MENIU

eMAG - Masini de spalat rufe - Ofertele cele mai bune

eMAG are o promotie foarte avantajoasa pentru mai multe electrocasnice mari. Preturile sunt scazute cu pana la 25% si chiar mai mult pentru anumite oferte.

eMAG – Lista cu toate electrocasnicele la reducere poate fi consultata AICI.

 

eMAG – Masina de spalat rufe Beko

Aceasta masina de spalat rufe are particularitatea de a fi foarte economicoasa atat din punct de vedere energetic, in primul rand, dar si din punct de vedere al consumului de apa si detergent. Masina face parte din clasa energetica A+++. Capacitatea masinii de incarcare cu rufe murdare este foarte generoasa, de 8kg, si are 1400 RPM. Pretul beneficiaza de un discount de 29% si poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Arctic

Va prezentam o masina performanta si de la Arctic, producatorul romanesc de electrocasnice. Aceasta masina are 1000 RPM, capacitate de incarcare de 6kg si face parte din clasa energetica A+, avand un pret scazut cu 16% in aceasta perioada. Promotia poate fi gasita AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Arctic

In aceasta perioada cele mai cautate masini de spalat rufe sunt cele de tip SLIM care ocupa mult mai putin spatiu in baie sau bucatarie, este ideala pentru locuintele cu spatiu restrans. Aceasta masina de la Arctic, modelul EF6100 are o capacitate de incarcare de 6kg in ciuda faptului ca e model SLIM, are 1000 RPM si face parte din clasa energetica A+. Pretul are o reducere semnificativa si poate fi consultat AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Beko

Daca va doriti un model ceva mai economicos din punct de vedere al energiei electrice, de masina de spalat rufe, va recomandam de la BEKO un model SLIM care are capacitate de incarcare tot de 6kg, si tot 1000 RPM, la fel ca modelul precedent, insa pentru o mica diferenta de cost e dotata cu un display LED si face parte din clasa energetica A++. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Indesit

Prima masina pe care v-o recomandam este de la Indesit si este una dintre cele mai ieftine existente pe piata in acest moment, costa sub 1.000 de lei. Masina face parte din clasa energetica A+, are o capacitate de incarcare de 5kg si 1000 RPM. Pretul beneficiaza de un discount de 26% si poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Slim Hotpoint

Urmatorul model care ne-a atras atentia si se afla la promotie este de la Hotpoint si este un model SLIM, cu dimensiuni reduse care poate fi usor pozitionat intr-o bucatarie cu dimensiuni mici sau o baie in care poate salva mult spatiu. Masina este si economicoasa, face parte din clasa energetica A++, are capacitate de incarcare de 6kg si 1200 RPM. Pretul include un discount de 400 de lei. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Indesit

Si cei de la Indesit au un model slim la reducere, in cadrul promotiei de la eMAG. Masina de spalat rufe indesit are capacitate de incarcare de 6kg si clasa energetica A+, iar 1000 RPM. Pretul are un discount de 22% si poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Indesit

Prima oferta foarte avantajoasa pe care v-o recomandam cu toata increderea din promotia de la eMAG este o masina de spalat rufe de la Indesit. Acest model de masina de spalat rufe are caracteristici foarte avantajoase: 1200 RPM, capacitate de incarcare generoasa de 7kg si face parte din clasa energetica A++, iar pretul nu depaseste 1.000 de lei dupa reducerea de 23% de la eMAG. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Hotpoint

Masina de spalat rufe de la Hotpoint iese in evidenta in primul rand prin faptul ca face parte din clasa energetica A+++, deci este un model foarte economicos din punct de vedere al energiei electrice si nu incarca factura, dar are si un consum redus de apa si detergent. Masina este un model SLIM cu capacitate de incarcare de 6kg si 1200 RPM. Oferta cu 31% discount poate fi gasita AICI.

eMAG – Masina de spalat cu uscator INDESIT

O alta oferta ce noua ne-a atras atentia prin pretul foarte avantajos este pentru o masina de spalat rufe produsa de Indesit, modelul Innex care are 1400 RPM si capacitatea de incarcare a cuvei pentru spalare este de 7kg, dar si 5kg pentru uscare. Masina face parte din clasa energetica A si are disponibile 16 programe. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Arctic

Producatorii romani de la Arctic s-au gandit sa fabrice si un model de masina de spalat pentru cei cu locuinte mici sau care au nevoie sa salveze spatiu in casa. Masina SLIM are dimensiuni reduse dar o capacitate de incarcare de 6kg. Masina face parte din clasa energetica A+ si are 1000 RPM. Pretul cu 30% reducere poate fi consultat AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Beko

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru o masina de spalat rufe de la Beko. Masina are dimensiuni reduse, fiind un model SLIM si poate fi plasata cu usurinta fie in baie fie in bucatarie. Masina are capacitate de incarcare de 6kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A++. Oferta include un discount de 30% disponibil doar acum. Puteti vedea pretul AICI.

eMAG – masina de spalt rufe Arctic

Ultima oferta foarte avantajoasa pe care v-o prezentam este una dintre cele mai ieftine masini de spalat rufe existente pe piata in acest moment. Masina este produsa de Arctic chiar in Romania, este un model SLIM cu dimensiuni mult reduse, are capacitate de incarcare de 5kg, 800 RPM si face parte din clasa energetica A+. Pretul cel mai mic disponibil in acest moment pentru o masina de spalat rufe poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Hotpoint

Tot un model Hotpoint va prezentam si in continuare care are insa particularitatea de a fi foarte economicos, face parte din clasa energetica A+++, are capacitate de incarcare de 6kg, destul de mare pentru un model SLIM, si 1200 RPM. Oferta are discount generos de 31% si poate fi gasita AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Indesit Innex

Gama Innex de la Indesit are mare succes in randul cumparatorilor, preturile sunt foarte avantajoase, iar cu promotia de la eMAG devin chiar si mai mici. Masina de spalat rufe Indesit Innex cu capacitate de incarcare de 6kg si 1000 RPM face parte din clasa energetica si costa mult sub 1.000 de lei, avand un discount de 28% de la eMAG. Pretul exact poate fi gasit AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Hotpoint

Ultima masina de spalat rufe pe care v-o prezentam este de la Hotpoint, unul dintre modelele SLIM cu cea mai mare capacitate de incarcare de 7kg, 1000 RPM si face parte din clasa energetica A++. Cu toate acestea, pretul masinii depaseste cu putin 1.000 de lei si beneficiaza de un discount de 450 de lei. Oferta poate fi consultata AICI.