MENIU

eMAG - Laptopuri de la Apple - Care e lista de preturi

Dacă laptopul nu mai merge sau simtiti nevoia unui update la o alta generatie, avem cea mai buna sugestie. eMAG ne aduce prețuri cât se poate de bune, în marea campanie ’’Revoluția Prețurilor’’, care ține până pe 18 ianuarie.

Toată oferta pentru laptopuri marca Apple o găsiți AICI.

Pentru fanii celebrului brand Apple am pregătit o listă cu cele mai căutate laptopuri:

Laptop Apple MacBook Air 13, redus cu 750 de lei la eMAG

Acest model are procesor Intel Dual Core i5, diagonala sa este de 13,3 inch, are o memorie de 8 GB, iar cea de stocare este de 128 GB.

Detalii despre oferta eMAG puteti obtine AICI.

Adaptat perfect pentru proiectele voastre, laptopul Apple MacBook Pro 13 este dotat cu un processor Intel Dual Core i5. Are un ecran de 13,3 inch, dotat cu tehnologia RETINA pentru o imagine fidelă realității. Vine la pachet cu un sistem de operare macOS Sierra și este argintiu. Detalii AICI.

Laptop Apple MacBook 12. Preț special în oferta eMAG de Revoluția Prețurilor

Un alt laptop marca Apple, cu o reducere de 750 de lei, este MacBook 12. Are procesor i5, 512 GB stocare, dispune de Intel® HD Graphics 615 și are o autonomie a bateriei de până la 10 ore. Vedeti oferta AICI.

Laptop Apple MacBook Air 13

Ideal pentru zilele de vacanță atunci când nu v-ați izola de tot de toti si toate. Descoperiti oferta AICI.

Laptop Apple MacBook Pro 15

Apple MacBook 15 se bucură de noua tehnologie. Ultra performant, cu procesor Intel Quad Core i7, ecran RETINA, placă video RADEON si un hard disk cu o capacitate de 256GB SSD. Oferta AICI.

Laptop Apple MacBook Pro 13 – Preț bun pe eMAG.ro

Acest model al celor de la Apple vine cu o reducere substanțială de 700 de lei. Detalii despre produs AICI.

Laptop Apple MacBook 12

Te-ai plictisit de vechiul tău laptop? Apple MacBook poate fi aliatul tău, zi de zi. Și vine și cu o reducere de 700 de lei. Detalii AICI.

Laptop Apple MacBook Pro 15

Filmele tale preferate se văd mai bine pe Apple MacBook 15, datorită ecranului RETINA. Producătorul i-a adăugat procesor Intel Quad Core i7, o placă video RADEON PRO, un system de operare macOS Sierra si o memorie de 16 GB RAM. Gasiti produsul AICI.

Laptop Apple MacBook 12

Un produs apreciat și căutat, Apple MacBook are integrat sistemul de operare macOS Sierra, iar procesorul său este Intel Dual Core M3.  Îl găsiți AICI.

Laptop Apple MacBook Pro 15

Mult mai subțire ca predecesorii săi și cu o placă video de calitate, ce folosește tehnologia RADEON PRO 560. Apple MacBook Pro 15 are procesor Intel Quad Core i7 și are culoarea gri.

Oferta poate fi consultata AICI.

Toată oferta pentru laptopuri marca Apple o găsiți AICI.

Mai multe articole despre:
null