aplicatie android, inclusive jocuri. Cu un display generos si un sunet foarte bun, este perfect pentru emisiunile si filmele preferate de intreaga familie. Raportul calitate pret este unul excelent, avand in vedere ca are android 4.4, procesor dual core si memorie de 4G. Mai multe detalii despre acest televizor vandut de eMAG gasesti AICI.

Televizor LED Samsung, 80 cm, HD. Un televizor care te va lasa surprins de calitatea imaginii si mai ales a sunetului. Se vede excelent, iar pe HD este impecabil, inclusiv pentru filme full hd de pe hard extern. Pentru cine doreste ceva simplu si modern, acest televizor este tot ce isi poate dori, mai ales la un pret cu super-reducere eMAG. Cu meniu simplu de folosit, se potriveste pentru toate varstele. AICI gasesti mai multe detalii despre acest produs.

Televizor LED Horizon, 4K Ultra HD, 108 cm. Cu o imagine buna, culori normale, clare, design modern, rapiditate la schimbarea programelor, functie care schimba luminozitatea automat in functie de lumina din camera, acest televizor merita investitia. In plus, este un televizor ce consuma foarte putin, este fluid si isi face treaba din toate punctele de vedere. Are claritate in miscare, suprafata de vizualizare extinsa si rama fin a pe marginea televizorului, iar raportul calitate pret merita toata investitia. Afla mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG AICI.

Televizor LED Smart Sharp, 102 cm, Full HD. Un super smart TV, cu conectare la retea rapida, sunet foarte clar si un design atragator. Are imagini clare si natural, datorita noii tehnologii Ace Pro Motor (FHD), care optimizeaza imaginea si imbunatateste semnalele video. Cu noul sistem audio integrat, sunetele umplu camera, iar experienta este similara ca la cinematograf. In plus, aplicatia Netflix este preinstalata, te poti bucura de cele mai populare filme si programe. Inregistrezi programele tv preferate, poti conecta foarte usor tableta sau telefonul pentru a vedea pozele si videoclipurile la imagini mari si clare. Pentru mai multe detalii despre acest televizor vandut de eMAG intra AICI.

Televizor LED Nei, 152 cm, full HD. Bucura-te de tehnologie moderna de la Nei la preturi accesibile. Datorita interfatei CI+ nu mai ai nevoie de doua telecomande, totul va fi mult mai usor de folosit. Calitate a imaginii, datorita rezolutiei full HD, astfel ca te poti bucura de filme, poze, videoclipuri preferate direct pe televizor, unde totul devine mult mai real. Iata AICI mai multe detalii despre acest televizor vandut de eMAG.

eMAG - cât costă un televizor Smart 4K Ultra HD la ofertă

Televizor LED Smart LG, 108 cm, 4K Ultra HD. Imagine foarte clara, fluid si intuitiv, navigarea pe internet este foarte rapida si mult mai usoara. Telecomanda Magic Motion este cea mai buna alegere, caci te scapa de scris si de apasatul prea mult pe telecomanda. Raportul calitate-pret este unul dintre cele mai bune, mai ales daca vorbim de super reducerile eMAG. Totul este mult mai rapid si usor cu acest televizor de calitate, cu un design modern. Afla AICI mai multe detalii.

Televizor LED Smart Toshiba, 124 cm, Ultra HD. Cu pana la de partu ori mai multe detalii cu imaginea UHDK decat cele full HD. Cu Netflix, Youtube si Opera TV descoperi o noua lume a aplicatiilor muzicale, video, tv si retele sociale. Sunet de cinematograf, manual integrat usor de citit, cu iesire HDMI si USB si mod ecologic, acest televizor cu un design superb este o alegere excelenta. Iata AICI mai multe detalii despre acest televizor vandut de eMAG.

Televizor Smart Philips, 126 cm, 4K Ultra HD. O imagine excelenta datorita functiei high dynamic range plus, care reda in profunzime contrastul si culoarea, astfel te poti bucura de imagini realiste si clare. Cu imaginea Ultra HD vei experimenta cea mai buna calitate a imaginii, miscare naturala, contrast superior si detalii extraordinare. Un televizor c emerita toata atentia, mai ales la super reducerile eMAG. In plus, televizorul vine cu cadou tastatura wireless Logitech, K400 Plus, pentru android Tv, touchpad, USB. Iata AICI mai multe detalii despre acest televizor.

Televizor Smart LED Sony Bravia, 123.2 cm, 4K Ultra HD. Televizorul Sony este partener perfect pentru console PlayStation si PlayStation Pro, pentru patrunderea in lumea divertismentului si o experinta de joc unice, in culori clar si vii. Bucura-te de o experienta captivanta datorita sunetului mult mai clar, indiferent de programul sau filmul vizionat. Se misca excelent, se descurca fara cusur pentru PS 4, cu o conexiune la wi-fi rapida si simpla. Meniul este simplu si bine structurat, iar telecomanda nu da batai de cap. Intra AICI pentru mai multe detalii despre acest televizor vandut de eMAG.

Diagonală de 164 cm, dar preț mic. Cât costă Panasonic Smart LED la eMAG

Televizor LED Smart Panasonic, 164 cm, 4K Ultra HD. Culorile sunt mult mai vii, in tonalitati mult mai subtile si in nuantele dorite. Aceste televizoare accepta mai multe formate HDR, iar design-ul este interschimbabil, cu patru stiluri diferite, fiind perfect in orice incapere il muti. Ai acces rapid si simplu la orice continut doresti, nu iti vine sa crezi cate functii incap intr-un televizor subtire si super elegant. Bucura-te de o experienta unica cu acest televizor superb la un pret acceptabil. Iata mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG AICI.

Televizor LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 4K Ultra HD. Culori de calitate deosebita, videoclipurile in 4K se vad foarte bine, realist, se misca fara problem pe internet, oriunde. In plus, ai mai multe posibilitati de reglare a contrastului, luminii televizorului, astfel incat sa gasesti exact culorile potrivite pentru ochiul tau. Daca il folosesti pentru filme sau gaming, acest televizor nu te va dezamagi. Sunetul este excelent, iti creeaza aceeasi senzatie ca la cinematograf. Pe scurt, merita toata atentia si investitia. Iata AICI detalii despre acest produs vandut de eMAG.

eMAG. Philips vs Sony, duelul reducerilor la televizoare cu diagonală mare

Televizor Smart Philips, 164 cm, 4K Ultra HD. Calitatea imaginii si sunetului sunt incontestabile la acest televizor. Conexiunea pe internet se face rapid, iar vizionarea filmelor online este excelenta. Citeste fara problem stick-uri, HDD-uri, chiar si filmele cu subtitrare de pe USB. Stabilitate la conexiunea de internet, un design modern si elegant si instalare foarte usoara. Raportul calitate pret este unul foarte bun. AICI gasesti mai multe detalii despre acest produs.

Televizor Smart Android LED Sony Bravia, 123.2 cm, 4K Ultra HD. Un televizor caruia nu ai ce sa-i reprosezi, cu multe aplicatii ce vin la pachet cu androidul, precum Netflix, Amazon Prime, Opera, Google Music, Google Video si alte aplicatii Google. Comanda vocala este excelenta in engleza, imediat cauta tot ce i-ai spus. In ceea ce priveste jocurile, televizorul se misca rapid si este televizorul pe care l-ai visat dintotdeauna. Mai mult decat un televizor, aduci experienta cinematografica direct la tine in casa. Nu ezita sa intri AICI si vezi mai multe detalii despre acest produs vandut de eMAG.

Televizor LED Smart Horizon, 61 cm, HD. Un televizor super bun pentru cine isi doreste ceva mic si surprinzator de fiabil. Are wi-fi integrat, astfel poti distribui in timp real continutul de pe smartphone sau tablet direct pe televizor. Ai mai multa claritate in miscare, iar sistemul audio surround ofera o experienta Sonora aproape de realitate. Econimosesti timp si bnai cu service pick-up si return gratuit prin curier rapid. Bucura-te de un televizor la super pret si de o calitate superioara. Afla mai multe detalii despre acest televizor vandut de eMAG AICI.

Televizor LED LG, 80 cm, full HD. Un produs de calitate superioara, ce ofera culori vii si imagine de calitate, cu un sunet puternic, excelent pentru orice incapere, iar pretul foarte acceptabil pentru orice buzunar. Poti viziona filmele preferate datorita intrarii USB la o imagine full HD, ce ofera calitate imbunatatita si o vizionare mult mai placuta. Foarte fiabil, usor de instalat si folosit, este un televizor ce se potriveste oricui. Pentru mai multe detalii despre acest televizor vandut de eMAG intra AICI.