MENIU

eMAG live Black Friday 2018 - Explozie de reduceri in cea mai neagra vineri pentru preturi

Black Friday la eMAG este o traditie deja foarte cunoscuta, e sarbatoarea reducerilor de preturi. Sarbatoarea reducerilor din Vinerea Neagra a fost adusa in Romania si apoi preluata de toate marile magazine. Black Friday va avea loc si in acest an la eMAG si se va desfasura in data de 16 noiembrie.

Toate ofertele Black Friday la eMAG vor putea fi gasite la URMATORUL LINK.

Intre timp, puteti consulta promotiile care inca se desfasoara in aceste zile, la anumite categorii de produse, pe site-ul celui mai mare retailer online din Romania, eMAG, pe care il puteti accesa la URMATORUL LINK.

Black Friday la eMAG – Jurnal de front

Ne-am gandit sa intampinam Black Friday la eMAG asa cum se cuvinte si sa studiem fiecare miscare ce se desfasoara pe site-ul celui mai mare retailer online din ROmania atat inainte de marele eveniment, in timpul cat si dupa.

Mai jos, gasiti update-uri importante si constante despre ce se mai intampla in aceasta perioada pe site-ul eMAG.

Update Miercuri:

eMAG, isterie de Black Friday pe strazile din Bucuresti: masini puternice, motociclete, elicoptere

eMAG a publicat video-ul de promovare pentru evenimentul Black Friday din acest an. In 2018 magazinul online vine cu o reclama impresionanta realizata chiar pe strazile din Bucuresti, cu efecte speciale precum in cele mai bune filme de actiune.

 

eMAG. – Lista tuturor ofertelor de Black Friday 2018 vor fi publicate pe site-ul evenimentului pe care il puteti accesa de pe URMATORUL LINK.

Cei de la eMAG s-au intrecut pe ei de aceasta data si pregatesc un Black Friday 2018 eveniment. Clipul de promovare al evenimentului, lansat cu doar cateva zile inainte, ne introduce in atmosfera plina de adrenalina care ne asteapta in ziua cu cele mai mari reduceri din tot anul.

In imagini apare o cursa nebuna cu masini ce au multi cai putere, chiar pe strazile din Bucuresti. In peisaj mai apar si foarte multe motociclete, dar si multi tineri care fac Parkkour pe acoperisurile cladirilor din Capitala. Totul in goana metaforica dupa reducerile de la eMAG. Mai mult, apare in cadru chiar si un elicopter, cu efecte speciale precum in cele mai bune filme de actiune.

 

eMAG Black Friday 2018 – Ghidul de cumparaturi

eMAG a mai publicat si ghidul de cumparaturi prin care ne sugereaza cateva sfaturi pentru a nu rata cele mai importante reduceri. In doar 5 pasi simpli putem pune mana pe cele mai bune preturi.

eMAG, sfatul 1 de Black Friday 2018 – Pregateste lista cu produse favorite – Mai exact, daca nu stiati, puteti face liste de cumparaturi pe site-ul eMAG, atat in varianta online cat si de pe aplicatia mobila. Se pot salva produsele de care sunteti interesate si vedeti live cand scad preturile direct la ce va intereseaza. Se spune ca vor fi peste trei milioane de oferte din toate categoriile.

eMAG, sfatul 2 de Black Friday 2018 – Asigura-te ca ai datele complete in cont – Ca sa detaliem si acest sfat, eMAG va ofera posibilitatea sa achizitionati foarte repede, dar trebuie sa aveti toate informatiile personale setate din timp, atat pe site-ul retailerului, cat si pe aplicatie. Mai intai va faceti un cont, care se poate realiza cu ajutorul contului de Facebook, foarte simplu, apoi puteti accesa cu acest cont atat site-ul eMAG.ro dar si aplicatia de mobil. Completati adresa de livrare si vedeti ce fel de livrare preferati. Cei de la eMAG au facut in acest an 15 showroom-uri si 600 de oficii postale de la care se poate ridica personal o comanda, mult mai usor. Puteti verifica pe site care punct e cel mai apropiat de voi.

Sfatul 3 de la eMAG de Black Friday 2018 – Instaleaza aplicatia eMAG si afli cand incepe Black Friday – Instalati aplicatia eMAG pe telefonul mobil sau pe tableta. Gasiti aplicatia foarte usor in magazinul de aplicatii sau in appstore, in functie de sistemul vostru de operare. Dupa ce o instalati, intrati in ea si logati-va, dupa care faceti si update pentru a avea cea mai recenta versiune. Mai mult, nu uitati sa dati acces aplicatiei la datele persoanel din telefon pentru a va putea trimite notificare de top push atunci cand incepe evenimentul. Aflati in doar cateva secunde dupa ce s-a dat startul la Black Friday in acest fel.

Sfatul numarul 4 de la eMAG de Black Friday – Cu cardul salvat cumperi imediat – Salveaza datele cardului bancar in contul tau de client eMAG, in cardurile mele. Daca ai mai multe carduri, poti sa le salvezi pe toate. Vei comanda si mai rapid si in deplina siguranta Bineinteles, poti folosi orace dintre metodele de plata disponibile, adica poti alege sa platesti la ridicarea coletului sau la livrare. Important e ca toate datele sa fie deja completate ca sa te misti repede in momentul in care se pune in miscare Black Friday pe site-ul eMAG.

