MENIU

eMAG – Ofertele saptamanii la eMAG au discounturi de 60%

eMAG are o saptamana cu multe promotii foarte avantajoase ce duc reducerile chiar si pana la 60%.

eMAG – Lista cu toate ofertele saptamanii poate fi consultata AICI.

eMAG are in fiecare saptamana promotii noi si foarte avantajoase, iar in aceasta saptamana promotiile sunt parca mai numeroase ca niciodata si reducerile sunt foarte mari.

eMAG – Telefoane mobile Lenovo

Mai multe modele de telefoane mobile de la Lenovo au reduceri de pana la 30%. Lenovo este un brand ce s-a impus pe piata de la noi din tara prin preturile extrem de avantajoase dar si calitatea foarte buna a tehnologiei folosite. Telefoanele sunt produse chiar in Romania si modelele disponibile la reducere incep de la preturi de sub 100 de lei si pana la modele ce pot concura cu cele mai bune telefoane mobile ale momentului. Oferta completa de telefoane mobile poate fi gasita AICI.

eMAG – Desktopuri PC cu procesor Intel Core i3

Daca sunteti pasionati de gaming sau pur si simplu folosit soft-uri care necesita o configuratie puternica de calculator, dar nu vreti sa investiti o suma foarte mare in tehnologie, desktopurile PC ce sunt dotate cu procesoare Intel Core i3 au reduceri de pana la 20%. Gasiti configuratii foarte puternice de la preturi sub 1.000 de lei. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Televizoare 4K ULTRA HD

Cele mai puternice televizoare disponibile in ziua de astazi sunt cele cu rezolutia 4K ULTRA HD, iar din fericire la eMAG tocmai aceste televizoare au preturi incredibil de bune. Cel mai avantajos televizor ce are aceasta rezolutie de ultima ora 4K ULTRA HD are un pret incepand de la mai putin de 1.500 de lei. Toate modelele de televizoare 4K ULTRA HD pot fi gasite AICI.

eMAG – Aparate foto DSLR

Pentru pasionatii de fotografie avem una dintre cele mai bune vesti, in aceasta saptaman: preturile multor aparate foto DSLR scad cu pana la 20%. Aparatele de tip DSLR sunt ideale atat pentru fotografii profesionisti, cat si pentru cei amatori care au nevoie de un prim aparat. Lista cu toate modelele disponibile la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG – Masini de spalat rufe si uscatoare

Electrocasnicele beneficiaza de una dintre cele mai mari reduceri de pret din acest moment de la eMAG. Masinile de spalat rufe au 35% reducere, sunt vizate toate brandurile, ba mai mult, nu sunt vizate de discounturi mari doar masinile de spalat rufe ci si uscatoarele. Toata oferta o gasiti AICI.

eMAG – Frigidere

Combinele si frigiderele au reduceri de pana la 40%. Gasiti o multitudine de oferte disponibile, preturile sunt cele mai avantajoas in acest moment. Lista tuturor frigiderelor poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag