MENIU

eMAG – Preturile o iau razna la Stock Busters – Reduceri de peste 50% - 10 oferte disponibile acum

eMAG are reduceri de 50% pentru mai multe produse electrocasnice in cadrul campaniei de lichidare de stocuri ce se numeste Stock Busters.

eMAG – Lista cu toate electrocasnicele aflate la reducere la Stock Busters poate fi consultata AICI.

eMAG are timp de trei zile si trei nopti preturi precum in povesti: cu reduceri uriase. In cadrul acestui articol am decis sa ne concentram pe ofertele pentru electrocasnice, atat mari cat si mici, care au reduceri la eMAG chiar si de peste 50% in anumite cazuri. Iata 10 produse care noua ne-au atras atentia prin calitate si pret:

eMAG – Combina frigorifica Arctic

Prima oferta pe care v-o prezentam este pentru o combina frigorifica produsa chiar la noi in tara, la Arctic. Combina este una simpla, cu doua usi si un volum de 295l pentru depozitare in ambele compartimente. Combina face parte din clasa energetica A+, are inaltime de 185cm si culoarea alba, iar pretul este redus cu 44% la eMAG in acest moment, oferta o gasiti AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Whirlpool

Tot o reducere foarte mare, de 40% de aceasta data, are si masina de spalat rufe SLim 6th Sense Colours de la Whirlpool. Aceasta masina de spalat rufe are 1200 RPM, capacitate de incarcare a cuvei cu pana la 6kg rufe murdare si face parte din clasa energetica A+++. In plus, masina de spalat e dotata cu display de tip LCD pe care afiseaza programele. Oferta eMAG poate fi gasita AICI.

eMAG – Pachet promotionat cuptor si plita incorporabile

O oferta ceva mai speciala este disponibila la eMAG, cu o reducere de 540 de lei, pentru pachetul promotional ce include un cuptor si o plita, ambele incorporabile. Cuptorul este produs de Hansa, este electric si dotat cu display dar si functie de grill si are volum de 69l, facand parte din clasa energetica A. Plita incorporabila este produsa tot de Hansa si functioneaza pe gaz, avand 4 arzatoare si aprindere electrica. Ambele au suprafetele exterioare din inox foarte usor de curatat si intretinut. Pretul pachetului promotional poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat vase Whirlpool

Punctul forte al acestei masini de spalat vase de la Whirlpool este faptul ca se poate incorpora in mobilierul de bucatarie si salveaza o multime de spatiu, dar si faptul ca beneficiaza de la eMAG de un discount de 43%. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool are disponibile 6 programe, poate spala simultan pana la 13 seturi de vase si face parte din clasa energetica A+. Latimea masinii este de 60cm. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Aragaz Hansa

Continuam prezentarea ofertelor de electrocasnice mari cu un aragaz produs de Hansa, un brand renumit pentru preturile avantajoase pe care le practica dar si pentru calitatea produselor. Acest aragaz are un discount consistent de 44% de la eMAG in cadrul promotiei Stock Busters. Aragazul are 4 arzatoare si latimea sa este de doar 60cm. Pretul exact poate fi gasit AICI.

eMAG – Lada frigorifica Zanussi

Lada frigorifica de la Zanussi include in oferta sa o reducere de 41% de la eMAG dar si un cadou surpriza. Lada are volum de depozitare de 260l si este foarte economicoasa, facand parte din clasa energetica A+. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Mini blender Philips

Trecem acum si la cateva oferte foarte bune pentru electrocasnice mici, iar prima este cea pentru un mini blender de foarte buna calitate de la Philips. Blenderul are o putere de 220W, 0.4l volum pentru recipient si e dotat cu o singura viteza. Toate detaliile, dar si pretul cu reducere de 55% la eMAG, le gasiti AICI.

eMAG – Storcator de fructe si legume

Pentru o viata cat mai sanatoasa si o alimentatie bogata in nutrienti, va recomandam achizitionarea unui storcator de fructe si legume cu melc Star Light care are un pret uimitor de bun dupa reducerea de 55% de la eMAG. Storcatorul are 240w putere, 80 rpm, recipient de suc cu volum de 1l, recipient pentru pulpa de 0.8l, functie reverse si un tub de alimentare cu latime de 80mm. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Espressor manual DeLonghi

Cele mai renumite espressoare sunt produse de DeLonghi, iar acum aveti si voi ocazia sa cumparati unul la un pret foarte avantajos, cu reducere de 50%. In oferta eMAG se regaseste espressorul manual DeLonghi, modelul EC5.1 ce are o putere de 800W, 0.4l recipient pentru apa, functie Auto off si sistem de Cappuccino. Toate detaliile ofertei le gasiti AICI.

eMAG – Mixer cu bol Breville

Ultima oferta pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol este pentru un produs electrocasnic mic care beneficiaza de reducerea pretului la eMAG, la jumatate. Mixerul cu bol de la Breville are putere de 380W, 10 viteze si un bol din inox ce are volum de 2l. Puteti achizitiona mixerul de AICI.

eMAG Stock Busters – Reduceri de 50%, timp de 3 zile. Cele mai bune oferte

eMAG Stock Busters – Masina de spalat rufe Whirlpool

Prima oferta pe care v-o recomandam are un discount de 31% in acest moment la eMAG. Masina este produsa de Whirlpool si are o capacitate de incarcare foarte generoasa de 31% si 1000 rPM, facand parte din clasa energetica A++. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – COmbina frigorifica Indesit

Combina frigorifica de la Indesit e dotata cu doua usi, are culoarea gri si la suprafata un strat de inox foarte usor de curatat. Combina are volum de depozitare de 368l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 200cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Combina frigorifica Sharp

O alta combina frigorifica foarte avantajoasa este acest model de la SHarp care beneficiaza de un discount recor de 37%. Combina are volum de depozitare de 324l, functia advanced NoFrost pentru a nu produce gheata, face parte din clasa energetica A++ si are inaltime de 187cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Masina de spalat vase Whirlpool

Aceasta masina de spalat vase de la Whirlpool este ideala pentru orice gospodina, nu ocupa mult loc in bucatarie, fiind incorporabila in mobilier, are 60cm latime, 8 programe disponibile si poate spala pana la 14 seturi de vase simultan. Masina face parte din clasa energetica A++ si pretul ei este redus cu 28%. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – Masina de spalat rufe Beko

COntinuam cu o oferta excelenta ce costa sub 1.000 de lei pentru o masina de spalat performanta de la Beko. Masina de spalat rufe are cuva spatioasa si poate spala pana la 6kg de rufe murdare deodata, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Pretul cu 29% discount poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Espressor automat Krups

Electrocasnicele mici au si ele reduceri mari la eMAG in aceasta perioada. Espressorul automat de la Krups, modelul Espresseria Automatic beneficiaza de 40% discount, lucreaza sub o presiune de 15bar si are rezervor de apa de 1.7l. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Fier de calcat Philips

Fierul de calcat Philips Azur Performer Plus beneficiaza de discount de 25% de la eMAG, are talba de tip T ionic Glide, puterea sa este de 2600W si are un rezervor pentru apa de 0.3l. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – Mixer cu bol Star Light

Star Light este un brand renumit pentru preturile mici pe care le practica dar si pentru calitatea electrocsnicelor produse, este si cazul acestui mixer cu bol cu putere de 1000W, bolul are volum de 5l si este din inox foarte rezistent si usor de spalat. Mixerul are disponibile 6 viteze si functia pulse. Pretul cu 40% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Aspirator cu sac Samsung

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol din promotia eMAG Stock Busters este pentru aspiratorul cu sac Samsung ce are volum de depozitare a mizeriei de 3l, e dotat cu tub telescopic si are putere 1500W. In plus, aspiratorul e dotat cu filtrul HEPA. Pretul cu 30% redus poate fi gasit AICI.

eMAG – Stock Busters – Masina de spalat rufe Slim Arctic

O masina de spalat excelenta pentru cei cu spatiu restrans in locuinta, are o reducere de pret de 33%. Masina este SLIM si are 5 kg capacitate de incarcare, 800 RPM si face parte din clasa energetica A+. Oferta poate fi consultata AICI.

 

eMAG – Masina de spalat rufe Indesit

Un alt model cu reducere de 31% de la eMAG in cadrul promotiei Stock Busters este cea de la Indesit care are 1200RPM si capacitate de incarcare 7 kg si face parte din clasa energetica A++. Oferta poate fi gasita AICI.

 

eMAG – Combina frigorifica BEKO

Frigiderul cu 2 usi de la BEKO are 30% discount, volumul sau este generos, de 331l si face parte din clasa energetica A+. Frigiderul are o inaltime de 201 cm si culoarea alba. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Frigider Samsung

Promotia eMAG Stock Buster are o reducere de pret foarte mare, discount de 34%, dotat cu doua usi, 289l volum si clasa energetica A+. Frigiderul foloseste functia foarte noua de Full No Frost pentru a nu produce gheata si are o inaltime de 178cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Stock Busters – Aragaz Zanussi

25% discount pentru aragaz Zanussi dotat cu 4 arzatoare ce functioneaza pe gaz dar sunt dotate si cu aprindere electrica, plita, grill, rotisor si dimensiune standard 50cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Aragaz mixt Electrolux

Promotia mare de Stock Busters de la eMAG are o reducere de 30% pentru aragazul Elextrolux mixt care are 4 arzatoare pe gaz, cuptor electric, aprindere integrate, grill si clasa energetica A-10%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Espressor automat DeLonghi Magnifica

Va mai recomandam de la Stock Busters, promotia de la eMAG, espressorul automat ce are discount de 30%. Espressorul are dispozitiv de spumare, cappuccino system, ranita si volum de 1.8l. Pretul poate fi gasit AICI.

 

eMAG lanseaza la diferite interval de timp promotia Stock Busters prin care lichideaza stocurile pentru diferite produse. In aceste promotii de la eMAG preturile scad foarte mult, chiar cu pana la 70%.

Urmatoarele 3 zile sunt reduceri la eMAG pentru mai multe produse si noi va prezentam care sunt principalele catergorii ce inregistreaza discounturi si merita sa aruncati o privire peste preturi.

eMAG – Stock Busters – Telefoane mobile

Telefoanele mobile sunt prima categorie de produse care beneficiaza de reduceri foarte mari de la eMAG in cadrul promotiei Stock Busters din aceasta perioada. Telefoanele Samsung si Apple sunt cele mai cautate si desi sunt modele foarte noi, chiar si aceastea beneficiaza de reduceri de pana la 35%, insa telefoanele cu cele mai mari reduceri sunt Lenovo, Huawei si Allview.

Oferta completa pentru telefoane poate fi gasita AICI.

eMAG – Stock Busters – Tablete

O a doua categorie de produse asupra carora merita sa aruncati o privire peste preturile la reducere de la eMAG este categoria tabletelor. Apple ipad mini are 7% reducere, o oferta speciala are si ipad mini 2, dar cele mai bune discounturi la Stock Busters le au tabletele de la Samsung care depasesc 20%. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Stock Busters - Smartwatches si bratari fitness

Mai multe bratari fitness si ceasuri inteligente au reduceri mari la eMAG in cadrul promotiei Stock Busters lichidari de stoc. Mai multe ceasuri inteligente care va ajuta sa faceti fotografii, sa raspundeti la telefon sau sa va monitorizati activitatea fizica au reduceri de peste 40%. Consultati ofertele AICI.

eMAG – Stock Busters – Laptopuri

Laptopurile disponbilie in promotia Stock Busters de la eMAG pot fi impartite in doua categorii: cele foarte ieftine care au reduceri de peste 25% si care devin foarte accesibile, avand configuratii foarte bune la preturi de sub 1.000 de lei, si laptopuri potrivite pentru gaming foarte puternice care au reduceri de 10-15% si costa intre 4.000 si 5.000 de lei. Preturile pot fi gasite AICI.


eMAG – Lista celor mai vandute telefoane mobile poate fi consultata AICI.

Am intocmit un clasament cu cele mai vandute telefoane mobile ale momentului de la eMAG si cu preturile lor din acest moment. Intotdeauna a fost o batalie stransa intre modelele produse de Samsung, dar si de cele produse de catre Apple. Nici de aceasta data lupta intre cele doua mari branduri nu inceteaza, insa exista si multe alte telefoane produse de alte companii care inregistreaza vanzari serioase.

eMAG – Samsung Galaxy S7

Cel mai cautat telefon mobil al momentului este cel mai nou din gama GalaxY de la Samsung. S7 este varful de gama si de tehnologie, are o memorie de 32 GB si un pret rezonabil.  In plus, cei de la eMAG oferta un acumulator extern cadou pentru achizitionarea lui. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S3 Neo

Un model ceva mai vechi este din ce in ce mai cautat de catre clientii eMAG: Samsung I9301i Galaxy S3 Neo. Telefonul mobil are o memorie de 16 GB si un discount de 19% foarte atractiv. La ce pret ajunge acest telefon puteti afla AICI.

eMAG – Apple iPhone 6S

Cel mai cautat telefon mobil de la Apple din acest moment, la eMAG este iPhone 6S. Telefonul mobil are discount de 6% si memorie de 16 GB, modelul cel mai ieftin produs de Apple si disponibil la oferta ACUM. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S5 Neo

