MENIU

eMAG – Reduceri de pana la 3.000 de lei pentru televizoarele cu diagonala peste 150cm

eMAG are o promotie foarte avantajoasa pentru mai multe televizoare de calitate si cu diagonala foarte generoasa.

eMAG – Lista tuturor televizoarelor cu diagonala de peste 150 cm care sunt la reducere poate fi gasita AICI.

eMAG are o promotie foarte avantajoasa pentru televizoarele cu diagonala mare, unele discounturi ajung chiar si pana la 3.000 de lei. Am selectat si noi cele mai interesante oferte pentru televizoarele cu diagonala mare si vi le recomandam in cadrul acestui articol.

eMAG – Televizor LED Smart LG

Primul si cel mai avantajos televizor cu diagonala de peste 150cm care se afla la reducere de la Emag este produs de LG. Televizorul are diagonala de 164cm, excelenta pentru o sufragerie mare. In plus, televizorul are toate functiile smart disponibile, rezolutie de 4K ULTRA HD si un discount de 3.000 de lei. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Televizor LED Smart Samsung

Un discount foarte mare are si acest televizor de la Samsung, unul dintre cele mai renumite branduri pentru electrocasnice si electronice. Diagonala acestui televizor este de 163cm, rezolutia cea mai buna de pe piata: 4k ultra hd si reducere de 1500 de lei. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Smart Panasonic curbat

Televizoarele cu display curbat sunt la mare cautare, oferta o experienta de vizionare inedita. Pretul pentru un televizor produs de Panasonic cu un astfel de display este foarte mult redus la eMAG in aceasta perioada. Televizorul are rezolutie 4k ultra hd si diagonala de 164cm. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Televizor LED Sharp

Televizorul de la Sharp nu numai ca este la reducere si este foarte avantajos, dar reda si imagini 3D la o diagonala de 177cm. Rezolutia sa este Full HD si pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Televizor Super UHD Smart LG

Dotat cu toate functiile smart si posibilitate de conectare la internet si la alte dispozitive mobile din casa, teleizorul Super UHD LG are o diagonala foarte generoasa de 164cm, rezolutie 4K ULTRA HD si pret redus cu 1.000 de lei. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Televizor LED Smart Android Philips

Dupa cum ii spune si numele acestui televizor Philips, foloseste sistemul de operare Android si este smart, adica poate fi conectat la internet, are diagonala de 164cm si rezolutie 4K ULTRA HD. Pretul redus cu 1.000 de lei poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag