MENIU

eMAG face echipa de Mondiale cu reducerile astea! Castigatori sunt clientii

eMAG are o promotie speciala pentru Campionatul Mondial de Fotbal. Tot ce ai nevoie gasesti la reducere la cel mai mare retailer online din Romania.

eMAG – Lista tuturor ofertelor din promotia de Mondiale poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG a inceput de curand o promotie foarte interesanta in care vine cu reduceri de pana la 40% pentru mai multe produse care v-ar putea ajuta la o vizionare in cele mai bune conditii a meciurilor de Cupa Mondiala care stau sa inceapa.

eMAG – Televizor Smart Philips

Cea mai avantajoasa oferta eMAG pentru un televizor de Mondiale pe care noi am zarit-o este cea pentru modelul de la Philips. Televizorul costa mult sub 2.000 de lei desi are doua atribute foarte importante: diagonala de 126cm si rezolutia cea mai puternica de pe piata de 4k ultra hd. In plus, televizorul e dotat cu toate functiile smart, poate fi conectat la internet si poate reda continut de pe platforme online precum netflix, hbo go, youtube sau facebook. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Videoproiector Benq

Daca planuiti sa vizionati meciurile intr-o atmosfera cu adevarat de Mondiale va recomandam sa treceti la un videoproiector si sa profitati de pretul asta bun din promotia eMAG. Va recomandam un videoproiector de la Benq, unul dintre cele mai bune branduri in domeniu, care reda si 3D, iar rezolutia sa este FULL HD, avand o luminozitate de 3300lumeni si 2 porturi hdmi. Toate detaliile dar si pretul eMAG cu 23% reducere pot fi gasite AICI.

eMAG – soundbar Samsung

Daca vreti sa simtiti atmosfera de pe stadion, aveti nevoie si de un sunet cat mai fidel, puternic si care sa va faca sa va simtiti chiar ca in tribune. Noi va recomandam la un pret uimitor de bun kitul wireless pentru un soundbar Samsung surround de 80w. Oferta cu 20% reducere o gasiti AICI.

eMAG – Consola Playstation 4 SLIM

In pauzele dintre meciuri puteti schimba chiar voi scorul si influenta rezultatele Cupei Mondiale de fotbal, daca va jucati FIFA. Puteti face asta pe consola SonY Playstation care este foarte avantajoasa la eMAG in cadrul acestei promotii. Consola este un model SLIM 4 si are spatiu de stocare 500GB. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG – Tricou al echipei Nationale

Chiar daca nu participam la turneul final, iti recomandam sa vizionezi meciurile intr-un tricou al Echipei Nationale de Fotbal a Romaniei, din patriotism. Poate peste 4 ani o sa fim mai norocosi, iar tricoul echipei noastre o sa fie mult mai scump de cumparat, asa ca profita acum de oferta de AICI.

eMAG – Aparat de aer conditionat

Daca vrei sa iti fie bine in propria sufragerie, vara asta cand urmaresti meciurile de la Mondiale, iti recomandam sa-ti cumperi acum un aparat de aer conditionat cu kit de instalare inclus de la eMAG. Nu de alta, dar jucatorilor nu o sa le fie chiar atat de cald pentru ca vremea e mai racoroasa in Rusia, chiar si pe timpul verii. Aparatul de la Alizee are putere de 9000BTU si face parte din clasa energetica A++. Oferta cu 29% reducere o gasesti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
null