MENIU

eMAG Crazy Days – Aragazuri, hote si cuptoare cu reduceri impresionante

eMAG Crazy Days se apropie cu pasi repezi de sfarsit, iar ofertele bune sunt inca disponibile. 

eMAG Crazy Days – Lista cu toate aragazurile, hotele si cuptoarele aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG Crazy Days se apropie de sfarsit, mai sunt doar cateva ore de promotie si reducerile de pana la 75% inca rezista. Stocurile sunt pe terminate asa ca va recomandam si noi cateva dintre cele mai bune oferte ramase inca disponibile.

eMAG Crazy Days – Aragaz Hansa

Prima oferta este pentru un aragaz produs de Hansa, un brand renumit pentru preturile foarte avantajoase pe care le practica. In acest moment aragazul de la Hansa beneficiaza si de un discount de la eMAG de 25%, e dotat cu 4 arzatoare pe gaz si are latimea de 50cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Crazy Days – Aragaz Star Light

eMAG Crazy Days aduce un discount de 23% pentru aragazul Star Light care functioneaza pe gaz si are 4 arzatoare ce sunt dotate si cu aprindere electrica, dar si cu siguranta pentru plita si cuptor. Aragazul are dimensiunea de 50cm si oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Crazy Days – Aragaz Electrolux

Aragazul Electrolux este produs chiar in Romania si are un pret foarte avantajos la eMAG. Aragazul are 4 arzatoare pe gaz dotate cu aprindere electrica si are si functia de grill. Pretul scazut cu 21% poate fi gasit AICI.

eMAG Crazy Days – Hota traditionala Star Light

COntinuam prezentarile cu o hota produsa tot de Star Light. Hota traditionala are o putere de absorbtie de 180cm pe ora, e dotata cu 1 singur motor si are latimea de 60cm. Pretul cu 27% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG Crazy Days – Hota Electrolux

O alta hota, de aceasta data produsa de Electrolux, are un pret excelent in cadrul promotiei Crazy Days. Aceasta hota are un singur motor, suprafata sa exterioara este din inox care are avantajul de a fi foarte usor de curatat si intretinut. Latimea hotei e de 60cm. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Crazy Days – Hota incorporabila telescopica Whirlpool

Pentru cei care prefera electrocasnicele incorporabile pentru a salva cat mai mult din spatiul disponibil in bucatarie, hota incorporabila si telescopica de la Whirlpool este ideala. Hota are putere de absorbtie de 336mc pe ora, un motor si dimensiunea de 60cm. Pretul cu 25% reducere poate fi gasit AICI.

eMAG Crazy Days – Cuptor cu microunde LG

Cuptorul cu microunde de la LG are reducere de 22% in acest moment, este un cuptor cu putere de 70W si volum de 20l. Pretul la reducere poate fi consultat AICI.

eMAG Crazy Days – CUptor Daewoo

CUptorul cu microunde de la Daewoo are o reducere de 21%, volumul sau este de 20l si are o putere de 700W. Cuptorul este mecanic si pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Crazy Days – Cuptor cu microunde Zanussi

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru un cuptor cu microunde de la Zanussi care are volum de 20l si putere de 700W. Pretul cu 9% discount poate fi gasit AICI.

Mai multe articole despre:
emag crazy days