MENIU

eMAG - Reduceri de pana la 65%. Care sunt cele mai avantajoase oferte pentru espressoare

eMAG are o promotie foarte interesanta pentru electrocasnice, cu reduceri de pana la 65%. Espressoarele au si ele preturi foarte bune.

eMAG - Lista completa cu toate modelele de espressoare disponibile la oferta poate fi consultata AICI.

eMAG a dat startul unei promotii cu reduceri de pana la 65%, printre produsele aflate la reducere sunt si cateva espressoare. Am ales si noi cateva oferte mai interesante pe care vi le recomandam in cadrul articolului.

eMAG - Espressor DeLonghi

Espressorul de la DeLonghi este manual si e dotat cu dispozitiv de spumare. Espressorul are sistem de cappuccino, lucreaza la o presiune de 15bar, are volum al compartimentului cu apa de 1l, iar oprirea este automata. Espressorul are o reducere de 50% si pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Espressor manual Star Light

Producatorul Star Light este renumit pentru electrocasnicele pe care le fabrica la preturi foarte avantajoase. Este si cazul acestui espressor Star Light cu o putere de 1050w care lucreaza la o presiune de 15 bar. Compartimentul de apa are un volum de 1.25l, iar pretul espressorului este redus cu 30%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Espressor Krups Calvi

Un alt model foarte avantajoas de espressor este cel de la Krups Calvi care are o putere de 1460W. Espressorul are culoarea neagra si un rezervor de apa de 1l. Toate detaliile si pretul cu 35% reducere pot fi gasite AICI.

eMAG - Breville Prima Latte

Acest espressor are un design deosebit de elegant si are culoarea rosie, foarte potrivita in orice bucatarie si care da incaperii o pata de culoare. Espressorul Breville Prima Latte lucreaza la presiune de 15bar, are recipient de apa de 1.5l si un alt recipient detasabil pentru lapte de 0.3l. Pretul cu 30% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG - Espressor manual Kenwood

Un alt espressor de culoare rosie este Kenwood care e dotat cu dispozitiv de spumare si sistem cappuccino. Toate detaliile despre espressor dar si oferta cu 30% reducere le gasiti AICI.

eMAG - Espressor Heinners Soft Cream

Este ultimul espressor pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol si este produs de Heinner. Modelul Soft Cream are reducere de 25% si puterea sa este de 1050W. Acest espressor lucreaza la 15 bar si are un rezervor de 1l. Oferta completa poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag