MENIU

eMAG – Promotie foarte mare la frigidere si aparate de aer conditionat

eMAG are preturile scazute cu pana la 30% pentru mai multe modele de frigidere dar si pentru aparate de aer conditionat, tocmai pentru a ne face vara mai racoroasa.

eMAG – Lista completa cu promotia care te racoreste poate fi gasita AICI.

eMAG are o promotie importanta pentru multe frigidere si aparate de aer conditionat, tocmai pentru a ne face vara mai racoroasa si mai placuta, dar si pentru a salva cat mai multi bani pentru vacanta.

Am selectat si noi mai jos cele mai avantajoase si cu cele mai mari discounturi pe care le au ofertele la frigidere, side by side dar si aparate de aer conditionat.

eMAG – Frigider Arctic

Frigiderul Arctic, modelul AND 266+ are un volum de 253l in interior, in cele doua incaperi separate cu care a fost prevazut. Frigiderul are congelator, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 151cm. Discountul de la eMAG este de 30% in acest moment si oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Frigider Beko

Am ales sa va prezentam si un model de frigider produs de Beko care are un volum foarte generos, 435l, e dotat si cu dozator de apa pe usa, are doua usi, una fiind de la congelator. Frigiderul face parte din clasa energetica A+, are functia No Frost si o inaltime de 193c. Oferta cu discount de 750 de lei poate fi gasita AICI.

eMAG – Frigider Sharp

Un frigider chiar si mai generos ca spatiu fata de modelul precedent este cel de la oferta eMAG, produs de Sharp. Frigiderul are 536l volum, face parte din clasa energetica A++ si este foarte economicos, are inaltimea de 175 cm si invelisul sau este de culoare argintiu sticla, foarte elegant. Oferta dar si alte informatii pot fi gasite AICI.

eMAG – Frigider side by side Samsung

Va prezentam si 3 oferte foarte avantajoase de frigidere moderne de tip side by side. Primul model e produs de Samsung, un brand cu mare traditie in materie de electrocasnice. Acest frigider are volum de 570l, face parte din clasa energetica A+ si are 177cm inaltime. Oferta cu reducere de 5100 de lei poate fi gasita AICI.

eMAG – Side by side Hotpoint

O reducere foarte mare de la eMAG, de 26% are si frigiderul de tip side by side produs de Hotpoint. Acest frigider are suprafata din inox foarte usor de curatat si intretinut, are inaltime de 176cm si face parte din clasa energetica A+ si in plus e dotat cu functia speciala Full No Frost pentru a nu produce gheata. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Side by side Sharp

Ultima oferta de frigider Side by side vine de la Sharp. Frigiderul are o reducere de 23% din pret de la eMAG, face parte din clasa energetica A++, functie No Frost si J Tech Inverter, iar inaltimea este de 172cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Aer conditionat Daewoo

Aparatul de aer conditionat de la Daewoo are o reducere de la eMAG de 25%, foarte avantajoasa pe aceasta vreme caniculara in care ai nevoie neaparat de cel mai bun aparat de aer conditionat. Acest aparat e de tip Inverter si are o putere de 24000BTU si face parte din clasa energetica A+. Functiile speciale pe care le detine sunt Turbo, auto restart si e dotat cu un display ascuns. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Aparat de aer conditionat Samsung

Avem si o oferta foarte avantajoase de la Samsung pentru aparatul de aer conditionat cu putere de 9000 BTU. Pretul acestuia are un discount de 24% si face parte din clasa energetica A++, astfel ca nici factura la electricitate nu se va incarca excesiv. Aparatul e dotat cu filtru HD antibacteriam si functiile de fast cool si autorestart. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Aparat de aer conditionat Beko

Ultima oferta de vara foarte avantajoasa de la eMAG pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol este o reducere de 20% pentru aparatul de aer conditionat foarte ieftin de la Beko. Aparatul e de tip slim pentru a nu ocupa mult spatiu, are putere 9000 BTU, face parte din clasa energetica A++ si are filtru Cold Plasma Ion Generator, filtrul 4 in 1, dezumidificare si auto restart. In plus, kitul de instalare este inclus in pret. Oferta poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag