MENIU

eMAG – Promotie mare la frigidere Beko si Arctic – Topul frigiderelor cu cele mai mari reduceri

eMAG are o promotie exceptionala pentru masinile de spalat rufe si frigiderele produse de brandurile Beko si Arctic. Noi am selectat cele mai mari reduceri pentru frigiderele din promotie si vi le prezentam.

eMAG – Lista completa cu toate frigiderele Beko si Arctic aflate la promotie poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie foarte avantajoasa pentru frigiderele produse sub brandurile Beko si Arctic. Preturile sunt scazute in medie cu 30% pentru mai multe modele. Cele mai avantajoase promotii vi le vom prezenta chiar in acest articol, mai jos.

eMAG – Congelator Arctic

Congelatorul de la Arctic este dotat cu o singura usa, are inaltimea de 136cm si face parte din clasa energetica A+. Congelatorul are 162l volum interior si o reducere de pret de la eMAG de 39%. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Combina frigorifica Arctic

Tot de la Arctic, producatorul romanesc de electrocasnice, va prezentam o combina frigorifica de aceasta data. Aceasta combina are doua usi si un volum de 295l. Clasa energetica din care face parte este A+ si are inaltime de 185cm. Oferta are o reducere de 38% si o gasiti AICI.

eMAG – Combina frigorifica Beko

Trecem si la celalalt brand aflat in promotia foarte avantajoasa de la eMAG: Beko. De la Beko avem o combina frigorifica ceva mai mare, are o inaltime de 201cm, volum de 331l in doua compartimente separate, fiind dotata cu doua usi. Pe usa principala, cea mai mare, are un dozator de apa si display. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG – Frigider Arctic

Produs chiar in Romania, acest frigider de la Arctic are din start o reducere foarte mare de 33% de la eMAG si astfel ajunge foarte accesibil, avand un pret putin peste 1.000 de lei. Frigiderul are doua usi, volum de 331l, clasa energetica A+ si o inaltime de 201cm. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Frigider Arctic cu congelator

Acest frigider are dimensiuni reduse, o inaltime de doar 151cm si un congelator mic, volumul ambelor compartimente fiind de 253l. Frigiderul face parte din clasa energetica A+ si costa sub 1.000 de lei, dupa aplicarea unui discount de la eMAG de 32%. Consultati oferta AICI.

eMAG – Combina frigorifica Beko

Daca alocati o suma putin mai consistenta, dar sub 1.500 de lei, puteti achizitiona un frigider de cea mai mare calitate de la Beko care are doua compartimente cu volum de 309l, face parte din clasa energetica A+ si are ca particularitate functia NeoFrost pentru a nu produce gheata. Inaltimea frigiderului este de 185cm si are suprafata din inox antiamprenta foarte usor de curatat si intretinut. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Frigider cu doua usi Beko

Pentru cei care au o familie mare si au nevoie de spatiu mult pentru a depozita mancarea pentru o intreaga saptamana, frigiderul cu doua usi de la Beko este ideal deoarece are un volum de 565l, functie Neo Frost pentru a nu produce gheata si a pastra mancarea proaspata mai multa vreme, face parte din clasa energetica A+, are inaltime de 182cm si unstrat de inox antiamprenta la surpafata exterioara. Pretul beneficiaza de un discount masiv de la eMAG de 30% si poate fi gasit AICI.

eMAG – Beko

Si in final o ultima combina frigorifica pe care v-o recomandam, tot de la Beko, care are pe usa dozator de apa rece si display, suprafata exterioara e din inox. Combina friforifica are doua usi, volum de 306l, inaltime 185cm si face parte din clasa energetica A+. Pretul cu discount de 30% de la eMAG poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag