MENIU

eMAG - Cu 3 zile inainte de Black Friday, promotie la resigilate. Cat costa iPhone 7 si Galaxy S7

eMAG are cu doar 3 zile inainte de Black Friday mai multe oferte foarte avantajoase de telefoane mobile resigilate.

Black Friday 2016 eMAG - LIVE UPDATE fiecare miscare a magazinelor online. Au aparut primele oferte 

eMAG - Toate telefoanele resigilate disponibile cu 3 zile inainte de Black Friday pot fi gasite AICI.

Black Friday - Surpriza mare de la eMAG! Astazi au anuntat ce produse vor avea reduceri

eMAG se pregateste de Black Friday, insa nu uita nici de cei care prefera produsele resigilate si reducerile mari de preturi. Am gasit in rubrica lor de resigilate mai multe telefoane mobile resigilate ce au preturi de parca Black Friday ar fi venit deja. Printre ele se numara si iPhone 7 dar si Samsung Galaxy S7.

eMAG Black Friday 2016 - Catalogul complet al reducerilor. Iata surprizele de anul asta

eMAG - resigilate inainte de Black Friday - iPhone 7

V-am promis telefoane de top la preturi excelente, chiar dinainte de Black Friday, iata o prima oferta incredibila pentru iPhone 7, varianta de telefon mobil cu 32GB. Telefonul aproape ca nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar oferta completa poate fi gasita AICI.

Black Friday 2016 eMAG. Catalogul surprizelor. Tot ce este nou anul acesta

eMAG - Resigilate inainte de Black Friday - Samsung Galaxy S7

Continuam cu cel de-al doilea telefon de top pe care v-am promis ca vi-l recomandam ca produs resigilat: Samsung Galaxy S7. Este unul dintre cele mai vandute telefoane mobile ale momentului, e dotat cu functie 4G pentru transfer de date si internet de mare viteza si o multime de alte functii printre care si recunoasterea amprentei. Pentru telefonul mobil resigilat si dotat cu memoria cea mai mica de 32GB aveti un pret special pe care il gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – Reduceri de 50%, timp de 3 zile. Cele mai bune oferte

eMAG - Resigilate inainte de Black Friday - Microsoft Lumia 640XL

Acest telefon mobil resigilat are un mare atuu: este dotat cu sistemul de operare Windows care este foarte intuitiv, usor de utilizati si foarte asemanator cu cel al laptopului sau desktopului dumneavoastra. Telefonul are si un pret excelent, e dotat cu 4G si 8GB spatiu de stocare. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG – Preturile electrocasnicelor o iau razna la Stock Busters – Reduceri de peste 50% - 10 oferte

eMAG - Resigilate inainte de Black Friday - Allview X2 Soul

Un telefon mobil produs chiar in Romania are un pret senzational ca produs resigilat. Allview X2 Soul este dotat cu tehnologie de ultima ora, poate administra doua cartele sim in acelasi timp, are memorie de 16GB si functie 4G. Pretul mult redus al telefonului il vedeti AICI.

eMAG - Resigilate inainte de Black Friday - Samsung Galaxy S6 Edge

Pentru ca nu este varful de gama, din start pretul telefonului Galaxy S6 Edge de la Samsung pleaca de la un nivel mai scazut, desi tehnologia cu care e dotat este foarte actuala si de cea mai inalta calitate. Acest lucru este perfect pentru un client interesant de achizitionarea unui telefon cu buget redus, dar de calitate mare. Oferta pentru Samsung Galaxy S6 Edge, cu marginile rotunjite si cu memorie de 32GB, ca produs resigilat, poate fi gasita AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
black friday emag resigilate