MENIU

eMAG Mobile Days – Promotie foarte mare cu reduceri la telefoane mobile si tablete

eMAG Mobile Days este o promotie foarte importanta din aceasta toamna, a celui mai mare retailer online din Romania. Preturile sunt scazute cu pana la 30% pentru mai multe telefoane mobile, tablete dar si bratari fitness sau smartwatch-uri.

eMAG Mobile Days – Toate ofertele promotiei pot fi consultate AICI.

eMAG Mobile Days este o promotie foarte importanta din aceasta toamna pentru mai multe telefoane mobile, tablete sau smartwatch-uri. Preturile sunt mult reduse, iar noi va facem o scurta prezentare in cadrul acestui articol a celor mai bune promotii pe care le puteti vana in cele cateva zile de reduceri.

eMAG Mobile Days – Telefoane mobile cu reducere 30%

Prima categorie de produse care are o reducere foarte mare este cea a telefoanelor mobile. Cele mai ravnite modele sunt disponibile si au preturi foarte interesante. In primul rand, cele mai vandute si mai cautate sunt telefoanele mobile din gama Galaxy de la Samsung, inclusiv S6, dar si iPhone-urile, de la cele mai ieftine cum sunt SE pana la cele mai noi. Toate preturile le gasiti AICI.

eMAG Mobile Days – Tablete cu reducere 27%

Tablete sunt cea de-a doua mare categorie ce inregistraza mari reduceri in aceasta perioada. Printre tabletele aflate la reducere le gasiti si pe cele produse de Apple, dar gasiti si modele foarte ieftine cu preturi sub 200 de lei. O tablet poate fi un cadou ideal pentru un elev ce tocmai a inceput in aceasta toamna scoala. Lista cu tabletele la promotie poate fi consultata AICI.

eMAG Mobile Days – Ceasuri Smartwatch

Ceasurile de tip Smartwatch au si ele reduceri de 30%. Intre ofertele foarte avantajoase de la eMAG Mobile Days gasiti branduri precum eBoda, Vonino, Huawei, dar si Samsung si iPhone. Preturile si modelele le puteti consulta AICI.

eMAG Mobile Days – Bratari fitness

Daca aveti nevoie de o motivatie in plus pentru a va apuca de sport, bratarile fitness au acum preturi cu 30% mai mici la promotia eMAG Mobile Days. Va puteti monitoriza cu atentie de la pasii pe care ii faceti zilnic, caloriile arse in timpul unei alergari, pana la puls sau alte caracteristici. Ofertele pentru bratari fitness pot fi gasite AICI.

eMAG Mobile Days – Boxe portabile cu reduceri 43%

Boxele portabile au printre cele mai mari reduceri in acest moment la eMAG in cadrul promotiei Mobile Days care se desfasoara in aceasta saptamana. Ofertele sunt foarte bune si modelele diversificate. Consultati lista cu modelele de boxe portabile ce au reduceri AICI.

eMAG Mobile Days – Ochelari VR

Ochelarii VR au preturile scazute cu pana la 34% in cadrul promotiei eMAG Mobile Days. Gasiti modele de ochelari care costa chiar si sub 100 de lei, dar gasiti si modele foarte noi care beneficiaza de reduceri mari, cum ar fi Samsung VR. Pentru a intra in lumea virtuala pe care v-o oferta acesti ochelari, acum este momentul sa beneficiate de ofertele disponibile AICI.

eMAG Mobile Days – Accesorii

Accesoriile beneficiaza de cele mai mari reduceri din promotia eMAG Mobile Days, fie ca vorbim despre accesoriile pentru telefoane mobile sau tablete. Principalele categorii care au reduceri sunt husele si foliile pentru telefoane care au discounturi de pana la 30%, acumulatorii externi beneficiaza de reduceri de pana la 35%, dar si selfie stick-urile sau ieftinit cu 45%. Si accesoriile pentru tablete au reduceri de 30%. Toate reducerile le puteti gasi AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag mobile days