MENIU

Black Friday 2015. Lupta eMAG - Elefant - evoMAG. Vine "Valul 2"!

Black Friday 2015 a început la eMAG la ora 8:25 a zilei de 20 noiembrie 2015. La primele ore ale dimineții, eMAG își anunțase cititorii ce ofertă îi așteaptă, printr-un newsletter.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

Black Friday - Surpriza mare de la eMAG! Astazi au anuntat ce produse vor avea reduceri

UPDATE 21 noiembrie 2015. Vă amintim magazinele care au prelungit Black Friday 2015 și pentru sâmbătă, 21 noiembrie:

evoMAG (click pentru ofertele de Black Friday 2015) 

Elefant (magazinul continuă Black Friday prin campania Black Week) 

QuickMobile 

CEL.ro 

ClickShop 

YellowStore (magazinul specializat in aparate foto si accesorii continua Black Friday 2015) 

UTOK 

MarketOnline 

Germanos 

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

 eMAG – Preturile electrocasnicelor o iau razna la Stock Busters – Reduceri de peste 50% - 10 oferte

Și cele mai multe dintre magazinele de haine continuă Black Friday 2015. Le puteți găsi AICI. Reduceri în continuare și la ceasuri, vă invităm să consultați magazinele AICI. Prețuri bune și la jucării de Black Friday. Consultați oferta AICI. Ofertele la cărți și cele la produse pentru casă și grădină continuă și ele astăzi.  

De Black Friday 2015, magazinele din România duc o mare luptă pentru clienți. eMAG este liderul detașat al comerțului online în România, însă și alte magazine de pe piață au oferte tentante. Ne propunem să vorbim despre toate aceste mai jos.

Black Friday 2015. Ziua cu cele mai multe reduceri, Live:

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

La eMAG, Black Friday 2015 este departe de a se fi terminat. CEO eMAG, Iulian Stanciu, a spus că magazinul pregătește o surpriză de proporții. "O veste bună, în orele următoare se adaugă promoții noi în oferta de Black Friday eMAG", a spus Stanciu, într-un comunicat remis realitatea.net. Asta înseamnă că în orele următoare, clienții eMAG care vor să prindă reduceri de Black Friday 2015 trebuie să stea cu ochii pe site.

Ora 13: eMAG atrage prin întreaga gamă de reduceri de Black Friday 2015, dar magazinul este serios concurat la domeniile cărți, ceasuri și fashion de Elefant. Oferta eMAG este AICI, cea a Elefant - AICI

Ora 12: O statistică extrem de interesantă de la eMAG, după 2 ore de Black Friday 2015 pe acest magazin. 

eMAG Stock Busters – Reduceri de 50%, timp de 3 zile. Cele mai bune oferte

Cele mai cautate produse la Black Friday 2015, epuizate în primele 30 de secunde:

  • Apple iPhone 6, 16GB, Silver – 300 bucăți
  • Microsoft Xbox ONE 500 GB Xbox – 200 bucăți
  • SSD Kingston V300 2.5″, 120GB, SATA 3 – 200 bucăți

Ora 11:40. Sunt trei ore de când eMAG vinde online de Black Friday 2015. Produsele la reducere sunt AICI.

Dacă vrei o listă cu zeci de magazine participante, ordonată frumos, pe categorii, te invităm AICI (ți-am pregătit un shop din care poți alege rapid oferte la electronice, haine, produse de casă și grădină, jucării sau orice altceva te interesează). 

Ora 10: Siteul eMAG nu a picat în primele două ore de Black Friday 2015 în acest magazin, ceea ce înseamnă că evenimentul a fost extrem de bine pregătit din punct de vedere tehnic. Cât despre oferta de Black Friday, vă lăsăm să vă convingeți de unii singuri AICI

Black Friday 2015. Magazinele care își dispută onlineul românesc

Ora 8: eMAG a început ofertele de Black Friday 2015. Primele stocuri epuizate, sunt, așa cum ne așteptam, la modelul iPhone 6 la 1999 lei. Oferte foarte bune de Black Friday 2015 la electrocasnice (oferta, AICI) și la televizoare (oferta, AICI). 

Campaniile Elefant Quickmobile, evoMAG și ClickShop sunt în plină desfășurare și înregistrează vânzări masive de Black Friday 2015. 

Și magazinele de haine au reduceri de Black Friday 2015. O listă a acestor magazine găsim AICI

Ora 7:40 Anul trecut, eMAG a început reducerile de Black Friday la ora 7. În 2015, oferta întârzie să apară pe site. Deocamdată, siteul eMAG arată astfel. Traficul de vârf de la orele dimineții ne fac să credem că sute de mii de oameni vor fi pe site în momentul în care încep reducerile eMAG de Black Friday 2015

Ora 6: Am analizat oferta eMAG la telefoane, de Black Friday 2015. Găsiți concluziile noastre AICI. Am realizat și un sumar al ofertelor la electrocasnice și la televizoare de Black Friday 2015. Speram sa va fie de ajutor! 

ora 4: Ni se pare foarte bună campania de reduceri Elefant la parfumuri. Există produse cu stoc epuizat, încă de pe acum. eMAG o să dea drumul ofertelor de dimineață. Noi spunem că reducerile eMAG încep în jurul orei 7. Cam la fel cred clienții eMAG, pe pagina de Facebook a magazinului.

Mișcare puternică și pe piața de fashion, unde Black Friday 2015 vine cu reduceri aproape ireale la magazine ca DeClub, DepoChic sau Kurtmann. O listă de magazine de fashion care participă la Black Friday găsiți AICI.  

Dacă sunteți în căutare de cadouri inspirate, la reducere de Black Friday, vă invităm să consultați, pe lângă oferta eMAG și a altor magazine, și oferta unui magazin aparte, Tiparo. Reducerile sunt AICI

eMAG, Elefant și evoMAG au și oferte la ceasuri de Black Friday 2015, însă noi vă recomandăm cu căldură magazinele specializate. Le descoperim AICI.

01:15. eMAG a trimis o selecție de reduceri de Black Friday 2015 printr-un newsletter. Am ales cele mai bune oferte și am scris acest articol: 

Black Friday 2015. 20 de reduceri eMAG care merită banii

Alegeți ofertele eMAG care vă plac și comparați-le cu cele propuse de alte magazine online din România! Aici, aveți linkuri spre marea concurență a eMAG de Black Friday 2015: 

Elefant 

evoMAG 

 MarketOnline

ClickShop

Quickmobile

Primle vești despre telefoane și televizoare de la eMAG de Black Friday 2015:

Telefoane: iPhone 6 vine la prețul de doar 1999 lei de Black Friday 2015, potrivit anunțului eMAG.

Samsung Galaxy S5 este la rându-i în oferta eMAG de Black Friday. Costă, numai în data de 20 noiembrie 2015, 1399 lei.

Televizoare: Un model HD de la UTOK, cu diagonală de 80 de centimetri, vine la prețul de 499 lei de Black Friday 2015.

Dintre marile branduri de televizoare, remarcăm reducerea de Black Friday 2015 la un SMART LED LG. TV-ul, cu diagonala de 109 centrimetri și Full HD, costă 1899 lei la eMAG.

Dacă îți doreai un televizor 4k de Black Friday 2015, ne-a atras atenția reducerea de 50% la un model Samsung cu diagonala de 152 centimetri. Pentru cei care își doresc o diagonala mai mică, eMAG propune o ofertă specială la televizor Philips LED, 139 centimetri.

Black Friday 2015 - eMAG ne arată laptopuri, tablete și electrocasnice la reducere

Laptopuri - Ofertă bună de Black Friday 2015 la laptopuri. eMAG propune un laptop Lenovo Idea PAD, cu 2GB, 500GB, procesor Dual Core 2,16 GHz la doar 699 lei.

Bună este și oferta la laptopul ASus cu procesor Intel Core i7, unul dintre cele mai bune procesoare ale momentului, 8GB RAM, 1TB stocare, la 2799 lei.

Tablete - iPad Mini 2 are preț mai mic de 700 de lei de Black Friday 2015 pe siteul emag.ro. Și Samsung Galaxy Tab 4, Quad Core, 1,20 GHz, 7 inch are preț excelent de Black Friday 2015 - 469 lei.

Electrocasnice - Sunt printre cele mai vândute pe eMAG.ro, tot timpul anului. Mașina de spălat rufe LG, cu capacitate de 8kg și 1200 RPM, clasa A+++ este la preț de 1199 lei de Black Friday 2015.

Și un frigider Samsung 290 l, clasa A+, Full No Frost are preț bun de Black Friday din 20 noiembrie 2015 - 1299 lei.

Aparate foto - E momentul potrivit pentru a îți încerca talentul fotografic cu un aparat foto DSLR Canon EOS 1200D, 18 MP, plus obiectiv EF-S 18-55 mm. Prețul de Black Friday 2015 la eMAG este de sub 1000 de lei.

eMAG are oferte foarte bune și la ceasuri, scule și unelte, îmbrăcăminte, dar și anvelope. Vă invităm să le descoperiți în această dimineață AICI. Nu uitați de shopul realitatea.net de Black Friday, cu reducerile pe categorii (IT, Home & Deco, Haine, Electronice, Cosmetice, Turism s.a.m.d)

Puteți consulta oferta eMAG de Black Friday AICI.

O ofertă completă pentru mai multe magazine de Black Friday găsiți AICI.

Black Friday 2015 - Ce magazine au furat startul față de eMAG.ro 

Nici nu a început bine Black Friday 2015, eMAG.ro nu a apucat încă să dea drumul reducerilor, iar alte 2 magazine mari și cu oferte inedite vor să contracareze discounturile ce vor urma la eMAG.

Cei care au început astăzi din timpul zilei reducerile de Black Friday 2015 chiar înaintea celor de la eMAG.ro sunt cei de la magazinul online Clickshop.ro Oferta lor este diversificată și vă recomandăm în special să studiați discounturile la telefoane.

OFERTA COMPLETĂ DE LA CLICKSHOP.RO E DISPONIBILĂ AICI

Celălalt magazin important online care a furat startul promoțiilor de Black Friday 2015, chiar înaintea celor de la eMAG.ro este Elefant.ro. Deși au avut la începutul promoției câteva probleme cu site-ul care au persistat pe  parcursul a câteva ore, oferta lor poate fi găsită acum AICI.

UPDATE 19:00

BLACK FRIDAY 2015 - eMAG vs. Elefant vs. EVOmag

Căutările după promoțiile de Black Friday au început să crească exponențial. Toată lumea este în așteptarea ofertelor de Black Friday iar printre princilalele magazine care vor avea oferte sunt eMAG, elefant.ro și evomag. Pe rând, începând din această seară, pe realitatea.net găsiți absolut toate ofertele importante, imediat ce ele sunt afișate.  

Consultați AICI ofertele tuturor magazinelor prezentate mai sus.

update 16:08 Site-ul eMAG.ro este funcțional


După mai bine de 15 minute în care site-ul magazinului online eMAG.ro nu a fost funcțional, acesta a revenit și pare să fie în perfectă stare de funcționare. Promoțiile uriașe care sunt așteptate de către clienții eMAG.ro au făcut ca traficul pe site să fie cel mai probabil unul uriaș chiar dinainte de a începe Black Friday. Aceste situații sunt normale pentru orice site în cazul unui volum de trafic uriaș, tocmai din acest motiv este bine să urmați ghidul eMAG pentru cumpărătorii de Black Friday pentru a fi sigur că nu ratați ofertele dorite. Puteți consulta acest ghid AICI.

UPDATE 15:50 - Site-ul eMAG.ro nu poate fi accesat

Nici nu a început promoția de Black Friday 2015 că site-ul eMAG.ro a și devenit inaccesibil publicului. Deocamdată magazinul online nu a făcut publică nicio informație. Realitatea.net vă informează LIVE despre toate promoțiile de Black Friday 2015 și vă ține la curent cu cele mai noi știri și oferte.

 

Cei de la eMAG au dezvăluit că prețurile ofertelor de Black Friday vor fi disponibile înainte ca produsele să poată fi cumpărate. La întrebarea unui client pe pagina de facebook a celor de la eMAG, echipa de comunicare a dezvăluit faptul că în jurul orei 23 în această seară se va trimite un newsletter ce va conține toate ofertele disponibile de Black Friday.

Rămâne să stați cu ochii pe newsletterul celor de la eMAG, sau să vă abonați AICI dacă nu ați făcut-o deja. Este de așteptat ca promoțiile din acest an să depășească orice imaginație, peste 250.000 de obiecte vor avea prețuri reduse semnificativ.

Realitatea.net vă va ține constant în legătură cu cele mai noi oferte de la eMAG de Black Friday 2015.

eMAG, noi dezvăluiri de Black FRIDAY

Cei de la eMAG sunt în pregătiri intense înainte de marele eveniment. În urmă cu doar câteva minute ei au postat pe pagina oficială a magazinului câteva imagini cu pregătirile intense pe care le fac pentru ca toate lucrurile să funcționeze la parametri normali.

Este vorba despre împachetarea, expedierea și pregătirea tuturor coletelor, însă și de infrasctructura site-ului magazinului online care va avea un trafic record, ca în fiecare an.

eMAG - Sfaturi importante pentru toți clienții

eMAG a dat mai multe informații pentru clienții lor, în aceste zile. Un ghid complet cu 5 pași despre cum să vă asigurați că prindeți oferta dorită este disponibilă pe site-ul eMAG și puteți să îl consultați AICI. 

Printre elementele cele mai importante este să vă logați dinainte de a începe promoția de la eMAG, să vă selectați produsele pe care le doriți și să așteptați până în momentul în care promoția va debuta, pentru a vedea prețurile noi. Este de așteptat ca cele mai multe produse să aibă reduceri, așa cum s-a întâmplat în fiecare an la eMAG.

 

 

 
Mai multe articole despre:
black friday emag