MENIU

eMAG, detalii despre Black Friday 2017 – Primele preturi concrete au fost anuntate deja

eMAG are de Black Friday 2017 surprize mari pentru cei pasionati de cumparaturi. Si pana la urma, cine nu e pasionat de cumparaturi? Mai ales cand sunt anuntate discounturi miraculoase.

eMAG – Oferta de Black Friday 2017 va putea fi consultata complet accesand URMATORUL LINK.

Plata in rate fara dobanda la eMAG poate fi efectuata cu cardul Raiffeisen care va aduce pana la 24 de rate fara dobanda si pana la 10% inapoi din suma cheltuita. Pentru detalii si procedura de obtinere a unui asemenea card, aveti toate informatiile ACCESAND URMATORUL LINK.

LISTA TUTUROR MAGAZINELOR CARE PARTICIPA LA BLACK FRIDAY 2017 - CLICK AICI


eMAG Ghid Black Friday - Au fost anuntate ofertele - Vezi LIVE diferenta intre preturi


eMAG a pregatit de Black Friday 2017 o serie de surprize pe care a inceput deja, incet, incet, sa le anunte. In prima faza, este vorba despre 10 oferte pe care le detaliem si explicam mai jos.

Chiar daca nu pare mult, informatiile pe care le-au furnizat cei de la eMAG chiar inainte sa inceapa Black Friday 2017 pot sa ne dea un indiciu important despre cat de mari vor fi reducerile.

Pe langa ofertele deja anuntate, stim ca vor putea fi achizitionate produse si in rate fara dobanda cu ajutorul diferitelor carduri cu care eMAG are colaborare.

eMAG Black Friday 2017 – Telefon mobil Samsung Galaxy S7

De-a lungul timpului am prezentat de nenumarate ori oferte speciale pentru Samsung Galaxy S7, dar si pentru celelalte telefoane mobile din gama Galaxy. Se pare ca de Black Friday 2017 avem parte de o surpriza care depaseste cu mult asteptarile si reducerile din promotiile precedente. Este vorba de un pret de doar 1.499 de lei pentru telefonul Samsung Galaxy S7 care este de foarte buna calitate si unul dintre cele mai vandute. Telefonul are memorie de 32GB, functie 4G si beneficiaza de o garantie inclusa de 24 de luni. Pretul sau este mult scazut, puteti vedea cat costa cu cateva ore inainte de Black Friday 2017 accesand URMATORUL LINK.

Black Friday – Combina frigorifica Arctic

O alta categorie ce a beneficiat de multe reduceri la eMAG de-a lungul ultimului an este cea a frigiderelor. De aceasta data vorbim despre un frigider romanesc, produs de catre cei de la Arctic, de cea mai buna calitate. Combina frigorifica Arctic are un volum de depozitare pentru alimente de 262l, inaltime de 170cm si e dotat cu doua usi. Consumul sau este unul scazut, avand clasa energetica A+. Frigiderul va costa doar 599 de lei, in conditiile in care pretul sau acum poate fi vazut accesand URMATORUL LINK.

eMAG Black Friday 2017 – Detergent Ariel Pods 3 in 1

Poate nu va ganditi chiar de Black Friday 2017 sa achizitionati detergent, insa va spunem noi sa va ganditi de doua ori inainte de a trece peste aceasta oferta. Pachetul promotional pentru detergent capsule Ariel Pods 2 in 1 contine 3x39 capsule la un pret de doar 89 de lei. Pretul detergentului inainte de reducere poate fi gasit LA URMATORUL LINK. Nu-i asa ca va da de gandit?

Black Friday – Consola Microsoft Xbox One Slim

Continuam sa ne uimim de ofertele foarte bune pe care le vedem in doar cele 10 anuntate inainte de eMAG. Pentru pasionatii de jocuri consola Microsoft Xbox One Slim cu spatiu de stocare de 500GB, modelul White, este o adevarata atractie daca le spunem ca pretul de Black Friday va fi de...599 de lei. Nu va impresioneaza? Aruncati o privire peste pretul dinainte de reduceri LA URMATOAREA ADRESA.

eMAG Black Friday 2017 – Acumulator extern

O alta surpriza foarte placuta este pretul excelent pentru acumulatorul extern A+ de 10.000Ah ce are conectivitate USB si MicroUSB. Acumulatorul are un grad extins de universalitate, creat special pentru a incarca orice telefon sau tableta. El are in componenta celule Li Ion si dimensiunile ii sunt mult reduse, oferind un plus de portabilitate. Pretul de Black Friday 2017 va fi de doar 39 de lei, in conditiile in care inainte de reducere AVETI PRETUL AICI.

