MENIU

eMAG – IT&MOBILE Days – 15 laptopuri cu 25% mai ieftine. Configuratiile lor intrec orice imaginatie

eMAG a dat drumul promotiei IT&Mobile Days, promotie care vine cu reduceri foarte importante de pret pentru laptopuri.

eMAG – Lista cu promotia IT&MOBILE Days poate fi gasita AICI.

Noi am selectat in acest articol 15 laptopuri foarte bune care au preturi cat se poate de avantajoase pentru configuratiile puternice si cu tehnologie de ultima ora. Pentru a vedea toate laptopurile disponibile de la eMAG intrati AICI.

Promotia de la eMAG mai dureaza doar 3 zile si preturile la laptopuri sunt reduse cu 25%. Noi am selectat mai jos 15 modele de laptopuri cu preturi diferite, pentru toate bugetele.

eMAG – Laptop Dell Inspirion 3552

Laptopul Dell Inspirion este primul model care noua ne-a atras atentia cu un pret de putin peste 1.000 de lei si o configuratie ce cuprinde un procesor Intel Pentium cu frecventa de 1.6 Ghz pe o arhitectura Braswell. Display-ul laptopului are 15.6 inch, are 4 GB memorie Ram si 500 GB HDD. In plus, placa video este dedicate INTEL HD Graphics si vine si cu sistemul de operarea Ubuntu Linux preinstalat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Acer Aspire

O alta confiuratie puternica si la fel de ieftina ca primul model de laptop prezentat este ACER Aspire. Laptopul are procesor AMD Quad Core cu display de 15.6 inch. Laptopul are 4 GB RAM si 1TB spatiu de stocare. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Toshiba Satellite

Un laptop ce coboara cu pretul chiar si sub 1.000 de lei in aceasta promotie de la eMAG este acest Toshiba Satellite C55. Laptopul are procesor Intel Celeron Dual Core cu frecventa de 1.6 Ghz Braswell de 15.6 inch. Laptopul e dotat cu unitate optica si vine fara system de operare instalat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Lenovo IdeaPad

Un brand care a intrat foarte puternic pe piata laptopourilor venind cu oferte incredibile este Lenovo. La eMAG am gasit un laptop produs de Lenovo care costa sub 1.500 de lei si are procesor Intel Core i3 de 1.7 Ghz. Laptopul are dimensiunile standard de 15.6 inch, 4 GB RAM si 1TB spatiu de stocare. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Asus

Tot un laptop ieftin va prezentam si de la Asus, laptop ce are discount de 17% in acest moment si pentru inca 3 zile la eMAG. Laptopul are procesor Intel Pentium Quad Core de 2.16 Ghz si 500 GB spatiu de stocare. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Laptop Gaming Asus ROG

Pentru pasionatii de Gaming, acest model de laptop este ideal. Are un pret rezonabil, discount de 14% de la eMAG, are placa video dedicate nVidia GeForce GTX 960M de 4gb. Laptopul e dotat cu cel mai performant procesor de pe piata i7 si are 15.6 inch la o rezolutie Full HD. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – 2 in 1 Lenovo MIIX

Cele mai moderne laptopuri din ziua de astazi pot fi transformate in tablete. Este si cazul acestui model de la Lenovo 2 in 1. Laptopul are touch screen, procesor de 1.33 Ghz de la Intel Atom, dimensiunea este redusa de 10.1 inch, foarte usor de transportat, are 2GB RAM si 25 GB eMMC. In plus, laptopul vine preinstalat cu Windows 10 Home. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Lenovo IdeaPad 100-15

Sub 1.000 de lei costa acest laptop ideal de la Lenovo care e dotat cu un procesor Intel Celeron Dual Core de 2.16 Ghz. Laptopul are dimeniunea standard de 15.6 inch si e dotat cu unitate optica dar si cu placa video Intel HD Graphics. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – HP 250 G4

HP este un brand foarte vechi si renumit in productia de laptopuri. Procesorul are o frecventa de 1.7 Ghz pe o arhitectura Haswell. Display-ul are 15.6 inch, 4 GB RAM, 1 TB memorie, unitate optica dar fara system de operare instalat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Toshiba Satellite L50

Un laptop foarte elegant, cu tastatura luminata de culoare rosie este Toshiba Satellite care e dotata cu procesor Intel Pentium Quad Core de 1.6 Ghz. Laptopul are 15.6 inch si 1 TB spatiu de stocare. Oferta de la eMAG o gasiti AICI.

eMAG – Laptop 2 in 1 ASUS Transformer Book Flip

20% discount are de la eMAG laptopul 2 in 1 de la Asus. Acest laptop se poate tranforma foarte usor intr-o tablet, are procesor Intel Core i5 de 2.2 Ghz Broadwell, display de 13.3 inch la o rezolutie Full HD cu touch screen, 6GB RAM si spatiu de stocare 1TB dar si o placa video performanta nVidia. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG – Laptop Acer Travel Mate

Partenerul ideal pentru calatorie este dupa cum ii spune si numele laptopul Acer Travel Mate care e dotat cu procesor Intel Core i3, are pret redus cu 7%, foloseste sistemul de operare Linux care poate fi schimbat daca nu vi se pare sufficient de prietenos, rezolutie Full HD la un display de 13.3 inch. Mai multe informatii dar si pretul le gasiti AICI.

eMAG – MacBook Air 13

Calitatea Apple este foarte apreciata si ravnita de toata lumea, asa ca va propunem si noi laptopul MacBook Air 13 dotat cu procesor Intel Dual Core i5 de 1.6 Ghz, Broadwell cu display de 13.3 inch, 4 GB RAM si spatiu de stocare de 129 GB SSD care are viteze foarte mari de transfer. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Laptop HP 250 G4

14% discount de la eMAG pentru HP 250 G4 care are procesor Intel Core i5 5200U cu frecventa de 2.2 Ghz Broadwell. Laptopul are 15.6 inch, 4 GB memorie si 500 GB spatiu de stocare, dar mai e dotat si cu unitate optica DVD-RW si placa video Intel HD Graphics. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Apple MacBook Pro 13

Ultimul model de laptop pe care vi-l recomandam in cadrul acestui articol este un Mac Book Pro 13 care are procesor Intel Dual Core i5 cu frecventa de 2.7 Ghz Broadwell, display de 13.3 inch, Ecran Retina, 8GB RAM si 128 GB SSD, iar placa video este Intel Irisi Graphics 6100. Pretul poate fi gasit AICI.

 eMag îşi simplifică fluxul de documente: trece la contractele electronice

Toţi cei care lucrează cu eMAG, cel mai mare retailer online de pe piața românească, pot încheia contracte mai ieftine de-acum înainte. Explicaţia? contractele electronice.

eMAG, cel mai mare retailer online de pe piața românească, își simplifică fluxul de documente utilizând soluțiile de semnătură electronică oferite de certSIGN – cel mai important furnizor de servicii de certificare din România.

TOATE INFORMATIILE DESPRE eMAG le gasiti AICI

Parteneriatul certSIGN – eMAG are ca scop reducerea timpului necesar încheierii contractelor dintre eMAG și comercianții care folosesc platforma eMAG Marketplace pentru vânzarea produselor pe site-ul celui mai mare retailer online din România.

Pentru a încheia mai repede și mai eficient contractele cu partenerii săi, eMAG va utiliza contracte în format electronic, în detrimentul celor tipărite, și le va semna electronic utilizând o soluție furnizată de certSIGN.


eMAG – IT Mobile Days – 15 oferte foarte bune la Smartwatch si bratari fitness

eMAG a demarat in urma cu cateva zile promotia deosebita IT MOBILE DAYS, o promotie care adduce mari reduceri la laptopuri, telefoane mobile, tablete si mai ales la smartwatch si bratari fitness.

eMAG – Oferta complete IT MOBILE DAYS poate fi consultata AICI.

Mai multe smartwach si bratari fitness poat fi gasite AICI.

eMAG a dat drumul cu doar cateva zile inainte la promotia deosebita IT MOBILE DAYS care reduce preturile cu pana la 35% la mai multe produse, dar si cu chiar pana la 40% pentru Smartwatch si bratari fitness.

Noi am ales mai multe oferte avantajoase la aceste produse si vi le prezentam.

eMAG – Ceas Smartwatch E-Boda

Ceasul Eboda smart time 100 este de culoare neagra, are discount de 50% si are functie de agenda telefonica, apelare, notificare si mesaje, istoric apeluri, calendar si multe altele. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG – Smartwatch Huawei Watch W1

Acest ceas deosebit de elegant are un pret promotional de la eMAG cu discount de 19%. Ceasul are curea de piele neagra si display AMOLED de 1.4 inch. Toate detaliile si pretul le gasiti AICI.

eMAG – Bratara fitness Garmin Vivofit

O bratara fitness foarte ultima dar si foarte ieftina cu discount de 40% de la eMAG este modelul Garmin Vivofit care este rezistent la apa, autonomia bateriei este de pana la 1 an si are un display foarte simplu. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Aparitie misterioasa in functie cheie la cel mai mare shop online. Cine este Dan si ce face

eMAG isi surprinde clientii printr-o decizie neasteptata. Intr-o functie cheie a magazinului online a aparut un personaj cel putin misterios. Despre aparitia lui au fost informati toti clientii care aveau instalata aplicatia de mobil.

eMAG vine cu oferte excelente in aceasta saptamana. Puteti sa le consultati AICI.

eMAG si-a surprins toti fanii trimitand un mesaj foarte misterios, ieri, catre toti clientii care aveau instalata aplicatia de mobil. Mesajul cuprindea doar textul ‘Salut, Dan’.

