MENIU

eMAG. O mare marca de scule si unelte lasa preturile jos de tot. Iata oferta

Nu rata cea mai buna ocazie de a achizitiona unelte si scule de cea mai buna calitate, atat pentru uzul casnic, cat si pentru cel professional. eMAG are o gama larga de produse de acest fel la super preturi.

Intreaga lista cu unelte si scule la reduceri imense poate fi consultata AICI.

Fierastrau circular cu masa Einhell, 800 W, 2950 rpm. Construieste singur acasa fara batai de cap si cu efort minim. Fierastraul circular are protective de lama cu adaptor pentru aspirator, se ajusteaza la inaltimea dorita si la unghiul de taiere dorit. Vine cu panze de fierastrau placate cu aliaj dur. Este usor, se transporta rapid, taie fin, este silentios, iar raportul calitate-pret este excelent pentru ce stie sa faca. Este pentru hobby, fiind cel mai bun produs din gama sa. Intra AICI pentru a vedea oferta eMAG la acest fierastrau circular.

Pistol electric de lipit, 30W, cu 3 capete si 3 batoane de lipici. Un produs excelent, care are avansare mecanica a batoanelor de silicon, maner ergonomic, clema de pozitionare si fereastra de observare a batoanelor de silicon. Capetele prezinta cateo bila care impiedica scurgerea lipiciului in timpul lucrului, astfel lucrezi usor si fara sa faci prea mare mizerie. Il folosesti simplu si eficient. Vezi AICI detalii despre produsul la reducere vandut de eMAG.

Slefuitor pentru pereti uscati Einhell, 600 W. Pentru cei care isi renoveaza singuri casa, acest aparat este mai mult decat util si eficient. De mare ajutor si foarte practice pentru amenajarile interioare si renovare. Slefuirea peretilor si tavanului, indepartarea tapetului, vopselurilor, tencuielii sau altora asemenea sunt gestionate fara prea mult efort, in timp util si mult mai practice. Include 6 discuri de slefuit, vine cu picior practice pentru protectia furtunului impotriva indoirii, se regleaza viteza in functie de suprafata de lucru, iar motorul puternic de 600 W cu angrenaj conic si metalic sunt de cea mai buna calitate, pentru a termina treaba mai usor. Iata AICI detalii despre oferta eMAG la acest produs.

Masina de frezat Einhell, 1100 W, 3000 rpm, 55 mm. Il folosesti usor, datorita manevrarii in siguranta care permite pozitionarea ideala. Adancimea de taiere se poate seta pe diferite trepte si se regleaza si adancimea de precizie. Ai scut de aschii pentru protecita suplimentara a utilizatorului. Manerul este moale, are blocarea axului pentru schimbarea usoara a cutitelor si reglator de viteze electronic. Motorul puternic il face foarte rapid si usor de folosit, este de calitate si pretul este unul din cele mai bune. Iata mai multe detalii despre aceasta unealta la reducere vanduta de eMAG AICI.

Polizor unghiular Einhell cu variator de turatie, 125 mm, 1100 rpm. Un flez excelent cu reglator de turatie electronic, cu manere principal si suplimentar din cauciuc moale pentru lucru mai eficient. Are blocare de ax, cao de transmisie metalic, clema cablu alimentare, cheie in manerul suplimentar, protective de disc cu reglare rapida. Cu un design subtire si accesorii standard, aceasta isi face treaba, iar raportul calitate pret este foarte bun. Vezi oferta eMAG la acest produs AICI.

Masina de gaurit si insurubat cu acumulator Li-Ion Einhell, 12 V, 1.3 Ah, 1300 rpm si cutie. O mandrina rapida cu un singur manson, care vine intr-o cutie suport. Are 20 de trepte de selectare cuplu de strnagere, 2 viteze, functioneaza stanga-dreapta, se opreste rapid, are blocare automata a axului. In plus, ai design subtire cu maner moale, angrenaje din metal robust si catareste doar 1 kg. Usor de transportat si de utilizat, este o unealta excelenta in orice casa de gospodari. Vezi AICI detaliile acestei unelte vandute de eMAG la super reduceri.

Masina de taiat gresie si faianta Einhell, 430 U, 600 W, 3000 rpm. Tai acasa placile de gresie si faianta mici si mijlocii si renovezi singur fara prea mult efort. Rapid si usor masina se poate seta pentru a taia oblic si dublu. Vine cu pompa de racire integrate ce protejeaza discul de taiere diamantat si asigura si un mediu de lucru curat, fara praf. Unealta este dotata cu un discu turbo diamantat, astfel ca taieturile sunt excutate cu usurinta si exactitate. Ai siguranta in plus datorita stecherului de siguranta. In plus, ai sistem de glisare al motorului cu 4 rulmenti si dispozitiv de inclinare cap de motor de 0-45 de grade. Intra AICI pentru a vedea toata detalii despre aceasta scula vanduta de eMAG la super oferta.

Ciocan rotopercutor Einhell, 900 W, 850 rpm. Ai componente de inalta calitate, cu cao de viteze robust din aluminiu si adaptor SDS-Plus. Are ambreiaj cu siguranta la suprasarcina, functii de oprire a rotatiei si de oprire a percutiei, cu maner suplimentar cu nervure de blocare. La livrare ai indicator de adancime din metal, capac pentru colectarea prafului si cutie de transport si depozitare. Vezi AICI mai multe detalii despre aceasta scula la pret redus de la eMAG.

Fierastrau pendular Einhell, 600 W, 3000 rpm. Ai 4 setari si sistem electronic de control al vitezei panzei pentru taierea individuala a materialelor. Ai optiune de aspirare a prafului printr-un adaptor care mentine zona de lucru curata. Are talpa pivotanta pentru taieri la 45 de grade, panza suplimentare pentru lemn, ce ofera posibilitatea inceperii proiectului rapid, si datorita ghidajului parallel se lucreaza precis si correct. Ai 1 lama inclusa pentru taierea in lemn, adancime de taiere in lemn de 80 mm, in plastic de 20 mm si in otel de 10 mm. Vezi AICI mai multe despre unealta vanduta de eMAG la super pret.

Unealta multifunctionala Einhell, 200 W, 42000 rpm, cu accesorii incluse. O unealta excelenta, cu maner de cauciuc moale pentur lucru confortabil, cu 3 adaptoare de unelte, clema cablu, design ultra subtire, regulator electronic de turatie. La livrare, setul contine rindea, disc de slefuit tringhiular, 6 hartii abrazive triunghiulare, panza fierastrau din metal, panza de fierastrau pentru taiere inclinata, adaptor extractiv praf, adaptor de asipirator si cheie hexagonala. Intra AICI pentru detalii despre aceasta unelta vanduta de eMAG.

 

 

 

Mai multe articole despre:
null