MENIU

eMAG Flash Deals – Promotia de luni! Cumpara azi ieftin ca sa te bucuri toata saptamana de discountu

eMAG Flash Deals debuteaza inca de luni cu aproape 4 ore de reduceri rapide pentru cele mai diverse articole.

eMAG Flash Deals – Lista tuturor ofertelor din promotia scurta de luni poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG a dat startul inca de luni, de la prima ora, la 3 promotii diferite. Una este IT MOBILE DAYS, alta se numeste Zilele casei tale, iar cea mai scurta dintre ele se numeste Flash Deals cu care v-ati obisnuit deja, probabil. Promotia aduce 3 ore de reduceri consistente pentru un numar redus de produse.

eMAG Flash Deals – Plita incorporabila Hansa

Prima oferta pe care v-o recomandam are o reducere reala de 37% la eMAG, in cadrul promotiei rapide Flash Deals. Aceasta plita este produsa de Hansa, are 4 arzatoare, functioneaza pe gaz insa aprinderea se face electric. Suprafata de gatit e din sticla neagra, foarte eleganta. Oferta completa o gasiti AICI.

eMAG – Masina de spalat rufe Beko la Flash Deals

Un alt discount impresionant ajunge la 35% pentru o masina de spalat rufe marca Beko de foarte buna calitate. Masina de spalat rufe este dotata cu uscator , are 1400 RPM, capacitate de spalare de 8 kg, iar de uscare de 5kg, 16 programe distincte disponibile, motor prosmart inverter, functie wash and wear, baby protect, iar clasa energetica din care face parte este A. Oferta completa poate fi gasita AICI.

Combina frigorifica Beko – eMAG Flash Deals

36% mai ieftina combina frigorifica la Beko timp de aproape 4 ore in promotia de la eMAG. Combina are un volum de depozitare pentru alimente de 251l, face parte din clasa energetica A+, e dotata cu functia NeoFrost si inaltimea ei este de 201cm. Suprafata este din inox antiamprenta care se intretine si se curata cu mare usurinta. Oferta completa o gasiti AICI.

Flash Deals – Pachet promot CUptor si plita incorporabile de la eMAG

Reducere de 780 de lei in promotia Flash Deals de la eMAG pentru pachetul promotional ce contine atat un cuptor cat si o plita incorporabile in mobilierul de bucatarie. Cuptorul este incorporabil, produs de Bosch, este electric si multifunctional dar e dotat si cu functia de curatare catalitica. Plita este si ea tot de la Bosch, incorporabila, functioneaza pe gaz si e dotata cu 4 zone de gatit, arzator economic si arzator wok. Ambele au la suprafata un strat de inox. Oferta completa de la eMAG cu toate detaliile ei poate fi gasita AICI.

Frigider Side by Side

Ultima oferta pe care v-o recomandam de la eMAG in cadrul acestui articol este cel mai probabil si cea mai puternica. E vorba de un frigider de tip Side by Side de la Heinner ce are volum de depozitare pentru alimente de 516l, face parte din clasa energetica A+, are functie Full No Frost pentrua nu produce gheata si e dotat cu un display pe usa. Frigiderul are inaltime de 178cm si exteriorul este inox painted. Oferta completa cu reducere de 35% de la eMAG poate fi gasita AICI.

Mai multe articole despre:
emag flash deals