Sfatul 5 de Black Friday 2018 de la eMAG – Continua cumparaturile si simte adrenalina in ziua cu cele mai multe reduceri din an – Ramai pe site si continua cumparaturile, oferte noi apar toata ziua. Doar o data pe an e Black Friday! In anii trecuti, cei de la eMAG au venit de fiecare data cu un asa numit val doi de reduceri care a suplimentat stocurile initiale. E greu de prezis in jurul carei ore se va intampla acest lucru, insa cel mai probabil in a doua parte a zilei de Vineri, 16 noiembrie. In anii trecuti valul 2 de reduceri a aparut intre orele 3 si 7-8 seara.

eMAG – De Black Friday ai cumparaturi relaxate cu plata in rate

Nu uita si de varianta de cumparaturi in rate, cu pana la 60 de rate fara dobanda cu diferite carduri de la Raiffeisen Bank, dar si de la Alpha Bank, ING, Brd, EuroLine, BCR, BRD si multe alte variante. Pe toate le gasiti AICI.

Emag incepe anul la volanul unui Mercedes deBlack Friday

De Black Friday, la eMAG, achita cu cardul tau salvat Mastercard sau Maestro si poti castiga un premiu absolut spectaculos, un Mercedes Benz GLC 250 Coupe.

E imposibil sa nu ai si tu o cumparatura de facut dintre toate categoriile care vor fi disponibile la acest Black Friday 2018 de la eMAG: de la televizoare, mixere, telefoane, masini de spalat rufe, aparate frigorifice, laptopuri, produse sport, pana la aragazuri, tablete, parfumuri, epilatoare si onduatoare, incorporabile, bricolaj, desktopuri, imbracaminte, periute de dinti electrice, cosmetice, audio hifi, aparate foto, componente pc, casti audio, espressoare, mediaplayere, genti, imprimante si scannere, periferice, routere, monitoare, anvelope si jante, produse de gaming, jucarii, carti, saltele, mobila, petshop, scutece, carucioare, gradinarit, gadgeturi, scaune auto, masini de spalat vase, cuptoare cu microunde, playere si boxe portabile, canapele, produse de supermarket, navigatie gps, ceasuri, filme, videoproiectoare dar si alte categorii surpriza.

Printre cele mai importante branduri pe care le gasiti la eMAG de Black Friday 2018 se numara Samsung, Tefal, Rowenta, Electrolux, Pampers, OralB, LG, Philips, Nespresso, Beko, Bosch, Fifa19, Braun, Gillette, Fairy, Beanz Cafe, Foreo, Grohe, Asus, Kingston sau Lenovo.

eMAG, inainte de Black Friday 2018 – Ultima mare promotie

eMAG se pregateste intens pentru Black Friday, iar in 2018, inainte de Vinerea Neagra inca mai are activata o promotie importanta cu reduceri de pana la 40%.

eMAG – Toate ofertele de Black Friday, in anul 2018, vor putea fi gasite pe site-ul dedicat evenimentului care poate fi accesat AICI.

eMAG are o promotie foarte importanta chiar si inainte de Black Friday, o promotie care reduce preturile pentru multe produse cu pana la 40%. Desigur, clientii prinsi in nebunia asteptarii Black Friday-ului tind sa ignore preturile scazute acum, insa pentru un numar restrans de produse exista preturi ce ating un minim istoric.

eMAG Super Sale inainte de Black Friday 2018 – Telefoane, Tablete, gadgeturi

Cu doar o saptamana inainte de marele eveniment Black Friday din acest an, cei de la eMAG scot la inaintare o multime de preturi bune pentru telefoane mobile, tablete, smart watch-uri si bratari fitness, accesorii telefoane mobile, acumulatori externi, incarcatoare, cabluri si suporturi auto, huse si folii de telefoane, accesorii tablete, smart home, vr si app enabled dar chiar si tigari electronice. Pe toate le gasiti accesand URMATORUL LINK.

Miscarea eMAG inainte de Black Friday – Laptopuri, it, birotica si papetarie

O alta categorie de produse de la eMAG care tinde sa fie ignorata de multi clienti in acest moment este cea a laptopurilor si produselor it dar si a celor de birotica si papetarie.

Va recomandam sa aruncati acum o privire peste preturile laptopurilor dar si desktopurilor, monitoarelor, componentelor pc care se gasesc in oferta eMAG. Mai gasiti si produse de gaming pc, periferice, imprimante si cannere, produse de retelistica si supraveghere, ups-uri, software, accesorii laptop, birotica si papetarie si multe altele. Toate sunt disponible AICI.

Ofertele eMAG inainte de Black Friday  la Televizoare, electronice, auto si gaming

Trecem in revista o alta categorie de produse cu discounturi de pana la 40% chiar inainte de Black Friday. E vorba de televizoare, anvelope, accesorii tv, home cinema si audio, videoproiectoare, boxe portabile, casti audio, ebook readere, foto video, gaming, navigatii gps si electronice auto, accesorii si intretinere auto, vehicule electrice dar si filme si muzica. Toate ofertele din aceasta categorie le gasiti AICI.

Electrocasnicele eMAG

Aceasta categorie de produse are si o subcategorie de best deals cu cele mai mari reduceri dintre toate, se numara doar cateva zeci de oferte acolo insa preturile sunt impresionante si stocurile se termina repede. Gasiti de la combine frigorifice si frigidere pana la lazi frigorifice si congelatoare, frigidere side by side si vitrine, aparate de aer conditionat si climatizare, masini de spalat rufe, uscatoare de rufe, incorporabile, masini de spalat vase, aragazuri si hote, dar si cuptoare cu microunde. Toate ofertele sunt AICI.

Electrocasnice mici ca de Black Friday, dar inainte de Vinerea Neagra

Tot la eMAG se mai gasesc si preturi bune la aspiratoare cu sac sau fara sac, verticale sau aspiratoare cu spalare de mana si roboti de aspirare, aparate de curatat cu abur, fiare si statii de calcat, aparate de calcat cu abur, espressoare si cafea, roboti de bucatarie si masini de tocat, storcatoare, blendere si tocatoare, mixere, aparate pentru gatit si mic dejun. Pe toate le gasiti AICI.

eMAG si oferta de produse de ingrijire personala chiar inainte de Black Friday

Continuam periplul nostru printre ofertele deosebite chiar inainte de Black Friday de la eMAG si gasim categoria de produse de ingrijire personala, parfumuri si cosmetice. Desigurprincipalele atractii sunt parfumurile pentru femei si pentru barbati, dar si produse de ingrijire a tenului si a fetei, de machiaj, ingrijirea parului si hairstyling, igiena si ingrijirea corpului, ingrijirea barbatilor, epilatoare, aparate de runs si ras, placi, perii, ondulatoare si uscatoare de par, igiena dentara si articole de sanatate si wellness. Toate preturile sunt listate AICI.

Black Friday inainte e Black Friday la eMAG – Produse de mobilier si casa

In general de Black Friday lumea nu se orienteaza spre produsele de mobilier si casa, tocmai din acest motiv cei de la eMAG au scazut drastic preturile chiar dinainte de promotie pentru a atrage atentia si a genera vanzari importante. Se gasesc saltele, perne si pilote cu preturi bune de tot dar si mobilier de casa, birou, lenjerii de pat, paturi si halate, covoare si decoratiuni, articole pentru bucatarie, servirea mesei, mese de calcat si uscatoare de rufe, seturi curatenie, mopuri si galeti, detergenti si produse de intretinere casa dar si mobilier si accesorii de gradina. Puteti vedea preturi dar si fotografii cu toate produsele AICI.

Black Friday-ul pentru produse de bricolaj, sanitare si petshop a inceput deja la eMAG

Preturile pentru categoria de produse de bricolaj, sanitare dar si de petshop au discounturi de 40% pentru  cateva zile pe siteul celui mai mare retailer online din Romania, chiar inainte de Black Friday. Gasiti de la produse sanitare, unelte electrice, echipamente electrice, scule si unelte, produse de gradinarit, materiale si echipamente de constructii, produse de iluminat si electrice, hrana petshop dar si accesorii pentru prietenii necuvantatori. Ofertele sunt disponibile AICI.

Carti, jucarii si articole pentru copii

Se apropie perioada cadourilor pentru cei mici si e bine sa faceti comenzi si sa prindeti cele maibune oferte inca de pe acum. La eMAG gasiti o multime de carti, rechizite scolare, jucarii de exterior, puzzle, jocuri de societate, papusi, masinute si plusuri, jucarii bebelusi, seturi de constructii, produse pentru camera copilului, aparate de sanatate si monitorizare, scaune auto si carucioare, hrana si accesorii de hranire. Le puteti vedea pe toate AICI.

Emag Black Friday 2018 – Fashion si sport

In final va reomandam o categorie de produse care e la mare cautare chiar si inainte de Black Friday pentru ca in aceasta perioada a anului toata lumea isi schimba garderoba si cauta haine mai groase. La eMAG gasiti de la ceasuri, genti si accesorii atat de barbati cat si de femei, dar si imbracaminte si incaltaminte de toate felurile, inclusiv imbracaminte si incaltaminte sport dar si pentru copii. In plus, mai gasiti aparate fitness, trolere, rucsacuri si genti, produse pentru sporturi de exterior dar si alte activitati sportive sau de camping. Ofertele sunt AICI.

Update Marti:

eMAG, Black Friday 2018 – Top 5 cele mai ieftine laptopuri cu procesor i7. Pune ochii pe ele

eMAG va avea de Black Friday o multime de oferte, 2018 fiind un an al recordurilor in materie de reduceri pentru cel mai mare retailer din Romania.

eMAG va avea cele mai bune preturi pentru laptopuri de Black Friday 2018. Ofertele vor putea fi consultate pe site-ul oficial al evenimentului care poate fi accesat AICI.

Am aruncat o privire chiar inainte de Black Friday peste preturile si ofertele laptopurilor, dar mai ales peste configuratiile disponibile in contextul evolutiei tehnologice din ultima perioada. AM fost surprinsi sa gasim o multime de laptopuri puternice cu configuratii foarte bune la eMAG.

Va sfatuim sa va faceti liste de cumparaturi online pe care sa le aveti in contul vostru eMAG ca sa urmariti evolutia preturilor acestor laptopuri. Noi am selectat cele mai bune si mai ieftine laptopuri cu procesorul cel mai puternic de pe piata care este Intel Core i7. Aceste laptopuri vor mai inregistra scaderi, asa ca merita sa stati cu ochii pe ele.

eMAG – Laptop Fujitsu Lifebook E743 de Black Friday

Merita cumparat acest laptop pentru ca e cel mai ieftin si mai puternic procesor pe care il gasiti. Laptopul are desigur procesorul Intel Core i7 pe care l-am cautat in toate aceste oferte, frecventa lui este una de 2.2 Ghz si 3,2 Ghz Turbo Quad Core. Laptopul mai are o memorie de 8GB DDR3 si spatiu de stocare de 320GB HDD. Diagonala ecranului este de 14 inch. Toate detaliile ofertei care merita vanate de Black Friday 2018 la eMAG le gasiti AICI.

eMAG de Black Friday 2018 – Laptop Lenovo IdeaPad 520

Continuam explorarea printre configuratiile de laptopuri cu procesor I7 de la Intel core si gasim modelul 7500 U ce are o frecventa de 2.7 GHZ si e construit pe o arhitectura Kaby Lake, cea mai noua dispnibila. Acest procesor e instalat pe laptopul Lenovo Idea Pad 520 ce are memorie de 4GB, 1TB spatiu de stocare extrem de generos si e dotat si cu unitate optica DVD-rw dar si placa video nVidia 940mx de 2GB. Toate detaliile ofertei ce va avea mare reducere de Black Friday le gasti AICI.

