MENIU

eMAG – Cum poti castiga timp pentru tine prin cumparaturile esentiale

eMAG are o promotie foarte interesanta prin care isi ajuta clientii sa castige timp pentru ei.

eMAG – Lista cu ofertele din promotia de cumparaturi esentiale poate fi consultata accesand URMATORUL LINK.

eMAG are o promotie foarte interesanta cu oferte la articole esentiale pe care trebuie sa le cumperi si pentru care de obicei iesi din casa special. Acum poti castiga timp si faci cumparaturile pentru acasa fara sa treci pe la casa. Comanzi online si castigi timp pentru tine.

Am aruncat si noi o privire peste oferte si va spunem care sunt principalele preturi bune:

eMAG – Cumparaturi esentiale

Categoria Detergenti si intretinere rufe – Gasiti la aceasta categorie atat detergenti de rufe cat si balsam de rufe, solutii anticalcar, solutii pentru pete si solutii intretinere textile. Ofertele se gasesc AICI.

Categoria SOlutii de curatenie – La acest capitol se gasesc detergenti de vase, solutii suprafete bucatarie, prosoape de hartie si servetele, accesorii curatenie, hartie igienica, odorizant toaleta, solutii suprafete baie si dezinfectante, detergenti universali, solutii curatare mobila si podele, odorizant de camera.

Categoria produse pentru bebelusi – O alta categorie in care gasiti tot ce aveti nevoie pentru cei mici, de la scutece si chilotei, servetele umede, lapte praf, cereale, piure si gustari, biberoane si accesorii hranire, sampon si gel de dus, creme si lotiuni de corp, detergenti speciali. Ofertele sunt AICI.

Categoria de igiena si cosmetice pentru Ea – De la creme si masti pentru ten, pana la produse de demachiere si curatare, lotiuni si creme de corp, gel de dus, deodorante si antiperspirante, sampon si balsam, produse profesionale, fixativ, spuma si gel pentru par, vopsea de par, machiaj buze, machiaj ten, machiaj ochi, produse igiena dentara, produse pentru depilare, seturi de ingrijire, toate se gasesc listate AICI.

Categoria Igiena si cosmetice pentru el – Se gasesc aparate de ras clasice si accesorii, spuma si gel de ras si after shave, sampon, gel de dus, deodorante si antiperspirante, spuma si gel pentru par, produse de igiena dentara.

Categoria de Pet Shop – are produse de tip hrana pentru caini, hrana pentru pisici, asternuturi si substraturi, biscuiti si recompense, suplimente nutritive, hrana pesti si reptile, hrana pasari si rozatoare, produse pentru animale de ferma.

Categoria cafea include cafea boabe, cafea macinata, capsule, cafea paduri dar si ceai.

Mai multe articole despre:
null