MENIU

eMAG - Cele mai vandute laptopuri au preturi mai mici

eMAG are o promotie speciala prin care scoate in evidenta produsele ce au primit cele mai bune review-uri de-a lungul timpului.    

eMAG – Lista tuturor laptopurilor cu review-uri pozitive poate fi gasita AICI.

eMAG are o promotie speciala prin care evidentiaza si chiar scade preturile celor mai bune produse ale lor. Mai exact, este vorba despre produsele care au primit cele mai multe review-uri pozitive si spre surprinderea tuturor nu sunt cele mai scumpe produse cele care sunt apreciate de clienti, ci cele cu buget mediu sau chiar mic care au un raport calitate pret cat mai bun.

Am selectat si noi cateva dintre laptopurile aflate in top 5 al review-urilor clientilor eMAG si iata ce preturi bune am gasit:

eMAG – Laptop Asus

Prima oferta buna este pentru un laptop care costa sub 1000 de lei si e si foarte util si puternic. E vorba de un laptop produs de Asus, un model dotat cu procesor Intel Celeron N4000 ce atinge frecvente de pana la 2,6 Ghz si are un ecran de 15.6 inch diagonala. Spatiul sau de stocare este de 500GB. Oferta cu 30% reducere doar in aceasta saptamana poate fi gasita AICI.

 

eMAG – Laptop Dell Inspirion 3582

Un alt brand, dar un produs cel putin la fel de interesant. E vorba de modelul Dell Inspirion 3582 ce are un procesor Intel Celeron de ultima generatie N 4000 ce atinge frecvente de pana la 2,6 Ghz si are un ecran generos de 15,6 inch. Laptopul are o memorie buna de 4GB dar si un spatiu de stocare generos de 500GB. Oferta detaliata o gasiti AICI.

eMAG – AllView Allbook 2 in 1

Un laptop mai special este acest model de la Allview care se transforma si in tableta si are o configuratie foarte puternica. E vorba de modelul Allbook M ce e dotat tot cu procesor de la Intel Celeron N3350 cu frecventa de pana la 3,4, un ecran de doar 13,3 inch pentru mai multa portabilitate, rezolutie FULL HD, ecran de tip IPS, 4GB memorie si un spatiu de stocare de 64 eMMC pentru viteze de transfer mai mari. Oferta cu reducere de 40% o gasiti AICI.

eMAG – Lenovo IdeaPad

Incheiem cu un laptop clasic si foarte avantajos care beneficiaza de discount eMAG  de 21% doar in aceasta saptamana. Lenovo IdeaPad, modelul 330 e dotat cu procesor AMD Ryzen cu frecvente de pana la 3,4 Ghz, ecran de 15,6 inch standard, 4gb memorie si un spatiu de stocare urias de 1TB unde poti pune o multime de filme si muzica. In plus e dotat si cu DVD-RW, toate la pretul pe care il gasesti AICI.

Mai multe articole despre:
null