MENIU

eMAG – Promotie mare pentru electrocasnicele mici de care ai nevoie in bucatarie

eMAG are o promotie foarte avantajoasa pentru mai multe electrocasnice mici produse de Bosch.

eMAG – Lista tuturor electrocasnicelor mici aflate la promotie poate fi consultata AICI.

eMAG a dat startul unei promotii cu reduceri de pana la 40% pentru electrocasnicele mici produse de Bosch. Am ales si noi 5 oferte foarte avantajoase pentru electrocasnice de care ai mare nevoie in bucatarie.

eMAG – Espressor Bosch Tassimo Vivy

Espressorul de la Bosch are o reducere de 49% in acest moment la eMAG, este un aparat de foarte buna calitate, complet automat si care printr-o singura atingere de buton prepara bauturile cu ajutorul tehnologiei Intellibrew. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Mixer de mana Bosch

Continuam cu o oferta foarte avantajoasa ce are reducere de 40% de la eMAG in acest moment pentru un mixer de mana Bosch. Mixerul are 5 viteze + turbo si o putere de 450W. Pretul mixerului poate fi gasit AICI.

eMAG – Robot de bucatarie Bosch

Robotul de bucatarie Bosch are discount de 30% la eMAG, e dotat cu un bol cu volum de 2.3l dar si blender de 1l, 2 viteze si putere de 800W. Modul de gatit creativ si ambitios este acum mai usor ca niciodata cu puterea de 800 W si o gama intreaga de viteze. Aceste caracteristici asigura, de asemenea, performante impresionante si la procesarea unei varietati mari de aluaturi. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Storcator de citrice Bosch

Foarte ieftin este storcatorul de citrice electric de la Bosch care consuma foarte putin curent, are 25W, un recipient pentru lichide de 0.8l, o singura viteza si functia de ajustare a cantitatii de pulpa. Oferta o puteti consulta AICI.

eMAG – Blender Bosch

Ultima oferta pe care v-o prezentam este pentru un blender Bosch ce are reducere de 32% si este foarte avantajos. Blenderul are un recipient de 2.3l, 2 viteze dar si o functie turbo si putere de 700W. Pretul la reducere poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
null