MENIU

eMAG Flash Deals – Cea mai scurta promotie are cele mai mari reduceri de pret

eMAG Flash Deals este un nou tip de promotie pe care o desfasoara cel mai mare retailer online din Romania. Timp de doar cateva zeci de minute reducerile ating praguri record.

eMAG Flash Deals – Toate ofertele promotiei pot fi consultate accesand URMATORUL LINK.

eMAG Flash Deals este o promotie foarte avantajoasa care aduce pret de cateva zeci de minute reduceri fabulos de mari. Astazi promotia dureaza doar 3 ore si noi am selectat 5 dintre cele mai interesante oferte pe care le-am gasit. Sunt vizate produse diverse: de la frigidere, masini de spalat rufe si electrocasnice mari in general pana la televizoare, laptopuri, telefoane mobile, chiar si iphone-uri de ultima generatie, toate au reduceri imense.

eMAG Flash Deals – Masina de spalat rufe Beko

Prima oferta din promotia Flash Deals de la eMAG pe care v-o prezentam si care ne-a atras atentia in mod deosebit este pentru o masina de spalat rufe de la Beko, un producator de foarte buna calitate. Modelul masinii de spalat rufe este unul SLIM, adica are dimensiuni mult reduse, insa capacitatea de incarcare a cuvei este de 7kg. Masina are 1200 RPM si face parte din clasa energetica A+++. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Televizor LED Samsung

O alta oferta de-a dreptul dementiala este pentru un televizor spectaculos de la Samsung. Acest televizor are ecranul curbat pentru o experienta de vizionare de exceptie, display de tip LED cu diagonala de 163cm, toate functiile smart disponibile si o rezolutie 4K ULTRA HD. Practic e tot ce ti-ai putea dori de la un televizor. Oferta cu 30% reducere o gasiti AICI.

eMAG Flash Deals – iPhone 6

In aceasta promotie de la eMAG preturile sunt scazute foarte mult, tocmai din acest motiv a fost o adevarata surprindere sa vedem un model de iPhone 6 in promotie. E vorba de o reducere de 31% pentru iPhone 6 cu 32GB si 4G. Toate detaliile ofertei le gasiti AICI.

eMAG Flash Deals – Lenovo Ideal Pad

Trecem si la o alta categorie de produse, laptopurile de foarte buna calitate. Modelul Lenovo IdeaPad 320 e dotat cu un procesor AMD de pana la 3.6 Ghz, ecranul sau e unul standard de 15.6 inch, 4GB memoris si un spatiu de stocare generos de 500GB. In plus, laptopul e dotat si cu unitate optica de tip DVD-RW. Oferta cu 27% reducere de pret poate fi gasita accesand URAMTORUL LINK.

eMAG Flash Deals – Combina frigorifica Hotpoint

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol e pentru combina frigorifica Hotpoint care face parte din clasa energetica A+ avand un consum scazut de electricitate, are volum generos de depozitare pentru alimente de 450l si inaltimea sa e de 195cm. Combina e dotata cu doua usi, congelator, are functie full no frost pentru a pastra alimentele proaspete un timp indelungat, iar exteriorul este dintr-un strat de inox foarte usor de curatat si intretinut. Oferta cu 38% reducere o puteti gasi AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag flash deals