MENIU

eMAG Mobile Days – Top 6 cele mai ieftine tablete. Preturile incep de la 200 de lei

eMAG Mobile Days este o promotie ce reduce preturile pentru telefoane mobile si tablete cu pana la 30% in aceasta saptamana.

eMAG Mobile Days – Toate tabletele aflate la promotie pot fi vazute AICI.

eMAG Mobile Days este o promotie foarte importanta din aceasta saptamana de la cel mai mare retailer online din Romania. Tabletele, telefoanele dar si alte accesorii au preturile scazute cu pana la 30%.

Pentru acest articol am selectat 6 dintre cele mai ieftine tablete aflate la reducere si va prezentam caracteristicile lor.

eMAG Mobile Days – Tableta Allview Viva C701

Prima tablet pe care v-o recomandam este si cea mai ieftina, este fabricata in Romania si are una dintre cele mai mari reduceri ale promotiei: 22% discount in aceasta saptamana. Tableta de la Allview are un processor Quad Core de 1.20 Ghz, 1 GB RAM si o memorie de 8 GB. Alte detalii si pretul le puteti afla de AICI.

eMAG Mobile Days – Vonino Navo QS

Destul de renumite sunt si tabletele Vonino pentru preturile lor foarte avantajoase, acum aflate si la promotie. Acest model de tableta are un discount de 13%, e dotata cu un processor Quad Core cu o frecventa de 1.3 Ghz, display-ul are o diagonal de 7 inch, memorie de 1 GB RAM si un spatiu de stocare de 8GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Mobile Days – Allview AX4 Nano Plus

Va mai prezentam o tablet de la Allview, ceva mai scumpa, insa care costa sub 300 de lei si are o reducere de 18% de la eMAG. Tableta Nano Plus are display cu diagonal de 7 inch, procesorul este un Dual Core de 1.3 Ghz, 512MB RAM si 8 GB spatiu de stocare, insa cea mai importanta caracteristica a sa este ca se poate conecta oriunde la internet prin intermediul tehnologiei 3G. Oferta si toate detaliile sunt AICI.

eMAG – Tableta Odys VITO

Tableta Odys VITO are un processor Quad Core de 1.3 Ghz frecventa, 7 inch display de tip HQ LED, 1 GB+8GB memorie, conectivitate WIFI, BT, system de navigare Android si un cadou din partea magazinului eMAG. Oferta cu reducere de 15% poate fi gasita AICI.

eMAG Mobile Days – Tableta Alcatel Pixi 3

Aceasta tableta are una dintre cele mai mare reduceri de pret, de 27%, procesorul sau este un Quad Core de 1.3 Ghz, 512MB RAM si 4 GB spatiu de stocare. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Mobile Days – Tableta Dragon Touch pentru copii

Aceasta tableta este destinata special copiilor, are zoodles si husa din silicon de diferite culor, procesorul este un quad core de 1.2 Ghz, 512mb DDR3, 8GB memorie FLASH, BT, system de operare Android 4.4 si un display de 7 inch HQ LED. Pretul cu 25% reducere poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
tablete emag mobile days