MENIU

eMAG – Marea Unire a preturilor mici – Sarbatoarea Centenarului cu reduceri de pana la 50%

eMAG are o multime de oferte foarte interesante in cadrul unei promotii ce sarbatoreste Centenarul Marii Uniri, in stilu specific eMAG: cu reduceri mari.

eMAG – Lista tuturor ofertelor din promotia de Marea Unire poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG a dat startul unei promotii foarte interesante chiar in preajma zilei de 1 Decembrie, Ziua Nationala a Romaniei, ziua in care se implinesc 100 de ani de la formarea Statului Roman.

Cum ar fi putut mai bine eMAG sa marcheze aceasta sarbatoare daca nu cu o reducere consistenta de preturi pentru produse multe. Discounturile ajung pana la 50%. Am trecut si noi in revista principalele categorii de produse care au reduceri de pana la 50% la eMAG.

eMAG – Principalele categorii de produse care sunt vizate de reduceri uriase

eMAG are o serie de categorii de produse care sunt foarte cautate si pe care le-au umplut de reduceri. Trecem si noi in revista principalele produse ale acestor categorii.

1 Telefoane mobile, Tablete, Gadgeturi – In aceasta categorie se gasesc de la telefoane mobile si tablete, la smartwatch-uri sau tot felul de gadgeturi, bratari fitness, acumulatori externi, accesorii telefoane mobile, incarcatoare, cabluri si suporturi auto, huse si folii de telefoane, smart home, vr si app enabled, accesorii smartwatch si bratari fitness dar si accesorii tablete si tigari electronice. Gasiti preturile listate AICI

2 Laptopuri IT, Birotica si papetarie – Poate intr-o combinatie ciudata, sunt puse intr-o singura categorie atat o serie de laptopuri, desktopuri, monitoare, componente PC, gaming PC, periferice, imprimante si scannere, retelistica si servere, ups-uri, accesorii laptop si software dar si produse de birotica si papetarie – Ofertele le gasiti AICI.

3 Televizoare, electrocasnice, auto si gaming – una dintre cele mai cautate categorii de produse, in special din cauza televizoarelor, dar si accesoriilor tv, videoproiectoare si accesorii, home cinema si audio, boxe portabile, casti audio, ebook readere, gaming, foto video, anvelope, navigatii gps, electronice auto, accesorii si intretinere auto, chiar si vehicule electrice si filme si muzica. Oferta detaliata este AICI.

4 Electrocasnice mari si climatizare – Oferte excelente si pentru combinele frigorifice, frigidere, frigidere de tip side by side, vitrine frigorifice, lazi frigorifice si congelatoare, masini de spalat rufe dar si uscatoare de rufe, incorporabile, masini de spalat vase, aragazuri, hote si cuptoare cu microunde, aparate de incalzire si climatizare. Ofertele sunt AICI.

5 Electrocasnice mici – Nu in ultimul rand, o alta categorie importanta foarte cautata de clienti este cea a electrocasnicelor mici care cuprinde de la aspiratoare fara sac dar si cu sac, la aspiratoare verticale sau cu spalare de mana, roboti de aspirare, aparate de curatat cu abur, statii si aparate de calcat cu abur, fiare de calcat, espressoare, roboti de bucatarie si masini de tocat, aparate pentru gatit, blendere si tocatoare, mixere, storcatoare si alte electrocasnice mici pentru pregatirea micului dejun. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Mai multe articole despre:
null