MENIU

eMAG electrocasnice - 22 de oferte imbatabile. Ce preturi bune au

eMAG are reduceri importante pentru mai multe electrocasnice mari.

eMAG - Lista cu toate electrocasnicele aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG a dat startul unei promotii foarte interesante cu reduceri mari pentru electrocasnice. Am selectat si noi 22 dintre cele mai bune oferte ce au discounturile cele mai mari la promotie si vi le prezentam in cadrul articolului.

eMAG - Combina frigorifica Sharp

Prima oferta este o combina frigorifica de la Sharp care are un volum de 297l, functie No Frost, face parte din clasa energetica A+ si e dotat cu display pe usa superioara. Frigiderul are o inaltime de 186cm si pretul beneficiaza de 900 de lei reducere. Consultati oferta completa AICI. 

eMAG – Masina de spalat rufe SLIM Hotpoint

Masina de spalat slim de la Hotpoint pe care v-o recomandam prima din acest articol are si reducerea cea mai importanta de pret. Masina are 1200 RPM, 7KG capacitate de incarcare a cuvei, face parte din clasa energetica A+++ si dispune de un display de tip LED. Oferta o gasiti AICI.

eMAG - Masina de spalat rufe Sharp

Tot de la Sharp ne-a atras atentia o oferta foarte avantajoasa pentru o masina de spalat rufe puternica. Masina are capacitate de incarcare a cuvei de 8kg, 1000 rotatii pe minut si face parte din clasa energetica A+++, fiind foarte economicoasa. Reducerea este de 700 de lei si oferta poate fi gasita AICI.

eMAG - Combina frigorifica Indesit

Indesit este un brand renumit pentru calitatea produselor sale si asa este si in cazul combinei frigorifice dotate cu doua usi de la oferta. Combina are un volum de depozitare de 368l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 200cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Plita incorporabila Hansa

Plita incorporabila este foarte utila si foarte ieftina la eMAG. Plita Hansa poate fi usor incorporata in mobilierul de bucatarie, functioneaza pe gaz, e dotata cu 4 arzatoare, aprinderea este electrica si la suprafata are un strat de inox usor de intretinut si curatat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Masina de spalat 6th Sense Whirlpool

Aceasta masina de spalat rufe de la Whirlpool face parte din gama de succes 6th Sense Whirlpool, costa sub 1.000 de lei, are 100 RPM si o capacitate de incarcare de 6kg. Masina este una economicoasa din punct de vedere energetic, facand parte din clasa A++ si in plus e dotata si cu display de tip LCD. Oferta completa poate fi gasita AICI.

eMAG - Cuptor cu microunde Samsung

Pret foarte avantajos de la eMAG pentru un cuptor cu microunde de calitate produs de Samsung. Cuptorul are volum de 20l, putere de 800W si este actionat mecanic. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG - Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint

Ultima oferta pe care v-o recomandam in cadrul acestui articol este pentru o masina de spalat vase incorporabila de a Hotpoint. Masina poate spala pana la 10 seturi de vase deodata, are 9 programe disponibile, face parte din clasa energetica A+ si latimea sa este de doar 45cm. Pretul cu 710 lei reducere poate fi gasit AICI.

eMAG – Combina frigorifica Hotpoint

Continuam cu o combina frigorifica de la Hotpoint ce are volum de 340l in cele doua departamente de care dispune. Combina foloseste functia Full No Frost, face parte din clasa energetica A++ si are inaltime de 189cm. La suprafata e acoperita cu inox. Oferta o gasiti AICI.

eMAG – Masina de spalat vase

Masina de spalat vase ar trebui sa nu lipseasca din nicio bucatarie in ziua de astazi. Modelul de la Hotpoint pe care vi-l prezentam are un pret foarte avantajos, poate spala simultan pana la 14 seturi de vase, are 8 programe diferite si face parte din clasa energetica A++. Latimea masinii de spalat vase este de 60cm. Pretul la reducere poate fi consultat AICI.

eMAG – Frigider Side by Side

Frigiderele de tip Side by Side sunt printre cele mai cautate, iar acest model de la Hotpoint este printre cele mai ieftine disponibile la eMAG. Frigiderul are volum foarte generos de depozitare de 515l, face parte din clasa energetica A+ si are pe usa dozator pentru acces rapid la lichide racite. Frigiderul e dotat si cu functia speciala Full No Frost pentru a nu produce gheata si are 176cm inaltime. Suprafata frigiderului este din inox, fiind usor de curatat. Pretul il gasiti AICI.

eMAG – Plita incorporabila Hotpoint Direct Flame

Plita incorporabila de la Hotpoin pe care v-o recomandam costa putin peste 1.000 de lei si are un discount de 31% la eMAG. Plita functioneaza pe gaz, are un design deosebit, e dotata cu 4 arzatoare si aprindere electrica, iar suprafata este din sticla neagra foarte eleganta. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Masina de spalat cu uscator

Salvati o multime de timp si de spatiu cu masina de spalat dotata si cu uscator de la Hotpoint care are, pe deasupra, si un pret la promotie. Masina are capacitate de incarcare pentru spalare cu 9kg de rufe murdare si pentru uscade de doar 7kg. Masina face parte din clasa energetica A si pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Plita incorporabila Hotpoint Luce

Un alt model de plita incorporabila foarte avantajoasa, dar si cu un alt design deosebit de elegant este Luce de la Hotpoint. Plita functioneaza pe gaz, are 4 arzatoare si latime de 60cm iar suprafata sa este din inox foarte usor de curatat si intretinut. Pretul poate fi gasit AICi.

eMAG – Masina de spalat vase incorporabila Hotpoint

Paritcularitatea aceste masini de spalat vase, fata de modelele prezentate precedent, este ca ea poate fi integrata cu usurinta in mobilierul de bucatarie, fiind incorporabila. Masina de la Hotpoint are 5 programe disponibile prin care poate spala pana la 13 seturi de vase simultan. Latimea ei este de 60cm si face parte din clasa energetica A+. Oferta completa poate fi consultata AICI.

eMAG – Combina frigorifica Hotpoint

Combina frigorifica Hotpoint e dotata cu functia speciala No Frost pentru a nu produce gheata si pastreaza alimentele proaspete mai multa vreme, volumul sau de depozitare in cele doua compartimente este de pana la 340l si face parte din clasa energetica A+++. Pretul exact al frigiderului il gasiti AICI.

eMAG – Plita incorporabila Hotpoint

Tot in top 15 cele mai mari discounturi pentru electrocasnicele Hotpoint se afla si plita incorporabila PK 640 care e dotata cu 4 arzatoare pe gaz, are aprindere electrica si latimea sa este de 65cm. Supfarata de gatit este acoperita cu inox si sticla neagra. Gasiti oferta complet cu toate detaliile AICI.

eMAG – Plita incorporabila Hotpoint KIA

Un alt model de plita incorporabila de la Hotpoint este KIA 640 C care functioneaza prin inductie, avand 4 zone de gatit si o latime de 59cm. Plita e dotata cu timer si touch control. Pretul cu 450 de lei mai ieftin il gasiti doar AICI.

eMAG – Combina Hotpoint

E impresionant faptul ca aceasta combina frigorifica de la Hotpoint costa sub 2.000 de lei la reducere si are o configuratie foarte performanta: face parte din clasa energetica A+, volumul de depozitare este de 450l, are inaltime de 195cm si functie Full No Frost. In plus, exteriorul este din inox si e dotata cu doua usi. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – Side By Side

In stoc limitat se mai regaseste si aceasta oferta pentru un frigider ultra modern de tip Side by Side de la Hotpoint. Frigiderul are functie Full No Frost, volum de 550l, face parte din clasa energetica A+ si are inaltime de 176cm. Oferta o gasiti AICi.

eMAG – Cuptor incorporabil

Una dintre rarele oferte de cuptor incorporabil de la Hotpoint este pentru acest model electric, multifunctional. In interiorul sau are un volum de 73l, 8 functii speciale printre care si cea de grill, e dotat si cu timer si face parte din clasa energetica A+. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Combina frigorifica incorporabila Hotpoint

Ultima oferta pe care v-o recomandam este una foarte simpla si avantajoasa la o combina frigorifica incorporabila Hotpoint. Combina are volum de doar 275l insa e dotata cu doua usi, face parte din clasa energetica A+ si are inaltimea de 177cm dar si culoarea alba. Pretul ei poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
emag