MENIU

eMAG incorporabile – 5 oferte cu reduceri de pana la 45%

eMAG incorporabile – Promotie inedita in aceasta toamna. Reaprinde pasiunea pentru gatit pentru ca toamna se coc reducerile la electrocasnice.

eMAG incorporabile – Toate ofertele din aceasta promotie speciala de toamna pot fi consultate la URMATORUL LINK.

eMAG Incorporabile – O promotie speciala are loc in aceste zile la eMAG, cel mai mare retailer online din Romania. Preturile pentru electrocasnice sunt scazute chiar si cu pana la 45%. Noi am vizat ofertele pentru incorporabile si am gasit o multime de electrocasnice avantajoase.

eMAG incorporabile – Cuptor si plita incorporabile Arctic

Prima oferta pe care v-o prezentam este una ce include un pachet promotional cu cuptor si plita. Cuptorul incorporabil este electric si are sistem hidrolitic, dar si un spatiu de 67l si face parte din clasa energetica A. Plita este si ea incorporabila si produsa tot in Romania, la Arctic, insa functioneaza pe gaz si are 4 arzatoare ce au aprindere electrica. Oferta cu reducere poate fi gasita AICI.

eMAG incorporabile – Cuptor Whirlpool

Continuam cu prezentarea unei oferte foarte interesante pentru cuptorul incorporabil de la Whirlpool. Acest cuptor este electric si are un volum interior de 60l. Cuptorul are functie de autocuratare cu apa si face parte din clasa energetica A, iar pretul inregistreaza un discount de 35% pe care il gasii AICI.

eMAG incorporabile – Plita incorporabila Hansa

Plita de la Hansa este incorporabila, are gratare de fonta si suprafata din inox care ii permite sa fie curatata cu mare usurinta. Plita functioneaza pe gaz si are 4 arzatoare, iar aprinderea e electrica. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG incorporabile – Hota telescopica Gorenje

Hota de la Gorenje va ajuta sa salvati mult spatiu intr-o bucatarie cu dimensiuni mici. Hota are putere de absorbtie de 390mc pe ora si functioneaza cu 2 motoare iar latimea ei este standard de 60cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG incorporabile – Cuptor cu microunde incorporabil Beko

O alta oferta de incorporabile foarte avantajoase este cea pentru cuptorul cu microunde produs de beko, de calitate superioara. Cuptorul are exteriorul din inox, functie touch control si timer digital si include chiar si un kit de instalare. Toate detaliile si oferta cu 27% reducere pot fi gasite AICI.

eMAG incorporabile – Combina frigorifica incorporabila Whirlpool

Este ultima ofertape care v-o recomandam in cadrul acestui articol si este una dintre cele mai bune dar si mai avantajoase: combina frigorifica incorporabila Whirlpool. Daca vreti ca frigiderul sa fie usor incorporat in mobilierul de bucatarie, cea mai eleganta si utila solutie, dar si avantajoasa, este cea a modelului de la Whirlpool care are 275l spatiu de depozitare, congelator, doua usi, face parte din clasa energetica A+ si are inatliem de 177cm. Pretul poate fi gasit AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag incorporabile