Black Friday – Televizor LED Nei

Despre televizoare, cei de la eMAG nu au vrut sa dezvaluie prea multe dar ne-au dat o informatie importanta. Un televizor cu 81 de cm diagonala si rezolutie HD produs de NEI ajunge sa coste sub 400 de lei dupa ce se activeaza promotiile de Black Friday. Oferta depaseste cu mult o reducere de 50% - Va puteti convinge chiar voi vazand pretul inainte de reducere AICI.

eMAG Black Friday 2017 – Tigaie Wok

E timpul sa ne apucam de mancat sanatos. Daca pana acum gaseam diferite scuze, acum avem la pret de nimic o tigaie wok de la Tefal Only Cook de cea mai buna calitate in care se pot face legume sanatoase si gustoase. Tigaia este dotata cu thermo spot si are 28 cm. Este foarte usor de curatat si are invelis interior si exterior antiaderent. Pretul ei de Black Friday va fi de 49 de lei, iar inainte de marea reducere tigaia costa...VEZI PRETUL AICI.

Black Friday – Laptop Lenovo IdeaPad

Tehnologia e mereu scumpa, dar un asemenea laptop precum cel pe care urmeaza sa vi-l prezentam, nu o sa il gasiti niciodata mai ieftin. Laptopul e de cea mai buna calitate, de la Lenovo, un model din gama IdeaPad cu procesor Intel Celeron de pana la 2.48 Ghz. Display-ul este unul elegant si generos de 15.6 inch, 2 GB memorie si un spatiu de stocare de 500GB. Placa video e si ea una buna de la Intel HD Graphics 400. Acest laptop va costa de Black Friday doar 499 de lei la eMAG, iar inainte de promotie are pretul pe care il gasiti accesand URMATORUL LINK.

eMAG Black Friday 2017 – Aparat de gatit cu aburi Philips

Vorbeam si mai devreme despre gatitul sanatos si se pare ca de Black Friday 2017 toate ofertele ne indeamna spre un stil de viata cat mai bun. Aparatul de gatit cu aburi si blender de la Philips ne permite sa gatim alimentele in cel mai sanatos mod cu putinta si sa facem atat piureuri cat si diferite smoothiuri extrem de sanatoase si rapide. Aparatul e unul de cea mai inalta calitate si costa doar 349 de lei la oferta de Black Friday 2017 de la eMAG, iar inainte de reducere il gasiti la pretul AFISATI AICI.

Black Friday – Anvelopa de iarna

Dupa cum stiti, se anunta racirea accelerata a vremii si scaderea brusca a temperaturilor in toata tara asa ca este timpul sa punem anvelopele de iarna. In cele mai multe magazine preturile acestor anvelope a crescut pentru ca cei care le comercializeaza sa scoata un profit mai mare. De Black Friday 2017 insa avem mare noroc si la eMAG gasim anvelopa la doar 100 de lei. Toate detaliile si pretul dinainte de Black Friday pot fi gasite accesand URMATORUL LINK.

eMAG Black Friday 2017 - Boxă portabilă JBL Charge 3

Boxa portabila JBL Charge 3, 6000 mAh JBL Charge 3 JBL Charge 3 este un dispozitiv de ultima generatie ce incorporeaza o boxa Bluetooth cu sunet puternic si un powerbank in aceeasi incinta. Poate fi folosita in orice mediu, datorita design-ului rezistent la apa, materialului durabil si constructieie sale robuste. Acumulatorul integrat de 6000 mAh ofera pana la 20 de ore de redare audio si poate incarca smartphone-uri sau tablete prin iesirea USB. Conectivitate Bluetooth - Permite redarea audio la distanta de la un alt dispozitiv Bluetooth. Microfon integrat - Microfonul integrat permite preluarea apelurilor de intrare. Difuzoare de bass - Incinta boxei acapareaza frecvente joase astfel incat puteti observa puterea bass-ului din exterior. Acumulator reincarcabil - Boxa contine un acumulator incorporat pentru o portabilitate ridicata si timp extins de redare. 

Boxa va costa 499 de lei de Black Friday, iar pretul inainte de reducere este cel pe care il puteti vedea AICI.

Black Friday -