MENIU

eMAG – Oferta de Paste pentru iPhone si Samsung Galaxy – Toate au reduceri mari

eMAG are reduceri uluitoare pentru cele mai ravnite telefoane mobile ale momentului: toata gama iPhone si cea Samsung Galaxy S.

eMAG – Lista completa cu telefoanele mobile la reducere poate fi gasita AICI.

eMAG a dat startul promotiei de Paste, promotie care include unele oferte absolut uluitoare pentru telefoanele mobile cele mai bune ale momentului: iPhone, toate modelele si Samsung, in special gama Galaxy S care este cea mai performanta.

eMAG – Apple Iphone 6

A fost unul dintre cele mai vandute telefoane mobile timp de o perioada indelungata si inca se mentine in top. Telefonul pe care vi-l propunem de la eMAG are o reducere de 100 de lei de Paste si o memorie generoasa de 16 Gb, suficienta pentru a stoca fotografii si filmari, dar si muzica si aplicatii. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – iPhone 6S

Acest telefon este un adevarat concurrent la adresa noului Samsung S7 deoarece are display-ul mare si acum la eMAG, de Paste are si un pret incredibil de bun. Telefonul iPhone 6S pe care vi-l propunem beneficiaza de discount de 8% si are o memorie de 16 GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – iPhone 6

Una dintre cele mai mari reduceri la telefoane mobile o are iPhone 6 cu memorie de 64 GB care beneficiaza de discount de 8%. Telefonul are culoare Space Grey dar in limita stocului disponibil pot fi gasite si alte culori. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

eMAG – iPhone 6

Reducere de 12% pentru Apple iPhone 6 care are memorie de 128 GB, cea mai mare memorie disponibila pentru un astfel de telefon mobil. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Apple iPhone 6S Plus

Un ecran chiar si mai mare si in plus un cadou special de la eMAG, un selfie stick cu lungimea de 88cm. Telefonul iPhone 6S Plus are o memorie de 64GB. Pretul cu oferta speciala poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6

Oferta speciala de la eMAG pentru telefonul mobil Samsung Galaxy S6 dotat cu spatiu de stocare de 32GB. Pretul a scazut foarte mult pentru modelul nou, iar resigilat telefonul mobil ajunge sa coste chiar sub 2.000 de lei. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S7

Este cel mai nou telefon mobil din aceasta gama si desi este si cel mai scump din aceasta gama, telefonul mobil Samsung Galaxy S7 are o oferta speciala de la cel mai mare magazine online din Romania pentru variant de telefon cu memorie de 32GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S7 Edge

Daca vreti designul si utilitatea unui telefon mobil de top, varful tehnologiei poate fi gasit in modelul Samsung Galaxy S7 Edge cu marginile rotunjite si care dispun de comenzi touch screen. Telefonul are o memorie de 32GB si o oferta speciala de Paste care poate fi gasita AICI.

eMAG – Samsung Galaxy S6

Daca nu tineti neaparat sa aveti cel mai nou telefon mobil din gama, ba mai mult, vreti sa achizitionati la un pret foarte avantajos un telefon mobil fabulous, Galaxy S6 este ideal si acest moment este perfect pentru alegerea lui. 21% are reducere de Paste de la eMAG telefonul mobil cu memorie de 32GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Galaxy S6 Edge

Reducere de 20% si pentru telefonul mobil Galaxy S6 Edge care are o memorie de 32 GB, functie de 4G si un display cu design inedit. Oferta poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag