MENIU

eMAG – Cresc temperaturile, scad preturile – 5 promotii importante se desfasoara simultan

eMAG are iarasi o saptamana de foc, la fel ca temperaturile exterioare din aceasta perioada.

eMAG – Lista cu toate promotiile ce ruleaza in aceasta perioada poate fi consultata AICI.

eMAG are 5 promotii simultane cu reduceri foarte importante. Toata lumea este uimita de reducerile foarte mari care se desfasoara in acelasi timp la cel mai mare retailer online. Noi va facem o scurta prezentare spre ce produse sa va orientati la cumparaturi acum:

eMAG – Branduri de top, extra reduceri

15% extra reducere pentru diferite branduri, pentru diferite categorii de produse. De exemplu puteti beneficia de 15% reducere pentru produse audio si electronice auto Akai, videoproiectoare Epson, produse audio, boxe portabile si accesorii de telefoane de la JBL si casti si electronice de la JVC. Mai gasiti o multime de reduceri pentru produse de climatizare Whirlpool, incorporabile Bosch si electrocasnice Arctic sau Beko. Toate ofertele le gasiti AICI.

eMAG – Ingrijire casa si gradina

Promotie excelenta cu reduceri mari pentru o multime de accesorii si electrice pentru ingrijirea casei si a gradinii. De la furtune, accesorii, coase electrice sau masini de tuns iarba, pana la bormasini, aparate de sudura, pistol de limit sau fierastrau pendular. Consultati in detaliu promotia AICI.

eMAG – Aparate de aer conditionat

E vremea sa ignori prognoza meteo de la televizor si sa profiti din plin de aparatele de aer conditionat la reducere. Preturile sunt scazute chiar si cu 30% pentru multe dintre modelele din promotie si se vad, asa cum se spune in popor, ‘ca painea calda’ in aceasta perioada. Asa ca profita cat mai repede si achizitioneaza un aparat de aer conditionat din oferta pe care o poti consulta AICI.

eMAG – Electrocasnicele StarLight

Reduceri mari de tot, chiar si de 50%, pentru electrocasnicele mari de la Star Light. Acest brand este renumit pentru preturile scazute pe care le practica, dar si pentru calitatea produselor. In oferta gasiti de la Frigidere, masini de spalat rufe, pana la aparate de aer conditionat, blendere, aspiratoare. Pe toate le aveti listate AICI.

eMAG – Universul Apple

Ultima promotie pe care v-o prezentam si care se desfasoara in aceasta saptamana la eMAG este cea pentru produsele Apple. O multime dintre ele sunt vizate de reduceri consistente, fie ca vorbim de cele mai noi modele de telefoane care sunt destul de costisitoare, fie ca vorbim de iPod-uri sau iPad-uri. In plus, marele avantaj al acestei promotii este ca permite achizitionarea in 24 de rate fara dobanda prin eCREDIT. Toate detaliile si preturile produselor Apple le aveti AICI.

 

 

Mai multe articole despre:
emag