MENIU

eMAG – Reduceri de stoc pentru telefoane mobile. Preturile sunt scazute cu pana la 40%

eMAG are o noua promotie de reduceri de stoc pentru telefoanele mobile prin care scade mult preturile la o multime de modele.

eMAG – Lista tuturor telefoanelor mobile cu reduceri de pana la 40% poate fi consultata AICI.

Am selectat 7 oferte de la eMAG pentru telefoane mobile ce se afla la promotie de reduceri de stocuri, ocazie cu care preturile sunt mult scazute, chiar si cu 40% pentru anumite modele. Iata ce telefoane mobile va recomandam:

eMAG – Allview P5 Pro

Primul telefon mobil pe care vi-l prezentam este un Allview produs chiar in Romania ce are una dintre cele mai mari reduceri de pret: 38%. Telefonul mobil de la Allview, modelul P5 PRO este unul performant si de buna calitate, are capacitate de a administra doua cartele SIM deodata, memorie de 8GB si functie 4G. Toate detaliile ofertei le gasiti AICI.

eMAG – Telefon mobil Asus ZenFone 2

COntinuam cu un telefon mobil ceva mai puternic si cu un pret ce beneficiaza de discount de 31% chiar in acest moment in cadrul campaniei de reduceri de stocuri de la eMAG. Telefonul are cartela DUAL SIM, memorie de 32GB si functia 4G pentru internet de mare viteza. Oferta completa pentru modelul de culoare GOLD poate fi gasita AICI.

eMAG – Allview V1 Viper

Tot un model de la Allview beneficiaza de reducere de 30% de pret. Telefonul este unul puternic ce are memorie de 1GB RAM si spatiu de stocare de 8GB FLASH, doua camere foto, cea principala are un senzor de imagine de 5MP, iar cea secundara de 2mp, functie 4G si sistemul de operare Android 4.4. Toate detaliile si pretul la reducere de la eMAG pot fi gasite AICI.

eMAG – BlackBerry Leap

Discount de 22% pentru telefonul mobil Black Berry Leap. Telefoanele produse de Black Berry sunt renumite pentru rezistenta lor si siguranta datelor. Acest model este unul foarte avantajos si puternic, are memorie de 16GB, suficient pentru a stoca un numar mare de fotografii, filmari, muzica si aplicatii, are functia 4G si pretul sau il gasiti AICI.

eMAG – Samsung Galaxy J1

Chiar si un telefon mobil de la Samsung se regaseste in lista telefoanelor aflate la reducere de stoc de la eMAG, avand o reducere semnificativa de pret. Este vorba despre modelul 2016 Samsung Galaxy J1 ce e dotat cu 8GB spatiu de stocare si functie 4G. Modelul pentru care e disponibila reducerea este cel WHITE, iar oferta dar si fotografii cu telefonul gasiti AICI.

eMAG – HTC Desire

Este un telefon mobil apreciat si bine cunoscut de fanii de tehnologie. HTC Desire se regaseste acum la reducere cu 18% in cadrul ofertelor de la eMAG. Telefonul are capacitatea de a administra doua cartele SIM deodata, e dotat cu o memorie de 16GB si functi 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S7

Ultima oferta pe care v-o recomandam este si una de exceptie: Samsung Galaxy S7. Telefonul aproape ca nu are nevoie de nicio prezentare pentru ca este varful de gama de la Samsung si este unul dintre cele mai apreciate dar si cele mai vandute telefoane ale momentului. Modelul pe care l-am regasit in lista de reduceri de stocuri de la eMAG are o memeorie de 32GB si culoare White Pearl. Oferta completa cu 15% discount o gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
telefoane emag lichidare de stoc