Black Friday 2018 – treceti pe lista laptopul Acer Aspire 5 de la eMAG

Tot cu procesor Intel Core i7, de data aceasta 8550U, este dotat si laptopul Acer Aspire care cu siguranta va inregistra mari vanzari de Black Friday. Laptopul are procesorul cu frecvente de pana la 4Ghz, arhitectura Kaby Lake R, ecran generos de 15,6 inch diagonala care reda imagini impecabile Full HD, 4GB memorie si 1TB spatiu de stocare. Placa video e nVidia GeForce mx130 care e foarte buna pentru orice joc nou iar sistemul de operare e unul foarte stabil Linux. Oferta care va inregistra mari reduceri de Black Friday e AICI.

eMAG – Laptopul Asus x542 care se va vinde ca painea calda de Black Friday 2018

O alta oferta buna sigur va fi inregistrata pentru laptopul Asus cu procesor Intel Core I7 8550U de 4Ghz, Kaby Lake R, 15,6 inch, full hd, 8gb memorie si 1TB spatiu de stocare, impreuna cu o placa video performanta nVidia GeForce. Oferta o gasiti AICI.

Black Friday va rupe la eMAG cu oferat pentru laptopurl HP250 G6

Laptopurl de la HP 250 G6 este cunoscut drept unul foarte popular printre clienti si printre cele mai vandute la Emag, Asa CA AVEM toate sperantele ca se vor inregistra mari reduceri si de Black Friday 2018. Laptopul e dotat cu procesor Intel Core i7 de 3,5 Ghz, ecran de 15,6 inch si spatiu de stocare de 1TB. Mai mult, vine si cu sistem de operare Windows 10 Pro preinstalat. Salvati oferta si cumparati de Black Friday 2018 de la eMAG, la urmatorul LINK.

UPDATE LUNI:

eMAG bombardeaza de Black Friday 2018 preturile. Salveaza-ti in lista de cumparaturi produsele astea

eMAG a pus gand rau preturilor de Black Friday 2018 si intentioneaza sa aduca discounturi record. In fiecare an a fost doborat record dupa record, iar de data asta tot mai multi oameni stau la panda ca sa prind cea mai buna oferta.

eMAG afiseaza informatii despre Black Friday 2018 pe site-ul oficial al evenimentului care poate gasit accesand URMATORUL LINK.

eMAG este cel mai mare retailer online din Romania si magazinul care a adus la noi in tara Black Friday. Traditia de pana acum a aratat ca discounturile cresc an de an, iar eMAG a confirmat ca in acest an va avea un numar record de reduceri, un numar record de produse la preturi mici si cel mai probabil un nou record de clienti, asa ca batalia este mare.

Noi va sfatuim ce articole ar trebui sa puneti in lista de cumparaturi de la eMAG daca vreti sa le vedeti preturile live atunci cand scad. Va recomandam sa stati foarte atenti in dimineata evenimentului pentru a prinde exact ora deschiderii ofertelor pentru ca cele mai bune se epuizeaza intotdeauna primele.

Mai jos, am selectat cateva dintre categoriile de produse care merita vanate, dar si cate un produs care credem noi ca va avea avantajul cel mai mare la cumparare.

eMAG si reducerile de Black Friday 2018 la telefoane mobile

Telefoanele mobile sunt cele mai cautate produse la orice promotie a magazinului online, desigur ca inclusiv de BlACK Friday. Toata lumea se va arunca sa vada ce reduceri au modelele noi de telefoane, Samsung Galaxy S9, iPhone Xr, dar noi va recomandam sa urmariti cu atentie si evolutia tarifelor pentru modele de la Huawei, LG, Asus.

Toata oferta eMAG pentru telefoane mobile poate fi gasita accesand URMATORUL LINK.

Dintre toate telefoanele mobile, insa, noi va recomandam in special modelul Samsung Galaxy S8 pentru care asteptam o mare surpriza. El a ajuns sa coste mai putin de 2000 de lei chiar inainte de Black Friday, asa ca avem mari sperante sa gasim, chiar si in numar limitat, un pret care sa ne dea pe spate in Vinerea Neagra. Toate detaliile tehnice alte telefonului le gasiti AICI.

Televizoarele cu diagonala mare o sa impresioneze si de Black Friday

O alta asteptare mare avem si pentru televizoare. Categoria de produse foarte cautata. Lumea a inceput sa caute televizoare cu diagonale tot mai mari pentru ca sa se bucure de o experienta de vizionare unica. Nu uitat, atunci cand achizitionati un televizor trebuie sa aveti in vedere atat diagonala cat si rezolutia la care reda imagini, eventual functiile smart si desigur pretul.

Toata oferta de televizoare de la eMAG o gasiti accesand URMATORUL LINK.

Televizorul pe care noi vi-l recomandam din promotie este unul cu diagonala de 163 cm, extrem de impresionant care mai vine si de la Samsung. Cu cat diagonala este mai mare, cu atat pretul e mai avantajos si aveti ocazia sa gasiti discounturi mai consistente. Acest televizor are toate functiile smart disponibile si cea mai puternica rezolutie 4K ULTRA HD. Pretul sau inregistreaza chiar inainte de Black Friday o reducere de 30% pe care o gasiti AICI.

