MENIU

eMAG – Mobile Days – TOP 7 Cele mai vandute telefoane mobile ale momentului

eMAG are o promotie uriasa la telefoane mobile si reduce preturile cu pana la 40% in multe cazuri.

eMAG Mobile Days – Lista telefoanelor ce au reduceri de pana la 40% poate fi consultata AICI.

eMAG Mobile DAYS este o promotie foarte avantajoasa la telefoane mobile. Reducerile ajung in unele cazuri pana la 40%, iar noi am facut o selectie cu cele mai vandute 7 telefoane mobile din oferta eMAG.

Cum era si de asteptat, este vorba despre telefoanele mobile ale momentului, cele mai puternice, cele produse de Apple, Samsung dar si Huawei sau Allview. Va prezentam mai jos clasamentul integral si preturile.

eMAG Mobile Days – Locul 7 – Huawei P8 Lite

Telefonul mobil Huawei P8 Lite este foarte avantajos din punct de vedere financiar, costa sub 1000 de lei si beneficiaza si de un discount de 22% de la eMAG. Telefonul are o memorie de 16 GB si functie 4G, in plus poate administra doua cartele SIM deodata. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Mobile Days – Locul 6 - iPhone 6

Telefonul mobil iPhone 6 este unul dintre cele mai vandute la nivel mondial. Telefonul are o memorie de 16 GB, iar pentru acest model beneficiaza si de un discount serios de 7%. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Mobile Days – Locul 5 -  Allview V2 Viper X

Pretul este un avantaj clar al acestui telefon mobil produs chiar inRomania:sub 1000 de lei si o configuratie excelenta. Allview V2 Viper X are functia de 4G, camera principal de 13MP, cea secundara de 5MP si foloseste sistemul de operare Android. Diagonala display-ului este de 5.5 inch. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Mobile DAYS – Locul 4 – Samsung Galaxy S6 Edge

Acest telefon mobil are un pret avantajos pentru configuratia foarte puternica de care dispune, insa marginile rotunjite nu au constituit tocmai un avantaj, multa lume nu apreciaza acest tip de meniu si display special. Modelul acesta de la eMAG are reducere 25% si o memorie de 32GB. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Mobile Days – Locul 3 – iPhone 6S

Modelul 6S de la iPhone a fost primit foarte bine de public si este cel mai vandut in acest moment. In plus, are si o mica reducere de 6%. Pretul prezentat este pentru modelul dotat cu doar 16GB. Oferta poate fi accesata AICI.

eMAG Mobile Days – Locul 2 – Allview X2 Soul Pro

Poate parea surprinzator ca tocmai pe podium sa se gaseasca un Allview, insa calitatile acestui telefon il recomanda. In plus, reducerea de pret ajunge la 33% in cazul acestui telefon dotat cu 16 GB memorie, 4G si capacitate de a adminstra doua cartele SIM deodata. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Mobile Days – Locul 1 – Samsung Galaxy S7

Este cel mai nou model de la Samsung, varful de gama, are o memorie de 32 GB si o multime de alte calitati. Pretul are o reducere de 9% si oferta completa merita si poate fi consultata AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag mobile days