MENIU

eMAG - Reduceri la electrocasnice cu 65%. Care sunt cele mai ieftine hote

eMAG are o promotie timp de o saptamana care reduce preturile chiar si cu 65% pentru anumite produse electrocasnice, inclusiv hote.

eMAG - Lista cu toate hotele la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie speciala pentru electrocasnice. Printre cele mai bune oferte se numara si cele pentru hote. Am selectat si noi promotiile cele mai interesante si vi le prezentam in continuare:

eMAG - Hota traditionala Beko

Prima dintre cele mai avantajoase hote de la eMAG pe care vi le prezentam are o reducere de 30% si este produsa de Beko. Hota are 3 trepte de viteza, 1 motor si are o putere de 125mc pe ora. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG - Hota traditionala Star Light

O alta hota foarte avantajoasa este hota Star Light cu putere de absorbtie de 180mc pe ora. Hota are un singur motor si dimensiunea de 60cm. Pretul exact cu reducerea de 27% aplicata poate fi gasit AICI.

eMAG - Hota traditionala Star Light

Tot de la Star Light, o hota ceva mai puternica este acest model foarte avantajos cu putere de absorbtie de 263mc pe ora. Hota are 2 motoare si dimeniunea ei este tot de 60cm. Pretul beneficiaza de un discount de 25% de la eMAG si oferta completa poate fi consultata AICI. 

eMAG - Hota traditionala Arctic

Aceasta hota este produsa chiar in Romania, de catre brandul Arctic, are o putere de absorbtie foarte buna de 297mc pe ora si e dotata cu un singur motor. Latimea hotei este de 50cm. Pretul exact cu reducere de 18% poate fi gasit AICI.

eMAG - Hota traditionala Beko

Este una dintre hotele cu cea mai mare putere de absorbtie, de 323mc pe ora, avand in componenta sa 2 motoare. Latimea hotei este de 60 cm, ideala pentru un aragaz lat. Pretul beneficiaza doar la eMAG de 22% reducere. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG - Hota traditionala Arctic

Ultima oferta pentru o hota pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru o hota traditionala Arctic, produsa chiar in Romania. Puterea de absorbtie este de 451mc pe ora, are doua motoare si latime de 60cm. Oferta cu discount de 21% de la eMAG poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag