MENIU

eMAG IT Mobile Days – Top 6 cele mai bune oferte la tablete

eMAG IT MOBILE DAYS vine cu reduceri foarte mari si la tablete. Am selectat si noi cateva modele foarte avantajoase.

eMAG IT Mobile Days – Lista completa cu toate tabletele disponibile la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG IT MOBILE DAYS vine si cu reduceri uriase pentru tablete de top. In selectia noastra de mai jos am ales 3 tablete de top care au reduceri foarte mari ce ajung la 36%. Exista insa si modele mai vechi si cu configuratii mai slabe in oferta celor de la eMAG, iar preturile pentru ele au reduceri chiar si mai mari.

Am selectat mai jos 6 oferte de neratat pentru cele mai bune dar si mai avantajoase tablete disponibile in oferta chiar acum.

eMAG IT MOBILE DAYS – Tableta Apple iPad Mini 2

Desi in general tabletele produse de Apple sunt destul de scumpe si nu te poti apropia de achizitionarea uneia cu un buget redus sau chiar mediu, acum la eMAG gasiti tableta iPad Mini 2, dotata cu 16 GB memorie si functie de WIFI cu o reducere de 17%. Pretul exact poate fi gasit AICI.

eMAG IT MOBILE DAYS – Tableta Samsung Galaxy Tab E T560

Ca intotdeauna, la tablete rivalitatea este la fel ca la telefoane mobile intre producatorii Samsung si Apple. Daca de la Apple v-am prezentat o oferta foarte avantajoasa, avem de la Samsung o tableta chiar si mai ieftina, care foloseste sistem de operare Android, are procesor Quad Core de 1.3 Ghz, 1.5 Gb RAM si 8 GB spatiu de stocare. Diagonala display-ului tabletei Samsung Galaxy Tab E T560 este de 9.6 inch. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG IT MOBILE DAYS – Tableta Asus ZenPad 10

O alta tableta foarte interesanta este Asus ZenPad 10 care are display generos de 10.1 inch, procesorul este unul foarte puternic Quad Core de 1.1 Ghz frecventa si are memorie 2GB Ram. Spatiul de stocare este de 16GB, iar in acest moment beneficiaza de o reducere de 10% de la eMAG. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG IT MOBILE DAYS – Lenovo Tab 2

Si cei de la Lenovo produc tablete foarte bune desi nu au traditie in acest domeniu. Modelul pe care noi vi-l recomandam este Tab 2 cu display de 10 inch IPS, are procesor Quad Core de 1.3 Ghz, spatiu de stocare de 16 GB si o memorie de 1GB. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG IT Mobile Days – Vonino Xavy

Desi un brand mai putin cunoscut, tableta de la Vonino Xavy T7 prezinta un raport calitate pret foarte avantajos. Tableta are display de 7 inch, procesor Quad Core de 1 Ghz, memorie de 1 GB RAM si spatiu de stocare de 8 GB. Poate fi conectata la internet de viteze 4G. Oferta cu reducere de 20% poate fi gasita AICI.

eMAG IT MOBILE DAYS – Tableta Allview Wi10G

Ultima tableta pe care v-o prezentam este produsa chiar in Romania de catre Allview, are display de 9.7 inch, procesor Quad Core de 1.33 Ghz, 2 GB RAM si 32 GB memorie. Tableta are si WIFI si functie de 3G, display IPS si tastatura. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag it mobile days