MENIU

eMAG – eMAGia Sarbatorilor aduce oferte fantastice care intrec orice imaginatie

eMAG are promotia speciala eMAGIA Sarbatorilor prin care preturile sunt scazute miraculos la jumatate. Anul asta sarbatorile chiar sunt magice.

eMAG – Ofertele din promotia eMAGia Sarbatorilor pot fi consultate accesand URMATORUL LINK.

eMAG vrea sa termine anul in forta si ne propune promotia miraculoasa eMAGIA Sarbatorilor, o promotie prin care reduce preturile la jumatate. Exista o multime de oferte diverse, pentru produse din toate categoriile, care ating reduceri de pana la 50%.

eMAGia Sarbatorilor este o promotie ce se desfasoara acum, in perioada de iarna, tocmai pentru a ne incuraja sa cumparam cadouri celor dragi, dar si pentru noi, de cea mai buna calitate, dar si la preturi avantajoase.

Am aruncat si noi o privire pe site-ul eMAG, peste ofertele din promotia eMAGIA Sarbatorilor si am ramas profund impresionati de preturile bune. Va aducem si voua in atentie 5 dintre ofertele care pe noi ne-au atras cel mai mult.

eMAGIA Sarbatorilor – Telefon mobil Samsung Galaxy S8 Plus

eMAG are o oferta foarte buna in promotia de sarbatori pentru un telefon mobil extrem de performant. E vorba despre Samsung Galaxy S8 Plus care are un spatiu de stocare de 64GB si functie 4G disponibila. Telefonul beneficiaza de o reducere de 17% din pret si oferta poate fi gasita AICI.

eMAGIA Sarbatorilor – Televizor Smart Samsung

Ramanem tot la producatorul Samsung pentru a va prezenta o oferta excelenta la un televizor cu ecran mare de 125cm diagonala. Display-ul e de tip led si imaginile impecabile pe care le reda sunt la rezolutie 4K ULTRA HD. Oferta pentru acest televizor include o garantie de 24 de luni si un discount de 40%. Consultati oferta AICI.

eMAGIA Sarbatorilor – Laptop Lenovo IdeaPad

Tot in aceasta promotie gasim o oferta foarte buna pentru laptop performant produs de Lenovo. Este vorba despre modelul IdeaPad 320 ce are un procesor Intel Core i3 cu o frecventa de 2 Ghz pe o arhitectura Skylake. Laptopul are ecran de 15.6 inch, standard, ce reda imagini FULL HD. Memoria sa este de 4GB iar spatiul de stocare e unul generos de 4GB. In plus, laptopul are si unitate optica de tip DVD-RW si placa video Intel HD Graphics. Sistemul de operare cu care vine preinstalat este Windows 10. Pretul sau il gasiti AICI.

eMAGIA Sarbatorilor – Combina frigorifica Samsung

Pret foarte, foarte bun are combina frigorifica de la Samsung. Aceasta combina e prevazuta cu doua usi, pe cea superioara este amplasat atat un dozator de apa rece cat si un display. Combina are congelator, volum de depozitare pentru alimente de 321l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 185cm. Toate detaliile si mai ales pretul cu 31% discount pot fi gasite accesand URMATORUL LINK.

eMAGIA Sarbatorilor – Masina de spalat rufe Whirlpool

Ultima oferta pe care v-o prezentam in cadrul acestui articol de la eMAG este pentru o masina de spalat rufe de la Whirlpool ce foloseste functia 6th Sense Colours si are capacitate de umplere a cuvei de 6kg rufe murdare. Masina face parte din clasa energetica A+++ avand un consum foarte scazut de electricitate dar si de detergent si apa, iar forta sa de centrifugare e de 1200 RPM. Oferta cu 32% reducere poate fi gasita AICI.

Mai multe articole despre:
null