Laptop Apple MacBook Air 13

Toata lumea este indragostita de aspectul laptopurilor de la Apple si au si de ce pentru ca arata spectaculos. De Black Friday cu siguranta o sa fie cele mai vanate laptopuri, dealtfel asta se intampla si in timpul anului. Singura problema a acestor laptopuri este desigur pretul care e la fel ca in cazul tuturor produselor Apple destul de piperat.

Intreaga lista de laptopuri Apple din oferta de la eMAG poate fi gasita AICI.

Mai exact, pentru a salva in lista de cumparaturi de Black Friday, noi va recomandam un laptop specific de la Apple. Mai exact, modelul Apple MacBook Air 13 care e superb, are diagonala de doar 13.3 inch care il ajuta sa fie mic si usor de transportat dar si cu o greutate totala foarte mica. Laptopul are procesor Dual Core i5 cu frecvente de pana la 1.8Ghz, 8GB memorie si un spatiu de stocare de 128GB de tip SSD pentru viteze mari de transfer. Placa video nu se lasa nici ea mai prejos si este un Intel HD GRaphics 6000 de cea mai buna calitate. Oferta care trebuie salvata in lista se afla AICI.

Masinile de spalat rufe de la Black Friday

Putina lume asteapta special sa vina Black Friday ca sa poata cumpara o masina de spalat, insa e un bun moment pentru o asemenea achizitie daca aveti nevoie chiar in aceasta perioada. Poate nu credeti dar la aceasta categorie de produse tinde sa scada cel mai mult pretul.

Lista completa cu electrocasnice mari o gasiti accesand URMATORUL LINK

Masina de spalat rufe pe care noi o recomandam sa o salvati in lista de Black Friday de al eMAG este produsa de Beko, are o capacitate uriasa de incarcare a cuvei de pana la 8 kg, are 1400 RPM forta de centrifugare atunci cand usuca rufele si face parte din clasa energetica A+++ avand un consum scazut de electricitate, dar si detergent si apa. Masina e dotata si cu functia ProSmart Inverter si are o latime de 60cm. Oferta completa o gasiti AICI.

Masinile de spalat vase

Masinile de spalat vase din pacate, conform statisticilor, sunt putin prezente in bucatariile din Romania. Tocmai din acest motiv ar fi foarte bine sa ne gandim la o achizitie in perioada de Black Friday atunci cand ele devin foarte accesibile. O masina de spalat vase va salveaza o gramada de timp si energie pe care o puteti investi in alte activitati.

Lista completa de masini de spalat vase o gasiti accesand URMATORUL LINK.

Masina de spalat rufe pe care noi va recomandam sa tineti ochii de Black Friday la eMAG este produsa in Romania de catre Electrolux, are capacitatea de a spala 9 seturi de vase simultan, face parte din clasa energetica A+ si are latime de doar 45 cm, fiind incorporabila in mobilierul de bucatarie. Oferta detaliata a acestei masini de spalat vase o gasiti AICI.

UPDATE SAMBATA:

eMAG Black Friday 2018 – Clasamentul telefoanelor mobile pentru care clientii o iau razna

eMAG vine de Black Friday 2018 cu multe promisiuni importante pentru reduceri mari. Cea mai populara categorie de produse este cea a telefoanelor mobile si in acest an se pare ca nu vom fi dezamagiti de preturi.

eMAG va afisa toate ofertele de Black Friday 2018 pe site-ul dedicat evenimentului care poate fi accesat prin URMATORUL LINK.

eMAG este cel mai mare retailer online din Romania si este magazinul care a adus sarbatoarea preturilor de Black Friday si la noi in tara. De-a lungul anilor insa multe magazine s-au alaturat promotiei si bine au facut pentru ca au crescut foarte mult concurenta.

Astfel, cei de la eMAG se vad nevoiti pentru a ramane lideri pe piata sa aduca discounturi tot mai mari. Popularitatea cea mai mare o are categoria telefoanelor mobile. Desi inca nu a inceput Black Friday 2018 la eMAG, noi am facut o scurta trecere in revista a celor mai populare telefoane mobile ale momentului, configuratiile lor si preturile inainte de reduceri.

Va recomandam sa le salvati in listele de cumparaturi eMAG pentru a vedea evolutia preturilor de Black Friday 2018 si pentru a face achizitia cat mai repede, cat mai usor, pana nu se vor epuiza stocurile in dimineata din VInerea Neagra.

eMAG Black Friday 2018 – Samsung Galaxy J4+

Telefonul mobil Samsung Galaxy J4+ este o varianta 2018 a telefonului smart, cu destule imbunatiri si mai ales care poate fi achizitionat cu un buget low cost. Daca mai prindeti de Black Friday 2018 si o reducere mare la eMAG, telefonul chiar isi merita fiecare banut. E cel mai achizitionat telefon, are si functie dual sim pentru doua numere independente, iar memoria este de 32GB, avand si 4G. Toate detaliile pretului de acum de la eMAG le gasiti AICI.

Samsung Galaxy S8 la eMAG de Black Friday 2018

Samsung are mare popularitate in randul clientilor, in acest an, si nu numai la eMAG ci in intreaga lume. Desi au scos destul de repede un model dupa altul, acest lucru nu le-a afectat vanzarile ci din contra, au crescut. Motivul e unul foarte simplu, aparitia modelului S9 pe piata a scazut preturile la S8 vertiginos. Telefonul mobil e unul de ultima generatie chiar daca nu este varful gamei din care face parte. S8 are memorie de 64GB , 4G si cea mai buna calitate a momentului la un pret ce incepe de sub 2.000 de lei. Salveaza oferta pentru Black Friday 2018 de AICI.

Black Friday 2018 vine la eMAG cu reduceri si pentru S9

Samsung Galaxy S9 nu are nevoie de nicio descriere. Este cel mai performant telefon mobil al momentului si pare sa aiba toate ingredientele posibile pentru o reteta a succesului. Pretul a fost la inceput ceva mai piperat, dar avantajul celor de la Samsung este ca sunt mult mai avantajosi fata de cei de la Apple care par sa fie mai exclusivisti. Telefonul S9 are la eMAG un pret bunicel chiar si acum, gasiti varianta cu dual sim, insa cu siguranta de Black Friday 2018 va exista o reducere consistenta. Salvati oferta de AICI.

Telefonul mobil Huawei Mate 20 Lite de la eMAG in oferta de Black Friday 2018

Un alt telefon mobil foarte popular in randul clientilor, insa de aceasta din categoria celor care se pot achizitiona cu pret ceva mai redus, este si modelul Huawei Mate 20 Lite. Telefonul are functia dual sim pentru a administra doua cartele cu numar, in cazul in care aveti numar personal si numar de serviciu, o memorie de 64GB si functie 4G pentru internet la viteze mari. Salvati oferta de la eMAG in lista de cumparaturi de AICI.

Black Friday 2018 – LG G6, un telefon mobil de tinut minte

Ramanem in zona preturilor avantajoase care pot fi cumparate cu un buget mediu, mai ales daca vor avea un discount consistent si de Black Friday 2018, si ajungem la producatorul LG. Cei de la LG nu s-au impus pe piata telefoanelor mobile, avand de luptat cu producatori mai importanti, insa pe nisa telefoanelor mai ieftine si cu configuratii puternice, cu raport calitate pret foarte bun, sunt un concurent puternic. LG G6 a fost cumparat de nenumarati clienti si are reducere de pret chiar si inainte de Black Friday 2018, la eMAG, de aproape 60%. Vedeti oferta completa AICI.

eMAG de Black Friday 2018 va avea oferta si pentru Xiaomi Mi A2

Xiaomi este un brand chinezesc cu putin renume pe piata din Romania. Ei produc o multime de gadgeturi si tehnologie inteligenta, de la tablete, ceasuri inteligente pana la telefoane mobile cu preturi low cost. Unul dintre cele mai puternice telefoane mobile pe care le produc este Xiaomi Mi A2, un telefon mobil ce are configuratie echivalenta cu cele ale marilor producatori: dual sim, 64GB, 4g, functii smart, dar un pret cu mult mai mic. Aruncati o privire peste configuratie si pret AICI.

eMAG – Telefon mobil Apple iPhone X cu reducere de Black Friday 2018

Nu exista niciun dubiu, chiar daca cei mai multi clienti doar se uita la cat mai e pretul unui iPhone, popularitatea si admiratia pentru acest telefon este un reper care da tonul in materie de tehnologie. De Black Friday 2018 ne asteptam de la eMAG sa aiba cel putin un numar restrans de telefone mobile iPhone X cu reducere ceva mai consistenta, asa ca va fi bataie mare pe ele. Salvati oferta cu telefonul mobil pentru a afla cand scade pretul. O gasiti AICI.

Black Friday 2018 – iPhone 7 ar putea fi cea mai buna afacere la eMAG

In ultima oferta pe care v-o prezentam se regaseste renumitul teleonfon mobil iPhone 7, care la fel ca si in cazul lui Samsung Galaxy S8, are marele avantaj ca nu mai e varf de gama si pretul scade vertiginos, insa tehnologia folosita la constructia acestui telefon e foarte actuala. Probabil cea mai buna afacere pe care o veti putea face la Black Friday 2018 este sa stati cu ochii pe oferta eMAG la iPhone 7 pe care il gasiti AICI.

UPDATE VINERI: 

eMAG – Uraganul reducerilor de Black Friday ia proportii. Ce produse sa salvezi in lista de cumparat

eMAG a anuntat deja cateva detalii despre Black Friday 2018, dar inca nu e limpede care vor fi proportiile reducerilor la care sa ne asteptam in acest an. Dupa cum stiti, Black Friday e o nebunie pentru toate magazinele online din Romania si din lume, milioane de romani vor face cel putin o achizitie.

eMAG va publica in dimineata zilei de 16 noiembrie promotiia Black Friday AICI, PE SITEUL OFICIAL.

Reducerile din acest an se anunta un nou record, preturi minime pentru produse de ultima generatie facand parte din toate categoriile: de la telefoane mobile, laptopuri, desktopuri, tablete, televizoare, electrocasnicele mari precum masinile de spalat rufe si frigiderele in special, nenumarate alte articole mai mari sau mai mici, toate cu reduceri impresionante.

Pentru ca sa nu va prinda Black Friday din acest an de la eMAG nepregatiti, am studiat putin oferta produselor care se afla acum pe piata, ce preturi au si la care ne asteptam noi ca reducerile sa fie cele mai mari.

Va recomandam sa le salvati in lista de cumparaturi daca va tenteaza pentru ca le-am ales pe cele mai impresionante si mai noi produse din fiecare categoriie si cu siguranta cand se vor afisa reducerile de pret, se vor epuiza primele.

eMAG Black Friday – Telefoane mobile

Categoria telefoanelor mobile s-a constatat de-a lungul timpului ca este cea mai frecventata de catre clientii site-urilor in general. Motivul e simplu: indiferent daca facem o achizitie noua sau nu, ne intereseaza la ce preturi au mai ajuns noile modele, ce stiu sa faca, cat sunt de performante. Pentru Black Friday 2018, noi va facem o recomandare de la eMAG pe care merita sa o salvati in lista de cumparaturi:

Samsung Galaxy S8 – Acest telefon mobil e foarte performant, insa pretul lui a scazut impresionant de mult in ultima perioada, dupa aparitia renumitului S9. Desigur, tehnologiile sunt apropiate, asemanatoare, au fost lansate destul de aproape unul de celalalt asa ca ambele sunt foarte actuale. Daca vrei sa salvezi buget, sa faci o achizitie inteligenta, telefonul mobil Samsung Galaxy S8 din categoria de telefoane de la eMAG va fi una dintre cele mai bune achizitii de Black Friday. Pretul deja impresionant pe care il are telefonul mobil acum il gasesti accesand URMATORUL LINK.

eMAG Black Friday 2018 – Televizoare

Stim deja ca la categoria de televizoare clientii au inceput sa aiba doua cerinte principale: o rezolutie cat mai puternica si conectivitate la internet, functiile smart disponibile. Diagonala televizorului e de preferat sa fie cat mai mare, insa lumea are preferinte in functie de spatiul disponibil in locuinta, in functie de bugetul disponibil. Insa la platformele video precum Netflix, HBO GO, youtube sau facebook de pe televizorul inteligent nu poate renunta nimeni.

Asa ca ne-am tot gandit ce sa va recomandam pentru aceasta categorie de produse de la eMAG Black Friday 2018, asa ca ne-am decis asupra unui televizor cu diagonala medie de 123cm, dar cu un producator de prima clasa Samsung. Desigur, am cautat un televizor popular care sa aiba functii smart disponibile si rezolutie 4K ULTRA HD, dar si o garantie inclusa in pret de 24 de luni. Pretul e deja unul rezonabil dar nu ne putem imagina cat de tentanta o sa fie oferta in ziua de Black Friday. Iata cat de putin costa televizorul acum, accesand URMATORUL LINK.

Laptopul cel mai bun pentru Black Friday 2018 de la eMAG

Laptopurile sunt printre produsele care se vand cel mai puternic de Black Friday si este normal. Pentru un laptop strangi bani din timp, verifici toate tehnologiile disponibile, toate configuratiile si ce contin ele si cauti momentul cel mai bun ca sa faci investitia.

Nu ne zgarcim cand vine vorba de un laptop pentru ca e o achizitie importanta care trebuie sa fie o investitie pe cativa ani buni care sa ne permita sa lucram cat mai bine sau sa folosim programele cele mai avansate sau jocurile cele mai noi. Tocmai din acest motiv va recomandam ca de Black Friday sa aruncati un ochi peste oferta de la eMAG pentru laptopul Apple MacBook Air 13 care in principiu e cel mai avantajos de la Apple. Calitatea celor de la Apple e renumita, au un sistem de operare stabil, iar acest laptop e dotat cu procesor Intel Dual Core i5 de ultima generatie cu frecventa de pana la 1.8Ghz, ecran ceva mai mic de 13,3 inch dar care face ca laptopul sa fie usor, mic, cu greutate mica, ideal pentru deplasari. Spatiul de stocare e suficient de 128GB SSD si atinge viteze de transfer impresionante. Nu va mai spunem si ca placa video e una ideala Intel HD Graphics 6000. Salvati acest laptop pentru lista de Black Friday si vedeti ce pret bun are chiar acum la eMAG, accesand URMATORUL LINK.

eMAG va rupe preturile electrocasnicelor mari de Black Friday

Masinile de spalat si in general electrocasnicele mari sunt tinta cumparaturilor pentru persoane deja stabile care s-au mutat de curand intr-o locuinta noua sau care vor sa isi reinnoiasca aparatura din casa. La electrocasnicele mari preturile au reducerile cele mai mari de Black Friday si stocurile vor fi cu siguranta destule.

Noi va recomandam o masina de spalat rufe de calitate inalta, cu garantie inclusa. Poate ca pretul de la care porneste acum poate fi considerat ceva mai mare, putin peste media masinilor de spalat rufe de pe piata, insa de Black Friday mai mult ca sigur eMAG va avea discount, iar masina de spalat trebuie sa te tina o viata intreaga, asa ca merita ales cel mai bun producator. In acest caz noi recomandam Beko, cu un model ce are capacitate de umplere a cuvei de 8kg, un nivel mare fata de alte modele, 1400 RPM, practic printre cele mai puternice masini, lucru care va ajuta ca rufele ude sa fie stoarse aproape complet si uscate. Mai mult, masina are cateva functii speciale, individuale si specifice doar acestui producator cum ar fi prosmart inverter. Pretul de acum al masinii de spalat rufeil  gasiti AICI.

UPDATE JOI: eMAG face primele anunturi importante despre Black Friday - Ce produse sunt vizate de reduceri

eMAG incepe sa dea informatii despre Black Friday-ul din acest an. Se pare ca vom avea parte de discounturi ce totalizeaza 220 de milioane de lei pentru 3 milioane de produse, dintre care zeci de mii de televizoare, telefoane mobile, laptopur, frigidere, eletrocasnice mari.

