MENIU

eMAG – IT Mobile Days – TOP 6 oferte la telefoane mobile. Cat costa Samsung S6 si iPhone 6S

eMAG – IT Mobile Days – Telefoanele mobile au reduceri foarte mari, ajung chiar la 40% in unele cazuri. Am selectat si noi cateva oferte foarte interesante care ne-au atras atentia.

eMAG – IT Mobile Days – Lista cu toate telefoanele mobile la oferta poate fi consultata AICI.

In continuare, am selectat 6 oferte foarte bune pentru cateva telefoane mobile ce se afla la promotie la eMAG IT Mobile Days. Am ales cele mai renumite telefoane mobile si cele mai cautate, iar printre ele se afla si mult ravnitele Samsung Galaxy S6 si iPhone 6S.

eMAG – IT Mobile Days – Samsung Galaxy S6

eMAG IT Mobile Days are o reducere semnificativa la telefonul mobil Samsung Galaxy S6, variant de telefon cu memoria cea mai mica, insa suficienta pentru a stoca o multime de poze, muzica si filmari: 32GB. Reducerea pentru acest model este de 26% si oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – IT Mobile Days – iPhone 6S

Urmatoarea oferta pe care v-o prezentam este pentru un alt telefon mobil cel putin la fel de cautat si cumparat de catre clientii eMAG: iPhone 6S. Acest telefon mobil are o memorie de 16 GB si reducerea disponibila la eMAG IT Mobile Days este de 6%. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – IT Mobile Days – Allview X2 Soul Pro

Va prezentam si un telefon mobil romanesc dar la fel de performant si rezistent ca cele prezentate mai sus, insa care are un pret mult mai ieftin si in plus beneficiaza si de un discount in cadrul promotiei eMAG IT Mobile Days de 20%. Allview X2 Soul Pro are dual sim, 16 gb memorie si functie 4g pentru transfer de date de mare viteza. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – IT Mobile Days - Huawei P8 Lite

Un alt telefon mobil dual sim este acest Huawei P8, un telefon foarte rezistent si ieftin, dar si cu o configuratie puternica. Telefonul are 16 GB memorie si 4G, iar 20% discount disponibil la eMAG doar in aceasta saptamana. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – IT Mobile Days – LG G4

Acest telefon mobil are un design deosebit, spatele este imbracat in piele si arata foarte elegant, in plus este si foarte performant, are dual sim, memorie 32gb si functie 4G. Pretul telefonului LG G4 are un discount de 41% la eMAG IT Mobile Days si poate fi gasit AICI.

eMAG – IT Mobile Days – Asus ZenFone

Ultima oferta pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol din promotia eMAG – IT Mobile Days este Asus ZenFone 2 care are dual SIM, 32GB memorie si 4G. Pretul telefonului e scazut cu 17% in acest moment si poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag it mobile days