La doar cateva ore a aparut si un newsletter cu noile oferte din aceasta saptamana de la eMAG, newsletter trimis chiar de catre acest personaj misterios pe nume DAN care este noul specialist in shopping al celui mai mare magazine online.

Mesajul newsletterului din aceasta saptamana, prezentat de Dan, in premiera, cuprindea urmatorul mesaj: ‘Sunt Dan Shopping Specialist eMAG. Poate ai chef să te distrezi săptămâna asta. Sau să schimbi ceva prin casă, sau să faci cadouri. Sau să încerci ceva nou! Orice ai vrea să faci, găsești zeci de produse la reducere care să-ți ușureze și să-ți înfrumusețeze planurile sau, de ce nu, să-ți dea idei pentru planuri noi! ‘.

Intr-adevar, am aruncat si noi o privire peste ofertele disponibile in aceasta saptamana si Dan are dreptate: preturile sunt foarte avantajoase. Mai jos am selectat cateva dintre produsele care noua ne-au atras atentia prin preturile excelente.

eMAG – Telefoane mobile – reducere 35%

eMAG are in aceasta saptamana reduceri la telefoanele mobile ce ajung chiar si la 35%. Oferta este diversificata, calitatea este la cote maxime si nu veti regreta indifferent de ce telefon veti alege.

Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG – Apple iPhone 5S

In primul rand, va prezentam telefonul mobil Apple iPhone 5S care are reducere mare de pret de 21% de la eMAG in aceasta saptamana de reduceri. Este probabil cel mai ieftin model de iPhone disponibil in acest moment si are o memorie de 16 GB. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Allview P6 Lite

Un telefon foarte ieftin si accesibil pentru orice buget este acest model de la Allview P6 LITE care are display de 5 inch IPS cu rezolutie HD OGS, camera foto foarte buna de 8MP si capacitatea de a administra doua cartele SIM deodata. Pretul telefonului este AICI.

eMAG – Ce telefon mobil ti se potriveste in functie de zodie


eMAG are oferte foarte bune la mai multe telefoane mobile asa ca ne-am gandit sa alcatuit un horoscop al telefoanelor mobile. Alege telefonul tau in functie de ce iti spun astrele.

eMAG – Lista completa cu reduceri mari la telefoane mobile poate fi consultata AICI.

Este adevarat ca cei de la eMAG au reduceri importante la telefoane mobile, atat de multe reduceri incat iti vine foarte greu sa alegi ce ti se potriveste cu adevarat. Ne-am decis sa venim in ajutorul vostru cu un horoscop al tehnologiei: ce telefon mobil la reducere ti se potriveste in functie de zodiac in care te-ai nascut.

Astrele isi vor spune cuvantul in materie de tehnologie, fiecare personalitate are nevoie de un anumit tip de telefon mobil care sa ii satisfaca propriile capricii. Amuzati-va si voi citind in continuare horoscopul despre telefoane mobile si vedeti ce gadget vi se potriveste voua sau prietenilor.

eMAG – Berbec – iPhone 5S

Nativii din zodiac berbec sunt foarte capriciosi si este greu de negociat cu ei. Nu accepta sa faca rabat de la calitate asa ca vor neaparat telefoane din gama Apple, insa sunt si zgarciti si nu accepta sa cumpere cel mai nou model. Cei de la eMAG au insa varianta care impaca si capra si varza dar si berbecul: iPhone 5S, memorie de 16 GB si un pret redus cu 21% in aceasta perioada. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Taur

Cei nascuti sub semnul zodiacal Taur sunt persoane foarte dificile ce au personalitati puternice si ale caror opinii nu se schimba prea usor. Atunci cand vine vorba despre tehnologie si telefoane mobile, cei din Taur nu sunt atat de preocupati de performante cat sunt de un pret foarte avantajos. Din fire patrioti, cei din Taur ar prefera un telefon mobil facut in Romania.

Cei de la eMAG au o oferta excelenta care se potriveste nativilor din Taur: telefon romanesc, 5 inch display, 5 mp camera foto principal si pret foarte avantajos, sub 500 de lei. Aflat ce telefon li se potriveste AICI.

eMAG – Gemeni

Cei nascuti sub semnul zodiacal Gemeni sunt persoane deosebite care se evidentiaza in cadrul oricarui grup. Cu toate ca nu pun cel mai mare pret pe telefoanele mobile, cei din Gemeni simt nevoia sa fie deosebiti sic and vine alegerea acestui gadget. In general Gemenii sunt nehotarati in alegeri, asa ca se decid cu greu daca vor iOS sau Android.

In oferta celor de la eMAG am gasit un telefon care are un pret rezonabil, tehnologie de varf, reducere la promotie de 9% si foloseste sistemul de operare Windows. Are si 32GB memorie si functia 4G. Telefonul acesta poate fi gasit AICI.



Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/emag-horoscopul-ofertelor-ce-telefon-mobil-ti-se-potriveste-in-functie-

Mai multe articole despre:
emag