Black Friday la eMAG - Joi 8 noiembrie

A mai ramas fix o saptamana si toate preturile par sa fi inghetat in asteptarea marelui eveniment de Black Friday de la eMAG, cu toate astea mai gasiti inca promotii ce se deruleaza pe site-ul eMAG chiar si in aceasta perioada. Va dam noi cateva exemple cu cele mai importante promotii de reduceri pentru anumite categorii de produse ce inca se desfasoara pe eMAG.RO.

eMAG Super Sale e cea mai importanta si mai mare promotie inainte de Black Friday. Ofertele cu reduceri de pana la 40% pot fi consultate accesand URMATORUL LINK.

eMAG Super Sale este o promotie de lichidare de stocuri renumita de la cel mai mare retailer online din Romania. Acest tip de promotie se desfasoara destul de rar, motiv pentru care si vine cu reduceri consistente. De aceasta data vorbim despre preturi ce sunt scazute chiar si cu pana la 40%.

eMAG - Promotie limitata pentru telefoane mobile. Transportul lor este mai rapid ca de obicei. Consultati oferta AICI.

eMAG - Livrare cand vrei tu - O alta noutate foarte interesanta este o promotie eMAG inainte de Black Friday prin care iti poti programa livrarea coletelor dorite. Toate informatiile le gasesti AICI.

eMAG iPhone Xr - Acum e in stoc si cel mai nou telefon mobil de la Apple, care probabil e si cel mai bun din lume. Oferta cu detalii si pret inainte de Black FRIDAY poate fi gasita accesand URMATORUL LINK.

eMag inaugureaza joi cel mai mare depozit din Europa Centrala si de Est. Este situat pe Autostrada Bucuresti-Pitesti, in apropiere de Capitala si are o suprafata de 125.000 de metri patrati, potrivit lui Iulian Stanciu, director general al eMag si actionar al companiei cu 22% din titluri.

Terenul are o suprafata de 600.000 de metri patrati si pe el vor fi construite mai multe depozite.

Primul dintre acestea, cel care se va deschide in acest sezon de cumparaturi, are 125.000 de metri patrati.

In final, investitia totala va cumula 300 de milioane de lei.

Din depozit va fi livrata marfa atat in Romania, cat si in Bulgaria si Ungaria, unde eMAG si Fashion Days au filiale. Romania devine astfel hub regional de e-commerce.

Depozitul va putea fi folosit din 2019 si de catre cele 13.000 de firme care vand marfa pe eMag Marketplace.

Black Friday la eMAG - Declaratiile sefului eMAG, chiar inainte de noaptea reducerilor

Cea mai mare amenintare pentru eMag, dar si pentru comertul online din Romania, este grupul chinez Alibaba, nu gigantul american Amazon. Cel putin asa sustine Iulian Stanciu, seful eMag si patronul Flanco.

Acesta sustine ca Alibaba are transportul subventionat de catre statul chinez, nu are angajati si nu are depozite in Romania si nici nu plateste taxe aici. In schimb, este prezenta in Romania, caci conationalii nostri cumpara destul de mult de pe platforma sa Aliexpress.

Problema o constituie faptul ca atat Alibaba, cat si Amazon, au foarte multi bani la dispozitie si foarte multi programatori. Potrivit lui Stanciu, Amazon are 40.000 de programatori, iar Alibaba peste 50.000. eMAG are la dispozitie 800 de programatori, ceea ce este bine pentru Romania, dar destul de putin cu acesti giganti.

Astfel, Stanciu considera ca eMAG trebuie sa se extinda rapid in regiune, pentru a putea face fata acestor colosi.

eMAG Black Friday - Ofertele vor putea fi gasite accesand SITE-UL OFICIAL

Iulian Stanciu, CEO-ul eMag, a anunţat, joi, când organizează compania anul acesta Black Friday şi motivele pentru care a ales această dată.

eMag, cel mai mare retailer online din România în funcţie de cifra de afaceri, organizează anul acesta Black Friday la data de 16 noiembrie.

„Vrem să am timp ca până la mini vacanţa de 30 noiembrie - 1 decembrie - când va fi, că variază în fiecare an - să livrăm tot. Va fi o singură zi”, a detaliat Iulian Stanciu, CEO-ul eMag.

Retailer-ul online a adus Black Friday în România începând cu anul 2011. Black Friday este o tradiţie în Statele Unite ale Americii, de unde a fost preluată global, fiind folosit de retaileri, atât de cei online, cât şi de cei tradiţionali, pentru a accelera vânzările pentru Crăciun.

eMag a avut, anul trecut, promoţii pentru 543.000 de produse dintre cele peste 2 milioane pe care le avea în ofertă. Anul acesta, la finele lunii septembrie, retailerul avea listate peste 3,15 milioane de produse.

eMAG Black Friday  - Cum a inceput Vinerea Neagra in Romania

În 2011, eMAG și Flanco "importau" Black Friday din Statele Unite. În acel an, cei de la eMAG au pregătit un stoc de peste 30.000 de produse pentru acest eveniment. Ca o comparație, în 2015, stocul eMAG nu se mai număra în zeci de mii, ci în sute de mii de produse, iar acum s-a ajuns la milioane de produse la reducere

Succesul din 2011 - când prețurile produselor au fost reduse cu 60% - a făcut ca Black Friday să fie preluată și de alte magazine, mici și mari, din România. În prezent, circa 1000 de magazine online din România au reduceri speciale de Black Friday, potrivit unor estimări.

eMAG Black Friday - Majoritatea romanilor cumpara ceva in Vinerea Neagra

Un studiu realizat de Kantar Millward Brown după ediţia de anul trecut a Black Friday a scos la iveală faptul că 94,3% din populaţia cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani auzise de cel mai aşteptat eveniment de cumpărături al anului. Acelaşi studiu a confirmat preferinţa tot mai ridicată a românilor pentru cumpărăturile online: de Black Friday, 47,5% din cei care au achiziţionat ceva au comandat online, în timp ce pentru offline au optat 41,5%, iar 11% au îmbinat ambele modalităţi.

 

 

 

Mai multe articole despre:
null