Cu toate ca lupta intre iPhone si Samsung este apriga, diversitatea modelelor de telefoane mobile de la Samsung face ca vanzarile din ultima perioada sa aduca un plus pentru producatorul din Koreea. Samsung Galaxy S5 Neo are functie 4G si memorie de 16 GB care poate fi insa extinsa cu ajutorul unui card. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – iPhone 5S

Apple iPhone 5S are o memorie de 16 GB si este foarte ieftin in aceasta perioada, fiind la lichidare de stoc de la eMAG. Telefonul are 23% reducere si oferta o puteti gasi AICI.

eMAG – Stock Busters – Telefoane mobile

Telefoanele mobile sunt prima categorie de produse care beneficiaza de reduceri foarte mari de la eMAG in cadrul promotiei Stock Busters din aceasta perioada. Telefoanele Samsung si Apple sunt cele mai cautate si desi sunt modele foarte noi, chiar si aceastea beneficiaza de reduceri de pana la 35%, insa telefoanele cu cele mai mari reduceri sunt Lenovo, Huawei si Allview.

Oferta completa pentru telefoane poate fi gasita AICI.

 

eMAG – Stock Busters – Tablete

O a doua categorie de produse asupra carora merita sa aruncati o privire peste preturile la reducere de la eMAG este categoria tabletelor. Apple ipad mini are 7% reducere, o oferta speciala are si ipad mini 2, dar cele mai bune discounturi la Stock Busters le au tabletele de la Samsung care depasesc 20%. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Stock Busters - Smartwatches si bratari fitness

 

Mai multe bratari fitness si ceasuri inteligente au reduceri mari la eMAG in cadrul promotiei Stock Busters lichidari de stoc. Mai multe ceasuri inteligente care va ajuta sa faceti fotografii, sa raspundeti la telefon sau sa va monitorizati activitatea fizica au reduceri de peste 40%. Consultati ofertele AICI.

eMAG – Stock Busters – Laptopuri

Laptopurile disponbilie in promotia Stock Busters de la eMAG pot fi impartite in doua categorii: cele foarte ieftine care au reduceri de peste 25% si care devin foarte accesibile, avand configuratii foarte bune la preturi de sub 1.000 de lei, si laptopuri potrivite pentru gaming foarte puternice care au reduceri de 10-15% si costa intre 4.000 si 5.000 de lei. Preturile pot fi gasite AICI.

eMAG – Stock Busters – Televizoare

Daca esti fanul tehnologiei 4K ULTRA HD care este in general foarte scumpa, in cadrul promotiei Stock Busters de la eMAG ai ocazia sa cumperi la preturi incredibil de mici si avantajoase. Consulta promotia completa AICI.

eMAG – Stock Busters – Aparate foto DSLR si compacte

Va mai vindem un pont foarte bun in legatura cu promotiile Stock Busters de la eMAG: aparatele foto DSLR dar si cele compacte au preturi foarte avantajoase si reduceri ce depasesc de cele mai multe ori 20%. Preturile pot fi gasite AICI.

eMAG – Stock Busters – Electrocasnice mari

Masinile de spalat rufe, aparatele frigorifice si electrocasnicele incorporabile au cele mai bune preturi. Promotia nu dureaza decat 3 zile si stocurile sunt limitate. Oferta completa poate fi consultata AICI.

 

eMAG – Lista completa de telefoane din promotia Stock Busters poate fi consultata AICI.

In aceasta dimineata cei de la eMAG au dat startul super promotiei Stock Busters prin care lichideaza o buna parte din stocurile curente si scad preturile foarte mult la telefoanele mobile si nu numai.

Noi am selectat mai jos primele 9 oferte uriase de telefoane mobile de la eMAG care au preturi foarte avantajoase doar pentru 3 zile. Aruncati si voi o privire peste configuratiile, modelele si preturile de mai jos.

eMAG – Stock Busters – Lenovo A7010

Reducere de 26% de la eMAG pentru telefonul mobil Lenovo A7010 care este capabil sa administreze doua cartel deodata, are cea mai rapida tehnologie de transfer de date 4G si memoria este de 32GB. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S5 Neo

Un model ceva mai vechi dar care pastreaza calitatea tehnologiei Samsung este telefonul S5 NEO ce beneficiaza de la eMAG la Stock Busters de o promotie deosebita cu reducere de 22%. Telefonul are 4G, 16 GB spatiu de stocare si e disponibil  pe culoarea GOLD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Stock Busters – Samsung Galaxy S6 Edge

