MENIU

eMAG – Incepe anul bine si cumpara-ti un televizor urias cu reducere de pret de 50%. Iata ofertele

eMAG are o serie de oferte de inceput de an de-a dreptul duse cu sorcova. Preturile au luat-o complet razna si exista reduceri chiar si de 50%.

eMAG – Lista completa cu toate televizoarele disponibile la oferta poate fi consultata AICI.

eMAG are o serie de reduceri consistente pentru mai multe televizoare de foarte buna calitate. Am ales si noi 7 dintre aceste si vi le prezentam in cadrul articolului. Am selectat televizoarele cu cele mai mari discounturi care chiar o sa va imprezioneze:

eMAG – Televizor LED Smart Samsung

Diagonala acestui televizor este impresionanta de 152cm, rezolutia cea mai buna de pe piata de 4K ULTRA HD si toate functiile Smart disponibile. In plus, televizorul poate fi conectat la internet si dispozitivele mobile din casa, iar pretul este de mult sub 4.000 de lei dupa o reducere de peste 50%. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – LED 3D Smart Loewe

Continuam cu o oferta foarte avantajoasa ce are o reducere de la eMAG de 51% in acest moment si stocul este limitat si se epuizeaza foarte repede. Televizorul este de tip LED, are functie 3D si reda imagini la o rezolutie UHD. Acest televizor are diagonala de doar 101cm insa compenseaza prin tehnologia sa impecabila. Oferta o puteti consulta in detaliu AICI.

eMAG – Smart Samsung

Revenim la brandul Samsung, unul dintre cele mai renumite in materie de televizoare, cu un model ce are discount de 45%. Televizorul SUHD Smart Samsung are diagonala de 138cm si display-ul curbat pentru o experienta de vizionare foarte buna, iar rezolutia sa este 4k ultra hd. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Televizor LED SMART 3D Panasonic

Un alt brand cu vechime si renume in materie de electrocasnice dar in special de televizoare este Panasonic, tocmai din acest motiv ne-a atras atentia si oferta foarte buna de la eMAG pentru televizorul LED Smart 3D Panasonic. Diagonala televizorului este de 164cm si rezolutia 4k ultra hd. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Android Philips

Philips produce o multime de televizoare cu sistem de operare Android care este foarte usor, intuitiv si similar cu cel de pe dispozitivele mobile, tablete si telefoane. Televizorul pe care noi vi-l recomandam din oferta eMAG de la Philips este un televizor cu diagonala de 123cm, 4k ultra hd. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Televizor LED Smart LG

O oferta foarte buna, cu 39% reducere are si televizorul Smart LG al carui pret ajunge la putin peste 2.500 de lei. Televizorul are functiile smart disponibile, conectivitate la internet si dispozitive mobile, diagonala de 139cm si rezolutia Full HD. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – LED Curbat Smart Samsung

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru televizorul LED Curbat Smart Samsung ce are un pret mai mult decat avantajos, sub 2.000 de lei, reducere de 39% si o rezolutie Full HD la diagonala sa de 101cm. Pretul si oferta complete le gasiti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag