MENIU

eMAG – IT & Mobile Days – Top 7 laptopuri cu cele mai mari discounturi

eMAG are laptopuri foarte puternice la reducere in cadrul promotiei IT & Mobile Days.

eMAG – IT & Mobile Days – Lista cu toate laptopurile la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG are o promotie foarte importanta in aceste zile prin care reduce mult preturile pentru mai multe tablete si telefoane mobile, dar mai ales pentru o serie de laptopuri. Noi am selectat in cadrul acestui articol laptopurile cu cele mai mari reduceri si vi le recomandam si voua.

eMAG – Dell Vostro

Primul model de laptopul cu reducere foarte importanta, dar si cu o configuratie uluitoare este Dell Vostro 5459 dotat cu procesor Intel Core i7 ce are o frecventa de 2.5 Ghz pe arhitectura Skylake. Laptopul e de dimensiuni reduse, are 14 inch, si e dotat cu placa video nVidia GeForce. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

eMAG – Laptop 2 in 1 Lenovo Yoga

Dupa cum ii spune si numele acestui laptop, este foarte flexibil si se poate rabata complet si se poate transforma in tableta, avand display cu touch screen. Laptopul Lenovo Yoga are procesor Intel Core i5 de 2.3 Ghz, 14 inch display ce reda imagini la rezolutie Full HD, 8GB memorie si spatiu de stocare de 1TB si 8GB SSD. Toate detaliile despre pret si placa video le gasiti AICI.

eMAG – Asus

Laptopul de la Asus pe care vi-l recomandam are 11% reducere si un pret sub 2.500 de lei, foarte avantajos pentru o asemenea configuratie. Laptopul e dotat cu procesor Intel Core i7, cel mai bun de pe piata, cu o frecventa de 2.5 Ghz pe arhitectura Skylake, display generos de 15.6 inch, 4GB memorie si 1TB spatiu de stocare. In plus, laptopul e dotat si cu unitate optica dar si cu placa video nVidia GeForce. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Acer TravelMate

Acest laptop are doua componente foarte necesare si utile pentru o persoana care se deplaseaza mult: configuratia foarte puternica si accesibila in orice conditii si mai ales dimensiunile ceva mai restranse si greutatea mica. Laptopul Acer Travel Mate are procesor Intel Core i5, 2.3 Ghz, 13.3 inch display de tip IPS ce are imagini la rezolutie Full HD. Laptopul vine cu sistemul de operare Linux preinstalat. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Laptop HP

HP este un brand foarte renumit in materie de laptopul si desktopuri, iar calitatea produselor sale se regaseste si in acest model dotat cu procesor AMD Quad Core de 2.4 Ghz, 15.6 inch display, 4GB memorie si 500 GB spatiu de stocare. Pretul mult sub 2.000 de lei al laptopului poate fi gasit la promotie AICI.

eMAG – Laptop Lenovo Gaming IdeaPad

Ultimele doua laptopuri pe care vi le recomandam in cadrul acestui articol sunt configuratii extrem de puternice si dedicate pentru cei care sunt pasionati de gaming. Astfel, laptopul Lenovo Gaming IdeaPad e dotat cu procesor Intel Core i7 de 2.6 Ghz pe o arhitectura Skylake, 15.6 inch display, rezolutie Full HD, ecran de tip IPS, 8 GB memorie si spatiu de tocare de 256GH SSD pentru transfer de date cu mare viteza. In plus, placa video este nVidia GeForce de 4GB hddr5. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Gaming Asus ROG

Ultima si cea mai puternica configuratie pe care v-o recomandam este cea a laptopului Gaming Asus ROG care e dotat cu procesor Intel Core i7 cu frecventa de 2.6 Ghz pe o arhitectura Skylake. Display-ul are 17.3 inch, rezolutia ecranului este Full HD, de tip IPS, 16GB memorie si 1TB + 128GB SSD spatiu de stocare, Blu-Ray, nVidia GeForce placa video si sistem de operare preinstalat Windows 10. Oferta poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
laptopuri gaming emag it mobile days