Unul dintre cele mai ravnite telefoane ale momentului de la eMAG este Samsung Galaxy S6 al carui pret a scazut dramatic dupa lansarea celui mai nou model S7 si S7 EDGE. Pretul la lichidare de stoc Stock Busters este redus cu 18% pentru modelul cu memorie de 32 GB. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – iPhone 6S

Chiar si cel mai nou model de la Apple are in cadrul promotiei Stock Busters o reducere importanta, pentru variant de telefon cu 16 GB si culoare Rose Gold, foarte elegant. Consultati pretul AICI.

eMAG – Lista celor mai vandute telefoane mobile poate fi consultata AICI.

Am intocmit un clasament cu cele mai vandute telefoane mobile ale momentului de la eMAG si cu preturile lor din acest moment. Intotdeauna a fost o batalie stransa intre modelele produse de Samsung, dar si de cele produse de catre Apple. Nici de aceasta data lupta intre cele doua mari branduri nu inceteaza, insa exista si multe alte telefoane produse de alte companii care inregistreaza vanzari serioase.

eMAG – Samsung Galaxy S7

Cel mai cautat telefon mobil al momentului este cel mai nou din gama GalaxY de la Samsung. S7 este varful de gama si de tehnologie, are o memorie de 32 GB si un pret rezonabil.  In plus, cei de la eMAG oferta un acumulator extern cadou pentru achizitionarea lui. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S3 Neo

Un model ceva mai vechi este din ce in ce mai cautat de catre clientii eMAG: Samsung I9301i Galaxy S3 Neo. Telefonul mobil are o memorie de 16 GB si un discount de 19% foarte atractiv. La ce pret ajunge acest telefon puteti afla AICI.

eMAG – Apple iPhone 6S

Cel mai cautat telefon mobil de la Apple din acest moment, la eMAG este iPhone 6S. Telefonul mobil are discount de 6% si memorie de 16 GB, modelul cel mai ieftin produs de Apple si disponibil la oferta ACUM. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S5 Neo

Cu toate ca lupta intre iPhone si Samsung este apriga, diversitatea modelelor de telefoane mobile de la Samsung face ca vanzarile din ultima perioada sa aduca un plus pentru producatorul din Koreea. Samsung Galaxy S5 Neo are functie 4G si memorie de 16 GB care poate fi insa extinsa cu ajutorul unui card. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – iPhone 5S

Apple iPhone 5S are o memorie de 16 GB si este foarte ieftin in aceasta perioada, fiind la lichidare de stoc de la eMAG. Telefonul are 23% reducere si oferta o puteti gasi AICI.



eMAG – Stock Busters – lista completa cu tablete la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG – Stock Busters – Apple iPad mini 4

Cea mai ravnita tableta este cea produsa de Apple cu siguranta, datorita tehnologiei de ultima ora care este folosita si pentru configuratia puternica. Primul model pe care vi-l recomandam are o oferta speciala ce include o reducere mare de pret dar si un cadou special ce consta intr-o pereche de casti foarte performante. Pretul pentru iPad mini 4 poate fi gasit AICI.

eMAG – iPad Mini 2

Un model ceva mai ieftin care depaseste foarte putin suma de 1.000 de lei este iPad Mini 2 care are o memorie de 16 GB si poate fi conectat la internet prin WIFI. Toate detaliile despre aceasta oferta eMAG le gasiti AICI.

eMAG – Stock Busters – Galaxy Tab

Cel mai mare adversary Apple pentru telefoanele mobile este Samsung, la fel se intampla si la tablete. Un pret redus cu 20% de la eMAG are tableta exceptionala Samsung Galaxy Tab E T560 care e dotata cu procesor Quad Core cu frecventa de 1.3 Ghz ce are un display de 9.6 inch. Tableta are 1.5 Gb RAM si spatiu de stocare de 8 GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Tableta Lenovo TAB 2

In cadrul promotiei Stock Busters, tableta LENOTO TAB2 are una dintre cele mai impresionante reduceri, de 27%. Tableta are procesor puternic Quad Core Qualcomm cu frecventa de 1.3 Ghz, 10 inch display de tip IPS, 1 GB RAM si 16 GB memorie. Tableta poate fi conectata la internet prin WIFI si foloseste sistemul de operare Android 5.1. Pretul poate fi gasit AICI.



Mai multe articole despre:
emag