MENIU

eMAG - Oferte speciale pentru textile

Achizitioneaza toate accesoriile pentru a-ti reinvia dormitorul sau sufrageria cu textile noi, frumoase si moderne. Astazi ai cele mai mari reduceri de la eMAG la tot ce inseamna lenjerii de pat, perdele, draperii si covoare.    

treaga lista cu reduceri la textile pentru casa poate fi consultat AICI.

Lenjeriile de pat la preturi reduse au intre 4 si 6 piese, de la fete de perna, la cearceaf si lenjerie pentru pilota. Sunt lenjerii de calitate, care permit aerului sa circule, astfel vei avea un confort permanent pe timpul noptii, firele de bumbac sunt usoare si poroase, ceea ce permite pielii sa respire. In plus, sunt lenjerii durabile, din bumbac, care se spala si se calca foarte usor.

Profita de reducerile la paturi pentru iarna, care vin cu un set de doua perne moi si pufoase. Paturile catifelate, cu textura pufoasa ofera un somn odihnitor si linistitor in orice moment al zilei. Te bucuri de dimensiuni cat mai mari la preturi tot mai mici.

Ai reduceri de pana la 40% la perdele, atat cele simple, cat si cele brodate, cu franjuri sau perdea voal. Bucura-te de toate culorile si modelele la super reduceri. Perdelele tip franjuri de culori deschise ofera mai mult spatiu si mai multa luminozitate in locuinta ta. Toate produsele vandute de eMAG au fost create pentru a oferi produse atent confectionate, care imbina utilul cu placutul, estetica cu aspectul practic si care sunt confectionate din cele mai de calitate materiale.

Fie ca iti plac covoarele clasice, fie vrei ceva mai modern, mai deosebit, reducerile eMAG se tin lant la accesoriile care tin de casa. De la covoare din materiale naturale, la covoare de diferite culori, astazi preturile au reduceri de pana la 50%. Covorul infrumuseteaza orice camera, ii confera personalitate si luminozitate atat cat iti doresti.

Orice dormitor are nevoie de intimidate, iar draperiile sunt cea mai buna alegere. Oricand poti trage un pui de somn, fara sa te deranjeze lumina. Profita de marile reduceri de azi de la eMAG la toate textilele pentru casa. Pe langa reduceri, unele modele de draperii vin cu cadou perna. Materialele sunt de cea mai buna calitate, iar formele si modelele sunt atat clasice, cat si moderne, pentru toate gusturile.

Nu ezita sa iti schimbi orice incapere si sa ii dai un aer mai modern, mai placut, mai intim. eMAG ofera posibilitatea de a achizitiona tot ce iti doresti la preturi accesibile si fara prea mult stres.  

Mai multe articole despre:
null